• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Συχνή αφόδευση

Cloud87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cloud87 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.014 μηνύματα.
Πηγαίνω στην τουαλέτα 2 φορές τη μέρα. Νιώθω το κάλεσμα :shifty: ένα μικρό τσίμπημα δυτικά ή ανατολικά του παχέος εντέρου. Είναι φυσιολογικό αυτό; Τα κόπρανα μου συνήθως είναι μαλακά. Αυτό νομίζω πως είναι καλό. Ξέρω πως αν τρως πολύ ζάχαρη ουρείς συχνά. Αλλά για την ενέργεια δεν ξέρω κάτι. Είναι πολλές οι δυο φορές; Χαλάω και πολύ χαρτί υγείας. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

πήγαινε αγόρασε χαρτί υγείας όσο είναι καιρός, με κάτι θα σε κλείσουν μέσα πάλι

(αν ζεις στην πρωτεύουσα βέβαια, στην επαρχία κλάιν)

Πηγαίνω στην τουαλέτα 2 φορές τη μέρα. Νιώθω το κάλεσμα :shifty: ένα μικρό τσίμπημα δυτικά ή ανατολικά του παχέος εντέρου. Είναι φυσιολογικό αυτό; Τα κόπρανα μου συνήθως είναι μαλακά. Αυτό νομίζω πως είναι καλό. Ξέρω πως αν τρως πολύ ζάχαρη ουρείς συχνά. Αλλά για την ενέργεια δεν ξέρω κάτι. Είναι πολλές οι δυο φορές; Χαλάω και πολύ χαρτί υγείας. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.
Γιατρός μου είπε: από μια φορά κάθε τρεις μέρες μέχρι 3 φορές την ημέρα, είναι φυσιολογικό.
Μη φοβάσαι! Θηρίο είσαι!..... και ενεργητικό θηρίο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back