Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #1 21-05-08 14:33 Γειά σας ψάχνω να βρώ γκραβούρες και γενικά σχέδια για φαρμακεία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Γίδι έγραψε: #2 21-05-08 15:30 Τι σχέδια δηλαδή; Γκραβούρες από παλιά φαρμακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η roumana έγραψε: #3 21-05-08 15:45 αυτα σου κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα novecento.jpg 136,3 KB · Εμφανίσεις: 710 14-11-33-med.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 681 274926501_876916db5f_o.jpg 171,2 KB · Εμφανίσεις: 614 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:49 Η Γίδι έγραψε: #4 21-05-08 15:49 Η δεύτερη της Ρουμάνας είναι -αν δεν κάνω λάθος- η Farmacia Taquechel στο Calle Obispo στην Αβάνα της Κούβας. Ιστορικό και πανέμορφο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:27 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #5 21-05-08 20:27 Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:40 Η ninaki έγραψε: #6 21-05-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας ψάχνω να βρώ γκραβούρες και γενικά σχέδια για φαρμακεία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Γίδι έγραψε: #2 21-05-08 15:30 Τι σχέδια δηλαδή; Γκραβούρες από παλιά φαρμακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η roumana έγραψε: #3 21-05-08 15:45 αυτα σου κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα novecento.jpg 136,3 KB · Εμφανίσεις: 710 14-11-33-med.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 681 274926501_876916db5f_o.jpg 171,2 KB · Εμφανίσεις: 614 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:49 Η Γίδι έγραψε: #4 21-05-08 15:49 Η δεύτερη της Ρουμάνας είναι -αν δεν κάνω λάθος- η Farmacia Taquechel στο Calle Obispo στην Αβάνα της Κούβας. Ιστορικό και πανέμορφο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:27 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #5 21-05-08 20:27 Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:40 Η ninaki έγραψε: #6 21-05-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι σχέδια δηλαδή; Γκραβούρες από παλιά φαρμακεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η roumana έγραψε: #3 21-05-08 15:45 αυτα σου κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα novecento.jpg 136,3 KB · Εμφανίσεις: 710 14-11-33-med.jpg 38,7 KB · Εμφανίσεις: 681 274926501_876916db5f_o.jpg 171,2 KB · Εμφανίσεις: 614 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:49 Η Γίδι έγραψε: #4 21-05-08 15:49 Η δεύτερη της Ρουμάνας είναι -αν δεν κάνω λάθος- η Farmacia Taquechel στο Calle Obispo στην Αβάνα της Κούβας. Ιστορικό και πανέμορφο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:27 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #5 21-05-08 20:27 Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:40 Η ninaki έγραψε: #6 21-05-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτα σου κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 15:49 Η Γίδι έγραψε: #4 21-05-08 15:49 Η δεύτερη της Ρουμάνας είναι -αν δεν κάνω λάθος- η Farmacia Taquechel στο Calle Obispo στην Αβάνα της Κούβας. Ιστορικό και πανέμορφο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:27 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #5 21-05-08 20:27 Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:40 Η ninaki έγραψε: #6 21-05-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δεύτερη της Ρουμάνας είναι -αν δεν κάνω λάθος- η Farmacia Taquechel στο Calle Obispo στην Αβάνα της Κούβας. Ιστορικό και πανέμορφο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:27 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #5 21-05-08 20:27 Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:40 Η ninaki έγραψε: #6 21-05-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:40 Η ninaki έγραψε: #6 21-05-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: Παιδιά χρειάζομαι να είναι σε καλή ανάλυση(300dpi), τις θέλω για γραφική οργάνωση φαρμακείων (αντικαρμπόν, αυτοκόλλητα, τσάντες χάρτινες, καρικατούρες, γκραβούρες για διακόσμηση, κτλ.) Δύσκολο αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά, βρίσκω μεν, από google κάποια πράγματα αλλά σε πολύ μικρή ανάλυση. Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω να βρώ και θα σου στείλω πμ να μου δώσεις το μαιλ σου για να σου στειλω μερικες σε corel...σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακριβή Καλογεροπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή Καλογεροπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η Ακριβή Καλογεροπούλου: #7 21-05-08 20:46 αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η ninaki έγραψε: #8 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαΐου 2008 ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ακριβή Καλογεροπούλου: αν ειναι corel σίγουρα θα μου κάνουν. Code: acris [at] otenet [dot] gr σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων nina μπορείς να μου στείλεις κάποια τώρα να τα δω; --Σημείωση από Bill : Το μέιλ αλλάχθηκε για να μην το πιάσει κάποιο bot-ακι.-- Click για ανάπτυξη... Όταν θα έχω θα στα στείλω...ελπίζω να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ARTEO Νεοφερμένο μέλος Ο ARTEO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 15:03 Ο ARTEO έγραψε: #9 21-10-08 15:03 Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2008
Συγγνώμη επειδή χρειάζομαι κι εγώ γκραβούρες για φαρμακείο, είναι εύκολο να έχω κι εγώ μερικές από αυτές που λέγατε Είναι ανάγκη Thanx Πίου please ρε φιλε, μήπως ξέρεις τι απέγινε με τις γκραβούρες για τα φαρμακεία [αφαιρέθηκε το e-mail του μέλους] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.