• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Σφραγίσματα στα δόντια

Έχετε σφραγίσματα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 41)
  • 1-2

Ψήφοι: 7 17,1%
  • 3+

Ψήφοι: 21 51,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 13 31,7%
  • Δεν ξέρω αν χρειάζεται, έχω χρόνια να πάω σε οδοντίατρο.

Ψήφοι: 0 0,0%

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Για λίγες ημέρες μου πρότεινε να μην τρώω σκληρές τροφές και να μην μασάω από εκείνη την μεριά ώστε να ηρεμήσει το δόντι.
Καλέ εσύ τοσο καιρό μασάς από την περιοχή του σφραγίσματος;; 🥲
Θέλει κάποιες ημερες να μην μασάς καθόλου από εκει

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Καλέ εσύ τοσο καιρό μασάς από την περιοχή του σφραγίσματος;; 🥲
Θέλει κάποιες ημερες να μην μασάς καθόλου από εκει

Αλήθεια τώρα??😑😑

Από την πρώτη ημέρα άρχισα να τρώω κανονικά και από τις 2 μεριές, δεν είχα κάποια ενόχληση στην αρχή μετά από 3 ημέρες με έπιασε.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Αλήθεια τώρα??😑😑

Από την πρώτη ημέρα άρχισα να τρώω κανονικά και από τις 2 μεριές, δεν είχα κάποια ενόχληση στην αρχή μετά από 3 ημέρες με έπιασε.
Πάνε και χρόνια από τότε που έκανα τα δικά μου, αλλά θυμάμαι ότι σίγουρα δεν έτρωγα από εκείνη την πλευρά τις πρώτες ημερες.

Για προσπάθησε κάποιες ημέρες να μην τρως από εκεί μήπως είναι από πρησμένο νεύρο

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Πάνε και χρόνια από τότε που έκανα τα δικά μου, αλλά θυμάμαι ότι σίγουρα δεν έτρωγα από εκείνη την πλευρά τις πρώτες ημερες.

Για προσπάθησε κάποιες ημέρες να μην τρως από εκεί μήπως είναι από πρησμένο νεύρο

Αυτό θα κάνω για λίγες ημέρες. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή.😁😁

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Εμενα περσι μ ειχε πει μπορεις να τρως κανονικα μετα απο καποιες ωρες αλλα απο δικη μ σκεψη το απεφευγα(μαλλον απο φοβο μη κανω καμια βλακεια). Οντως καλυτερα να το αποφευγεις καποιες μερες μηπως απλα απο καποια τροφή ερεθίστηκε το ουλο.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Ωραια ολα καλα λοιπον... δεν εχουμε αλλο χαλασμενο αλλα ποναμε περιοδικα.
Η μάσηση πανω στο σφραγισμενο οπως λεει και η @Unboxholics επιτρεπεται μετα απο λιγες ωρες ώστε να σφίξη ο πολυμερισμος που εχει κανει.
Θα σου πω μια δικη με επινοηση αν θες την κανεις.
Eστιαζοντας στον πονο στη ριζα στο ουλο θελει 4 μερες αντιβίωση (8 χαπια) augmentin ή fugentin καλυτερα ,ή amoxil και αρκετες πλυσεις με στοματικο διαλυμα χωρις αλκοολ.
Θα περιμενα να βγαλει και μια αντινογραφια ετσι για πιο βεβαιότητα αλλα οκ αυτος ξερει.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Eστιαζοντας στον πονο στη ριζα στο ουλο θελει 4 μερες αντιβίωση (8 χαπια) augmentin ή fugentin καλυτερα ,ή amoxil και αρκετες πλυσεις με στοματικο διαλυμα χωρις αλκοολ.
Θα περιμενα να βγαλει και μια αντινογραφια ετσι για πιο βεβαιότητα αλλα οκ αυτος ξερει.
Ρε Γιάννη, συνταγόγραψες ; Καλά λέω, λάθος επιλογή σπουδών έκανες. Ιατρική έπρεπε. Ευτυχώς, ένα και μοναδικό καλό έκανε αυτή η κυβέρνηση, δεν αφήνει ελεύθερα τα αντιβιωτικά! Σφράγισμα έκανε, όχι απόστημα! Νέος άνθρωπος είναι, θα αντέξει λίγη πίεση στο ούλο.

Παρά το ότι δεν αγχώνομαι με μια ενόχληση στο τραυματισμένο ούλο, θα έλεγα στο Φώτη μας, να το παρακολουθεί, δίχως άγχος. Δηλ, να βλέπει, πού πονάει, πόσο και πώς αλλάζει ο πόνος μέρα με τη μέρα. Αν δηλ αυξάνεται, τότε να ξαναπάει στο γιατρό. Αν ελαττώνεται, να το αφήσει να συνεχίσει την πορεία του.
Τελικά η ευαισθησία στα δόντια είναι πολύ διαφορετική στον καθένα. Ο μεγάλος μου με το παραμικρό, από παιδί, τσίριζε. Βράδυ τρέχαμε στον οδοντίατρο και ήταν απλά δοντάκι που κουνιόταν. Ο μικρός μου έπιανε τα δόντια που κουνιούνταν και τα τράβαγε.
Ελπίζω Φώτη, να είσαι απλά ευαισθητούλης:give_rose:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Ρε Γιάννη, συνταγόγραψες ; Καλά λέω, λάθος επιλογή σπουδών έκανες. Ιατρική έπρεπε. Ευτυχώς, ένα και μοναδικό καλό έκανε αυτή η κυβέρνηση, δεν αφήνει ελεύθερα τα αντιβιωτικά! Σφράγισμα έκανε, όχι απόστημα! Νέος άνθρωπος είναι, θα αντέξει λίγη πίεση στο ούλο.

Παρά το ότι δεν αγχώνομαι με μια ενόχληση στο τραυματισμένο ούλο, θα έλεγα στο Φώτη μας, να το παρακολουθεί, δίχως άγχος. Δηλ, να βλέπει, πού πονάει, πόσο και πώς αλλάζει ο πόνος μέρα με τη μέρα. Αν δηλ αυξάνεται, τότε να ξαναπάει στο γιατρό. Αν ελαττώνεται, να το αφήσει να συνεχίσει την πορεία του.
Τελικά η ευαισθησία στα δόντια είναι πολύ διαφορετική στον καθένα. Ο μεγάλος μου με το παραμικρό, από παιδί, τσίριζε. Βράδυ τρέχαμε στον οδοντίατρο και ήταν απλά δοντάκι που κουνιόταν. Ο μικρός μου έπιανε τα δόντια που κουνιούνταν και τα τράβαγε.
Ελπίζω Φώτη, να είσαι απλά ευαισθητούλης:give_rose:
Για σενα μεχρι και ασπρη ποδια θα φορεσω για να σου παρω τον πονο σου..

1726230385752.png

Για τα αλλα δεν σου απαντω γιατι δεν με πιστευεις

American Economist

Επιφανές μέλος

Παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση όμως έχω αγχωθεί αρκετά. Εκτός από το γεγονός ότι με πονάει το δόντι με την μάσηση και το κρύο νερό μερικές φορές με πονάει χωρίς καν να τρώω, δηλαδή όταν δεν κάνω τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;; Η οδοντίατρος δεν μου βρήκε κάτι όμως εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ καθώς δεν το θεωρώ φυσιολογικό να με πονάει όταν δεν τρώω ή πίνω κάτι.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.
Μήπως σε εχει πιασει λογω αγχους ; Θα πρεπει να ξανα ενοχλησεις την οδοντιατρο αν δεν φευγει ο πονος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Μήπως δεν το καθάρισε καλά πριν το σφραγίσει; Για ξαναπήγαινε.

American Economist

Επιφανές μέλος

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω φοβηθεί πολύ.😥😥

Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, επικοινώνησε με την οδοντίατρό σου. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό, και αυτή η ευαισθησία συμβαίνει κάποιες φορές - διάρκειας μερικών ημερών ή εβδομάδων.

American Economist

Επιφανές μέλος

Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, επικοινώνησε με την οδοντίατρό σου. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό, και αυτή η ευαισθησία συμβαίνει κάποιες φορές - διάρκειας μερικών ημερών ή εβδομάδων.

Με φοβίζει το γεγονός οτι 9 ημέρες μετά το σφράγισμα με πονάει όταν τρώω κάτι σκληρό, όταν πίνω παγωμένα καθώς και μερικές φορές έτσι στι άκυρο χωρίς να τρώω κάτι. Είναι φυσιολογικό όλο αυτό?? Η οδοντίατρος μου είπε ότι δεν ήταν βαθύ το σφράγισμα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Με φοβίζει το γεγονός οτι 9 ημέρες μετά το σφράγισμα με πονάει όταν τρώω κάτι σκληρό, όταν πίνω παγωμένα καθώς και μερικές φορές έτσι στι άκυρο χωρίς να τρώω κάτι. Είναι φυσιολογικό όλο αυτό?? Η οδοντίατρος μου είπε ότι δεν ήταν βαθύ το σφράγισμα.

Μου έχει τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, και πέρασε μόνο του. Βέβαια, κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Μπορείς ν' αφήσεις μερικές ημέρες ακόμα και, αν συνεχίζει να σε ενοχλεί, να επικοινωνήσεις μαζί της.

American Economist

Επιφανές μέλος

Μου έχει τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, και πέρασε μόνο του. Βέβαια, κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Μπορείς ν' αφήσεις μερικές ημέρες ακόμα και, αν συνεχίζει να σε ενοχλεί, να επικοινωνήσεις μαζί της.

Μετά από πόσο καιρό σου πέρασε?? Έχω φοβηθεί μήπως έχει μολυνθεί το δόντι και είναι επικίνδυνο, αυτό με τρομάζει να πω την αλήθεια.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά από πόσο καιρό σου πέρασε?? Έχω φοβηθεί μήπως έχει μολυνθεί το δόντι και είναι επικίνδυνο, αυτό με τρομάζει να πω την αλήθεια.

Δεν θυμάμαι, ήταν πριν χρόνια.

Καλέ, αν ήταν επικίνδυνο, θα είχες πρηστεί. Μην αγχώνεσαι δίχως λόγο. Παρ' την ένα τηλέφωνο την Δευτέρα, να σου πει την γνώμη της, να ηρεμήσεις.

American Economist

Επιφανές μέλος

Καλέ, αν ήταν επικίνδυνο, θα είχες πρηστεί. Μην αγχώνεσαι δίχως λόγο. Παρ' την ένα τηλέφωνο την Δευτέρα, να σου πει την γνώμη της, να ηρεμήσεις.

Ευχαριστώ πολύ φίλη μου. Έχω αγχωθεί καθώς πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με σφράγισμα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ η όχι.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ φίλη μου. Έχω αγχωθεί καθώς πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με σφράγισμα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ η όχι.

Ν' ανησυχείς μόνο σε περίπτωση πρηξίματος, πυρετού κτλ. Για κάτι άλλο, δεν αξίζει ν' ανησυχείς. :)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση όμως έχω αγχωθεί αρκετά. Εκτός από το γεγονός ότι με πονάει το δόντι με την μάσηση και το κρύο νερό μερικές φορές με πονάει χωρίς καν να τρώω, δηλαδή όταν δεν κάνω τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;; Η οδοντίατρος δεν μου βρήκε κάτι όμως εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ καθώς δεν το θεωρώ φυσιολογικό να με πονάει όταν δεν τρώω ή πίνω κάτι.
Εγω τελω υπο απαγορευση απο την καλη μου @touvlo και δεν μπορω να σου πω θεραπεια... μπορω ομως να σου πω οτι με τα συμπτωματα που λες υπαρχει πραγματικο θεμα ...και ο οποιος πονος σε δοντι ειναι ασχημο αισθημα και πρεπει να εξαφανιζεται αμεσως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια