Vkey
Επιφανές μέλος

Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν πέρασαν από το σπίτι μου και δεν βρήκαν κάποιον να το παραδώσουν...και επειδή ήταν στο όνομά μου έπρεπε να κάνω εξουσιοδότηση στο daddy μου για να το παραλάβει ο ίδιος μιας κι εγώ βρισκόμουν χιλιόμετρα μακριά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Τι εννοείς ''έπρεπε να κάνω εξουσιοδότηση στον daddy'';Πάντως άσχετο... εμένα μου είχαν σταλεί ειδοποίηση να πάω στο ταχυδρομείο να πάρω ένα φάκελο...
Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν πέρασαν από το σπίτι μου και δεν βρήκαν κάποιον να το παραδώσουν...και επειδή ήταν στο όνομά μου έπρεπε να κάνω εξουσιοδότηση στο daddy μου για να το παραλάβει ο ίδιος μιας κι εγώ βρισκόμουν χιλιόμετρα μακριά![]()
Έπρεπε να πάρεις κάποιο τηλέφωνο κτλ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Scandal
Διαχειριστής

ε οκ αυτό το κόβω λίγο δύσκολο να γίνειΝα του φτιάξει χαρτί πως του επιτρέπει να πάει να το πάρει εκείνος αντ' αυτής, εννοεί ΠέτροΤο φτιάχνεις στην αστυνομία ή σε δικηγόρο
![]()

Άρα ο τρόπος που στάλθηκε εκείνος ο φάκελος στη VKey φαίνεται η καλύτερη λύση, ξέρει κανείς περι τίνος πρόκειται;

Vkey
Επιφανές μέλος

Να του φτιάξει χαρτί πως του επιτρέπει να πάει να το πάρει εκείνος αντ' αυτής, εννοεί ΠέτροΤο φτιάχνεις στην αστυνομία ή σε δικηγόρο
![]()
Ακριβώς αυτό έπρεπε να κάνω

ε οκ αυτό το κόβω λίγο δύσκολο να γίνει![]()
Άρα ο τρόπος που στάλθηκε εκείνος ο φάκελος στη VKey φαίνεται η καλύτερη λύση, ξέρει κανείς περι τίνος πρόκειται;![]()
Γιατί δεν ρωτάς στο ταχυδρομείο;
'Η δεν τηλεφωνείς να μάθεις αν γίνεται έτσι;

Scandal
Διαχειριστής

Λοιπόν, πήγα και ρώτησα και μου είπαν ότι η μόνη λύση για να γίνει όπως θέλω [δλδ να πάει ο παραλήπτης στο ταχυδρομείο εξ ορισμού να το πάρει], είναι το post restant.Ακριβώς αυτό έπρεπε να κάνω
Γιατί δεν ρωτάς στο ταχυδρομείο;
'Η δεν τηλεφωνείς να μάθεις αν γίνεται έτσι;![]()
Το θέμα είναι όμως ότι:
1. Δεν είναι βέβαιο ότι θα του σταλεί ειδοποίηση [στο ταχυδρομείο που πήγα μου είπαν ότι αυτοί στέλνουν αλλά δεν είναι σίγουρο ότι και τα άλλα ταχυδρομεία στέλνουν (αλλά Ok από το ταχυδρομείο που θα το αφήσω θέλω να το λάβει ο παραλήπτης).
2. Αν τελικά για οποιονδήποτε λόγο δεν το λάβει τί γίνεται;;;;
Υπάρχει η δυνατότητα πάνω στο φάκελο να λέει και διεύθυνση αποστολέα για επιστροφή;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Σωστό κι αυτό αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα.Γιατί δεν τους ρώτησες βρε Πετράκη;![]()

Δηλαδή τί γίνεται σε περίπτωση που δεν το λάβει και αν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής εφόσον έχω δηλώσει στοιχεία αποστολέα.

Αν δεν βρω απάντηση από εδώ μάλλον θα ξανα πάω. ουχ
Καμιά ιστοσελίδα για πληροφορίες δεν υπάρχει;
Στο elta.gr δε βρήκα κάτι.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Αν και μου φάνηκε ψηλοάσχετη [μόλις της είπα για Post restant μου λέει: ''περιμένετε λίγο'' και μετά από κανα 3λεπτο μου απάντησε ενώ μάλλον άκουγα φωνές γύρω της (μάλλον κάποιος της έλεγε τί και πως)], δεν της έχω εμπιστοσύνη και ας είναι στο κέντρο εξυπηρέτησης

Μάλλον θα στείλω δυο Post restant, ένα σε μένα και ένα στον παραλήπτη που θέλω ,έτσι για να δω αν θα έλθει ειδοποίηση.

Μα ρε γμτ αν δεν το λάβει; Δηλαδή αν για οποιονδήποτε λόγο δεν πάει να το πάρει;
Αυτή μου είπε ότι παραμένει στο ταχυδρομείο.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Ναι αλλά θέλω να ξέρω αν δεν πήγε να το πάρει. Να έλθει πίσω πχ.Ε δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να πάει να το πάρει.![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Παίζει αλλά μπορεί να με πάρουν χαμπάρι και να φωνάξουν καμιά αστυνομία να μαζέψει τον τρελό από απέναντι που περιμένει από το πρωί μέχρι το βράδυνα τη στήσεις έξω από το ταχυδρομείο, παίζει?![]()

Άσε που θα ναι και κουραστικό.

[γιατί είμαι ικανός να το κάνω

Όποιος ξέρει από post restant ας πει.
Η edad λέει ότι δεν δηλώνει τα στοιχεία του ο αποστολέας ενώ στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως ναι..
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Γιατί μάλλον θα είναι ο τελευταίος που θα το διαβάσει.και γιατί βρε καμάριμ, δεν πας να το πετάξεις στο παράθυρό του?![]()

[μπρρρρ]

θα μπορούσα να δω σε ένα σωρό φακέλους!!

Scandal
Διαχειριστής

Έχει στείλει κανένας σας δέμα;
Πώς γίνεται η όλη διαδικασία;
Κόστος;
Γίνεται να το κάνω α' προτεραιότητας;
ουφ δεν είμαι καλά σήμερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.