• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Σφραγίσματα στα δόντια

Έχετε σφραγίσματα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 41)
  • 1-2

Ψήφοι: 7 17,1%
  • 3+

Ψήφοι: 21 51,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 13 31,7%
  • Δεν ξέρω αν χρειάζεται, έχω χρόνια να πάω σε οδοντίατρο.

Ψήφοι: 0 0,0%

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Εγω τελω υπο απαγορευση απο την καλη μου @touvlo και δεν μπορω να σου πω θεραπεια... μπορω ομως να σου πω οτι με τα συμπτωματα που λες υπαρχει πραγματικο θεμα ...και ο οποιος πονος σε δοντι ειναι ασχημο αισθημα και πρεπει να εξαφανιζεται αμεσως.
Πες βρε Γιάννη, ό,τι θες. Όταν συνταγογράφεις, λέω διάφορα, αλλά άσε με εμένα να λέω .... Εσύ ξέρεις καλύτερα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
ηρθε η σειρα μου να γραψω και εγω εδώ πέρα.

Εχω ενα σφραγισμένο δόντι εδώ και κάμποσα χρόνια, και έχει ξεκινήσει να είναι λίγο ενοχλητικό. δεν πονάει οταν μασάω, αλλα νιώθω ένα ήπιο τέντωμα, το οποίο σταματάει όταν το πιέζω προς τα πάνω με την γλώσσα μου.
Φοβάμαι αρκετά για αυτό διοτι εχω κάνει και χειορυργείο καρδιάς και πρέπει να ειμια δεκα φορες πιο προσεκτικός οσο ναφορά τη στοματική υγεία. Ξέρει κανείς αν είναι περαστικό ή χρήζει οδοντίατρο; Σας ευχαριστώ πολύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια