miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PzH-2000GR
Νεοφερμένο μέλος

μου λες δηλαδη οτι η δυναμη των οπλων μας κραταει ελευθερους; σου ειπαν 3 ατομα οτι η λογικη σου περι πολεμου ειναι αστοχη στην περιπτωση ελλαδας-τουρκιας. η προκλητικη σταση πραγματικα οσο υπαρχει, ειναι αμφιδρομη.
α ναι και η στρατιωτικη δυναμη μια φορα μας εδωσε "ενδοξη ιστορια" στις 17 νοεμβρη του 73. οσο ενδοξος μπορει να θεωρηθει ο θανατος νεων ανθρωπων.
αλλη μια βοηθησε καποιους μηνες μετα με το πραξικοπιμα στην κυπρο.
αφου δεν αντιπροσωπευουν καν το 60% του ελληνικου λαου. (αν κρινεις απο την πολιτικη αντιληψη, με βαση τα αποτελεσματα των εκλογων-σιγουρα ενα οχι και τοσο καλο δειγμα) οι αποψεις σου και τα ιδανικα σου δεν συμμεριζονται απο ολους
και εγω το ιδιο. και ειδα ατομα που εμοιαζαν πολυ με εμας
Πριν γράψω το αρχικό μήνυμα είχα προβλέψει ότι θα θεωρήσουν μερικοί πως οι απόψεις μου είναι εθνικιστικές ή θα το αναγάγουν στο κομματικό. Τώρα για το '73 δεν μπορώ να σου αντικρούσω τίποτα ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο. Όμως εκείνες οι ημέρες του Στρατού δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Πριν γράψω το αρχικό μήνυμα είχα προβλέψει ότι θα θεωρήσουν μερικοί πως οι απόψεις μου είναι εθνικιστικές ή θα το αναγάγουν στο κομματικό. Τώρα για το '73 δεν μπορώ να σου αντικρούσω τίποτα ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο. Όμως εκείνες οι ημέρες του Στρατού δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές.
δε μπορει να στηριχτει μια δημοκρατια στη δυναμη των οπλων
και παλι δεν ανεφερα οτι οι αποψεις σου ειναι κομματικες. δεν με ενδιαφερει
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

ασχετο λιγο αλλα μου θυμισες την παρακατω εικονα

αλλα αυτη χρησμοποιειται καυστικοειρωνικα,εσυ φαινεσαι να τα πιστευεις αυτα που λες...
miv
Επιφανές μέλος

PzH-2000GR
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ειρηνη μεσω οπλων??Τι να πει κανεις...Τι αλλο θα ακουσουμε παντως αναμεσα στο διαβασμα ρε παιδι μου κανε και κανα break...κανει καλο..
αλλα αυτη χρησμοποιειται καυστικοειρωνικα,εσυ φαινεσαι να τα πιστευεις αυτα που λες...
Να το αντιστρέψω λίγο: Γατί θεωρείς ότι αν δεν εχουμε στρατό θα έχουμε ειρήνη στην περιοχή; Σε παρακαλώ απάντησέ μου.
Αν όμως λες (αν κατάλαβα καλά) να μην είναι εξοπλισμένος ΚΑΝΕΝΑΣ τότε ναι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Όταν όμως έχει ο ένας από τους δυο, τότε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτό δεν είναι καλό.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχα ναι αυτο εννοω να μην εχει κανεις οπλα αλλα εστω και να εχει ο ενας αν βλεπει πως και ο αλλος αποκτα οπλα και μαλιστα ισχυρα ε οπως και να το κανουμε τσιτονεται σου λεει ¨"αα πουλακια μου πηρατε εξοπλισμο για να μας την πειτε" και ολη αυτη η κατασταση κανει ολο κυκλους γιατι θα προσπαθει ο ενας να εχι πιο ισχυρα οπλα απο τον αλλον αν ομως δεν προκαλεις ειναι πολυ πιο δυσκολο να αρχισει καποιος επιθεση στο ντουκου,επειδη ετσι του ρθε...πρεπει να τον προκαλεσεις και εσυ για να κανει κατι..Να το αντιστρέψω λίγο: Γατί θεωρείς ότι αν δεν εχουμε στρατό θα έχουμε ειρήνη στην περιοχή; Σε παρακαλώ απάντησέ μου.
Αν όμως λες (αν κατάλαβα καλά) να μην είναι εξοπλισμένος ΚΑΝΕΝΑΣ τότε ναι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Όταν όμως έχει ο ένας από τους δυο, τότε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτό δεν είναι καλό.
PzH-2000GR
Νεοφερμένο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Η λυση ειναι μια να παψουμε ναΩραία, αφού συμφωνήσαμε στο πρώτο πες μου τώρα, γιατί ενώ η Ελλάδα την τελευταία 4ετία έχει υλοποιήσει μόνο ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα, η Τουρκία θέλει να πάρει και πυραύλους; Αν το κάνει εμείς δεν πρέπει να προστατευθούμε; Ναι ξέρω ότι έτσι μπαίνουμε στο φαύλο αυτό κύκλο, όμως πες μου βλέπεις καμία λύση;

PzH-2000GR
Νεοφερμένο μέλος

Η λυση ειναι μια να παψουμε νακαι οι δυο χωρες...Μα αν εξοπλιστεις και εσυ τον Προκαλεις ακομα πιο πολυ...απλα αδιαφορεις αστον να κανει ονειρα...αμα δεν βλεπει ανταποκριση..
Δεν θα γράψω άλλο. Μόνο ένα πράγμα: Ας τα πουλήσουμε όλα τότε. Ποιος θα εγγυηθεί ότι δε θα ενεργήσουν κακόπιστα. Θα το δοκίμαζες; Μάλλον όχι. Καλύτερα να μην το μάθω ποτέ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΥΣΗ μπορούμε να πούμε κάτι. Έτσι που λές είναι σαν να τους λες παρτε τα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Τώρα, δεν ξέρω ήντα διαολοκόψιμο τον έπιασε τον ομπάμα και θέλει τους μογγόλους στην Ευρώπη. Καλά του τα 'πε ο Σαρκοζί.
miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

O KAIPOC ΓΑΡ ΕΓΓΥC
miv
Επιφανές μέλος

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Οσον αφορά το υπογραμμίσμενο, αν και δεν πιστεύω ότι ισχύει, δεν παίζει και κάποιν ιδιαίτερο ρόλο. Με τα υπόλοιπα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.