MonaXoS
Διάσημο μέλος
π.χ. LOL = laugh out loud = γελάω δυνατά
Εγώ θέλω να ρωτήσω τι σημείνει IMHO.... Νομίζω είναι κάτι του στυλ In My ..... Opinion, αλλά μου λείπει μία λέξη... Κάποια βοήθεια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
(μπορεί και humble, αν το γράφω σωστά)Τώρα δε μου έρχεται κάποια αλλά έχω δει πολλές που δεν ξέρω τι σημαίνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Valder
Επιφανές μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Κι εγώ πιστεύω πως το σωστό είναι Humble. In my Humble Opinion.
AAA Κατά την ταπεινή μου άποψη δηλαδή! thx!
Valder, ιδέα δεν έχω!

Isiliel
Επιφανές μέλος
Abbreviation (Latin ʽthusʼ, ʽsoʼ) sometimes found in brackets within a printed quotation to show that the original has been quoted accurately even though it contains an apparent error (ʽshe wrote threatening to charge me with assult and batery [sic] if I did not apologizeʼ).
Isiliel
Επιφανές μέλος
https://silmaril.ie/cgi-bin/uncgi/acronyms
χι χι ... κοιτάτε τι μου έβγαλε για τη λέξη LIFE: Living Independently (and) Functioning (in the) Environment

Valder
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool