Σημείωση: Δεν πρόσεξε κανείς ότι μίλησα για διαφορά ηλικίας άνω των 10 και κυρίως για περιπτώσεις που ένας από τους δύο είναι κάτω των 20.
Παιδιά εδώ ο άνθρωπος έχει δίκιο... Φυσικά δεν είναι καλές οι γενικεύσεις όπως είπατε, ή ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εδώ μιλάμε για
συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, με
συγκεκριμένες τάσεις (δώστε βάση σ' αυτό). Θα σας φέρω 2 πραγματικά παραδείγματα, επεκτείνοντας το επιχείρημα του fandago και ελάχιστα πάνω από τα 20. Ας πούμε χάριν ευκολίας το γκρουπάκι "γύρω στα 20". Δε θα δώσω πολλά
συγκεκριμένα στοιχεία όμως για ευνόητους λόγους στα παραδείγματα:
1) Πολύ μικρότερη γυναίκα:
Εκείνη 18, εκείνος 40, καλλιεργημένος, σοβαρός επαγγελματίας και πολύ πλακατζής σα χαρακτήρας αν και οξύθυμος. Από εμφάνιση, εκείνη καλούλα, αυτός...μμμ εντάξει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Την παίρνει για βοηθό του λοιπόν. Τους βλέπω εγώ, εκείνη αμίλητη, της έλεγε κάνε εκείνο κάνε τ' άλλο (στο μαγαζί), αμίλητη τα έκανε. Το τουπέ τουπέ όμως ε... μια έκφραση "είμαι μ' Αυτόν"... δε μπορώ να σας την περιγράψω, σαν αυτό που λέμε "πληρώνω παραπάνω αλλά είναι ΟΤΕ". Ο ΟΤΕ όμως την έχει σαν muppet!
Άλλη γυναίκα , 20κάτι, μου πετάει ατάκα "Αυτός; 30αρης, αλλά είναι έτσι κι έτσι κι έτσι στη δουλειά, 3 χιλιάρικα το μήνα έβγαζε, βαρβάτη τσέπη... Εγώ πρέπει να κάνω το **beep** μου πηγάδι, για να βγάλω ψίχουλα!" Φυσικά ο τυπάς την είχε για 2η, διότι είχε γυναίκα. Πήδηξε το μικρό λοιπόν και μετά το πέταξε! (άλλος λάθος άνθρωπος αλλά... αφού βρήκε σβέρκο να καβαλήσει, ηθελέστα και παθέστα η βλαχοπούλα)
Διαπιστώσεις δικές μου: Απ' όσο μπόρεσα να ελέγξω τις πληροφορίες, μιλάμε για κορίτσια αρκετά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, χωρίς πατεράδες, χαμηλού εισοδήματος και αρκετά εκκεντρικές στη συμπεριφορά.
Ερμηνείες δικές μου: Δε μπορεί να πηγαίνουν μαζί τους για το σεξ (όχι μόνο έστω) αλλά παίζει ρόλο και η μεγάλη ανασφάλεια που μπορεί να έχουν μόνες τους. Σου λέει 40 είναι, βλέπεται, λεφτά έχει, πολύ πολύ να μου φυτέψει και κανα παιδί (αυτό μετά το κόμμα το άκουσα αυτολεξεί κάποτε) και να την κάνω λαχείο. Η μπορεί να τους βλέπουν σα μπαμπάδες που δεν είχαν ποτέ. Τέλος μπορεί να νιώθουν ώριμες, όχι γιατί είναι, αλλά γιατί πάνε με μεγαλύτερους. Κάποτε με ενοχλούσαν κι εμένα αυτές οι σχέσεις, ίσως γιατί ζήλευα "τι βρήκε από τον μεγαλύτερο που δεν το έχω εγω", αλλά με τον καιρό μου έφυγε αυτό (ίσως βοήθησε ότι κατα καιρούς ήμουν ο επόμενος της εκάστοτε κοπέλας, μετά απο 30-40ρη), όμως ακόμα αυτές τις σχέσεις τις βλέπω καχύποπτα ως προς τους σκοπούς τους.
2) Πολύ μικρότερος άντρας
Αυτό το παράδειγμα θα είναι πιό μικρό σε έκταση γιατί κουράστηκα να γράφω και θέλω να πιώ ένα καφεδάκι!
Ατάκα από μικρόν! "Ντάξει μωρέ... τι να μας πεί κι αυτή, 30+ και ψάχνεται για *μπιπ*... τα είχε εκεί με έναν παλικαρά και παρολαυτα μου σκάει μύτη μόνη της στο ραντεβού, η συνέχεια γνωστή, ε και για κανα μήνα μετά πηδιόμασταν στ' αμάξι της. Καλή είναι αλλά όχι και για κατανάλωση"
Εδώ η ερμηνεία είναι πολύ απλούστερη: Μιλάμε για αγοράκια που απλά θέλουν να εκτονώσουν τις ορμές τους (και καλά κάνουν!) αλλά θεωρούν ότι αν το κάνουν σε μεγαλύτερη θα αυξηθεί το μήκος στο πουλάκι τους ως δια μαγείας. Σα τα βιογραφικά... "Έχω δουλέψει στην Κοσμοτέ, στην Sony κλπ." κοινώς "έχω πάει με 30άρα, με 28άρα, με 32άρα άρα και συ 20άρα μη μιλάς και κάτσε μου γιατί είμαι πολύ άντρας πλέον". Επίσης μιλάμε για αγοράκια που τους λείπει η μητρική στοργή, για διάφορους λόγους.
Και δυστυχώς μέσα σ' όλα αυτά, την πληρώνουν οι εξαιρέσεις! Κοπέλες που πραγματικά ερωτεύονται πολύ μεγαλύτερους για πιό βαθείς παράγοντες, κι όμως τις λένε π....νες. Κοπέλες που τα φτιάχνουν με μικρότερους επειδή πραγματικά είδαν κάτι σ' αυτούς πέρα από ένα πιό σκληρό μόριο λόγω ηλικίας, κι όμως τις λένε πιπινοτραγανίστρες. Ώριμοι άντρες που τα φτιάχνουν με πολύ μικρές γιατί κάτι είδαν σ' αυτές, κι όμως λένε "Κοίτα τον πορνόγερο...". Τέλος, αγόρια που τα φτιάχνουν (η προσπαθούν) με μεγαλύτερες επειδή νοητικά ταιριάζουν κυρίως μ' εκείνες, κι όμως ακούνε "Μικρός είσαι, όταν μεγαλώσεις και σοβαρέψεις ξαναέλα".