Συχνότητα σεξουαλικών επαφών;

Πόσο συχνά κάνετε σεξ;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 138)
  • Κάθε μέρα!

Ψήφοι: 28 20,3%
  • 2-3 φορές την εβδομάδα!

Ψήφοι: 65 47,1%
  • 1-2 φορές το μήνα!

Ψήφοι: 14 10,1%
  • Σεξ; Τι είναι αυτό; Τρώγεται;;;

Ψήφοι: 31 22,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    138
Τέλεια! :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν ήταν γιατι έκανα καισαρική. Τεσπα δεν θα χρειαστεί να ανοιξουμε άλλο θεμα γιατί η κρίση έλυξε. Μιλήσαμε ξεκαθαρίσαμε και τώρα είμαστε ίσως και καλήτερα απο την αρχή!:clapup: Μες στα μέλια και επιτελους μιλάμε καθαρά για το τι μας ενοχλεί και οι δύο :D και ξαναζ ούμε τον έρωτά μας
inlove.gif
σαν να γνωριστήκαμε χτες!!!

:clapup::clapup::clapup: Είδες που με έναν ξεκάθαρο διάλογο όλα λύνονται; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup::clapup: Είδες που με έναν ξεκάθαρο διάλογο όλα λύνονται; :)
Μωρε εγώ το ήξερα εκεινος απεφευγε. Ομως νομίζω πως τελικά κατάλαβε οτι με ανοιχτή συζήτηση λύνεις κάθε πρόβλημα ;) και πως το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να κάνεις σπασίματα στο εταιρο ήμιση το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς κι άλλα προβλήματα στη σχεση σου!
:oops: Λοιπόν να ζητήσω κ μια συγνώμη από τον Puf dady (που ανοιξε το topik)γιατι το παραχε** με τα οφ-τοπικ για την αρχοντιά μου :redface:. Ευχαριστώ πάντως όσους μου απαντησαν.:)

καθε μερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με άλλους ή μετράνε και τα σόλο; :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

^ο αυνανισμός ντε! :P

καλα αμα μετρανε και τα σολο τοτε 5 φορες τη βδομαδα χωρις ομως με αυτα καμια φορα το χρονο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back