Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ αν έβρισκα εργασία Γαλλία μάλλον θα πήγαινα.
Προφανώς γιατί δε σε καλύπτουν εργασίες μερικής απασχόλησης όπως σε αλλες χώρες που κρύβουν τα αληθινά ποσοστά ανεργίας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Προφανώς γιατί δε σε καλύπτουν εργασίες μερικής απασχόλησης όπως σε αλλες χώρες που κρύβουν τα αληθινά ποσοστά ανεργίας...
Δεν κατάφερα να βρω στοιχεία για το πόσες δουλειές είναι part time και πόσες full time.Αν μπορείς να με βοηθήσεις?
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Ρε Βασίλη έχει πολύ ψωμί εκεί γιατί δεν πας να εργαστείς το πολύ πολύ να δουλεύεις μαύρα σε χωράφια![]()
μπα τα μαύρα σε χωράφια είναι για τίποτα ανιδεικευτους μετανάστες και ντόπιους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και για φτωχόπαιδα της επαρχίας που πίστεψαν το παραμύθι περί hard work και έπιασαν full time ανειδίκευτη δουλειά στα 25 τους για να το παίζουν βιοπαλαιστές.
Αν εγώ φύγω στη σοβιετία Νο1 θα είναι ως εξειδικευμένο προσωπικό έπειτα από συνέντευξη πάνω σε αντικείμενο για το οποίο η σοβιετία Νο2 έκλεψε λεφτά από τους τίμιους πλούσιους για να με σπουδάσει. Το λες και hack.
Ορισε μου την καλυτερη οικονομια...
κιλά ΑΕΠ. Βασικά μάλλον "μεγαλύτερη οικονομία" είναι κάπως πιο δόκιμο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Δεν κατάφερα να βρω στοιχεία για το πόσες δουλειές είναι part time και πόσες full time.Αν μπορείς να με βοηθήσεις?
Ραγδαία αύξηση σε 39%, από 17,9% πέρυσι, παρουσίασε το ποσοστό των εργαζομένων στη Γερμανία με μερική απασχόληση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις εργαζόμενοι στους 10 δεν εργάζονται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.
https://www.newsbeast.gr/world/arthr...i-germania-i-ergazomeni-me-meriki-apascholisi
Οποτε το ηδη αμφιλεγομενο 4-5% παραπανω ανεργία είναι ωχρό όταν βλέπεις 40% μερικη απασχόληση...

Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Εγώ αναρωτιέμαι, αυτοί που φώναζαν ότι δεν κλείνουν οι κλήσεις, δεν ήθελαν οι ίδιοι αν βγουν έξω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ αναρωτιέμαι, αυτοί που φώναζαν ότι δεν κλείνουν οι κλήσεις, δεν ήθελαν οι ίδιοι αν βγουν έξω;
Αυτά είναι θέμα κουλτούρας. Αν από πάνω ως κάτω περνά αυτό το mindset και ο μανατζεράς στον πάτο της πυραμίδας θα σκεφτεί αναλόγως για να πιάσει στόχους ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να υποτιμήσει τυχόν κινδύνους για ανθρώπινες ζωές.
Όπως αντίστοιχα έχουν απολυθεί άτομα γιατί έχουν βάλει σε παρόμοιες περιπτώσεις την ανθρώπινη ζωή και τις συνθήκες εργασίας πάνω από την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.