• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Συχνή αφόδευση

Τι διαμάντι θέμα είναι αυτό;

Κι εγω αφοδεύω τακτικώς. Κατόπιν καταναλώσεως εσπρέσσο λούνγκο διπλού σκέτου, ανατινάζεται ο βεσές κι αναστενάζουσι αι πορσελάναι. Χαλαρώνω το πνευμονογαστρικόν νεύρον (Vagus nerve) δια να συνεργασθή η κωλοτρυπίς επαρκώς και να γίνει η κατάβαση των μυρίων.

Και πως το χαλαρώνω;

Με την σκέψη ότι με θωπεύουσι ταιλανδά τρανσεξουαλ λεηντι-αυτό, αλλά μετά μου γίνεται κατάρτι το βαπόρι και τρακάρει με το κάθισμα της λεκάνης.

Εχω σπάσει τρια καπάκια απο την καύλα κι έχω λερώσει άλλα τρια απο το εκρηκτικό κλάσιμο.

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε. Τα σέβη μου!

Γιατρό; Τι μας περάσατε δεσποινίς τίποτα μεγιστάνες; Με το ζόρι τρώμε το χάμπουργκερ το επιούσιο. Αλλά επειδή πρέπει να τα ξέρεις αυτά τα πράγματα (πέραν μιας ηλικίας) ρωτώ και το γούγλι και μαθαίνω. Αύριο μεθαύριο μπορεί να γίνω πατέρας...
Αν και πολύ σας μερσώ...ολόκληρο "Γριά" δεν το βλέπετε ;; Αν είναι να τους πω να το μεγαλώσουν...

Σε κάθε περίπτωση, να ρωτήσετε έναν γιατρό είπα...όχι να τον επισκεφτείτε. Για τέτοιο θέμα ειδικά...

Και εγω 2 φορες την ημερα χεζω για πλακα. Καλο ειναι αυτο καθαριζει το εντερακι. Ειδικα το πρωινο χεσιμο μετα απο 4-5 καλες τζουρες καφε και τσιγαρου ειναι ενας καλος λογος να ξυπνας καθε μερα.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ έχω χεστεί επάνω μου 3 φορές σε δύο μέρες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back