cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 03:36 Ο cha0s έγραψε: #1 28-08-12 03:36 Helloo!! Εχω μια επιδότηση 150 ευρώ και ψάχνω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε: Samsung S5570 Galaxy Mini Sony Ericsson Live with Walkman Vodafone Smart II Ποιο προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 03:57 Ο Bugatti_Veyron: #2 28-08-12 03:57 Samsung...αν και δε ξέρω τι ακριβώς εχουν αυτα τα μοντέλα,η Σαμσυνγκ εχει ανέβει πολύ!..Ειναι καλά..Πάντως οταν παρεις android πρόσεξε να εχει μεγάλη ενσωματωμενη μνήμη,διοτι πολλες εφαρμογές δεν εχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν στην καρτα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Alma Libre: #3 01-09-12 20:35 Τα σάμσουνγκ έχουν πολύ καλή μπαταρία.Βέβαια αν θες μουσικό κινητό σου προτείνω το Live,είναι πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Cosa Nostra: #4 01-09-12 21:05 Και εγω για Samsung θα σου ελεγα και μακρυα απο το smart Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2013 στις 16:24 Η techgirl έγραψε: #5 17-01-13 16:24 Απείλησε τους με φορητότητα σε άλλη εταιρία και να δεις μετά τι σου προσφέρουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helloo!! Εχω μια επιδότηση 150 ευρώ και ψάχνω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε: Samsung S5570 Galaxy Mini Sony Ericsson Live with Walkman Vodafone Smart II Ποιο προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 03:57 Ο Bugatti_Veyron: #2 28-08-12 03:57 Samsung...αν και δε ξέρω τι ακριβώς εχουν αυτα τα μοντέλα,η Σαμσυνγκ εχει ανέβει πολύ!..Ειναι καλά..Πάντως οταν παρεις android πρόσεξε να εχει μεγάλη ενσωματωμενη μνήμη,διοτι πολλες εφαρμογές δεν εχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν στην καρτα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Alma Libre: #3 01-09-12 20:35 Τα σάμσουνγκ έχουν πολύ καλή μπαταρία.Βέβαια αν θες μουσικό κινητό σου προτείνω το Live,είναι πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Cosa Nostra: #4 01-09-12 21:05 Και εγω για Samsung θα σου ελεγα και μακρυα απο το smart Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2013 στις 16:24 Η techgirl έγραψε: #5 17-01-13 16:24 Απείλησε τους με φορητότητα σε άλλη εταιρία και να δεις μετά τι σου προσφέρουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Samsung...αν και δε ξέρω τι ακριβώς εχουν αυτα τα μοντέλα,η Σαμσυνγκ εχει ανέβει πολύ!..Ειναι καλά..Πάντως οταν παρεις android πρόσεξε να εχει μεγάλη ενσωματωμενη μνήμη,διοτι πολλες εφαρμογές δεν εχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν στην καρτα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Alma Libre: #3 01-09-12 20:35 Τα σάμσουνγκ έχουν πολύ καλή μπαταρία.Βέβαια αν θες μουσικό κινητό σου προτείνω το Live,είναι πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Cosa Nostra: #4 01-09-12 21:05 Και εγω για Samsung θα σου ελεγα και μακρυα απο το smart Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2013 στις 16:24 Η techgirl έγραψε: #5 17-01-13 16:24 Απείλησε τους με φορητότητα σε άλλη εταιρία και να δεις μετά τι σου προσφέρουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα σάμσουνγκ έχουν πολύ καλή μπαταρία.Βέβαια αν θες μουσικό κινητό σου προτείνω το Live,είναι πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:05 Ο Cosa Nostra: #4 01-09-12 21:05 Και εγω για Samsung θα σου ελεγα και μακρυα απο το smart Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2013 στις 16:24 Η techgirl έγραψε: #5 17-01-13 16:24 Απείλησε τους με φορητότητα σε άλλη εταιρία και να δεις μετά τι σου προσφέρουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγω για Samsung θα σου ελεγα και μακρυα απο το smart Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2013 στις 16:24 Η techgirl έγραψε: #5 17-01-13 16:24 Απείλησε τους με φορητότητα σε άλλη εταιρία και να δεις μετά τι σου προσφέρουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απείλησε τους με φορητότητα σε άλλη εταιρία και να δεις μετά τι σου προσφέρουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.