Guest 209912
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Η σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα έχει πολλά θετικά: εκφράζει ευθέως αυτό που νιώθει και δεν χρειάζεται να μαντεύεις, φέρεται στη σύντροφό του με τρυφερότητα, δεν στέκεται στις λεπτομέρειες και κοιτάει την ουσία. Ωστόσο, ορισμένες φορές οι μεγαλύτεροι άντρες συμπεριφέρονται με κτητικό και πατερναλιστικό τρόπο. Εκεί έγκειται στη διπλωματία της γυναίκας το πώς θα αντιμετωπίσει τον άντρα.
Ωστόσο, όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
James Playboy
Νεοφερμένο μέλος

Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

παντα εικοσαρες μεχρι 23αρες.. ειτε ο αντρας ειναι 20 ειτε 80![]()
Χαχαχχαχαχα,εισαι ΘΕΟΣ!!!

Γιατι,ομως,μεχρι τα 23 δεν το καταλαβα,αν ειναι 27 28 χρονων θα σου πεσει λιγη;

James Playboy
Νεοφερμένο μέλος

γιατι μεχρι τα 23 η ικανοτητα αναπαραγωγης της γυναικας ανεβαινει.. μετα αρχιζει να πεφτειΧαχαχχαχαχα,εισαι ΘΕΟΣ!!!
Γιατι,ομως,μεχρι τα 23 δεν το καταλαβα,αν ειναι 27 28 χρονων θα σου πεσει λιγη;![]()

Hatemost
Νεοφερμένο μέλος

γιατι μεχρι τα 23 η ικανοτητα αναπαραγωγης της γυναικας ανεβαινει.. μετα αρχιζει να πεφτει![]()
Κι εσύ με τις τόσες γκόμενες που έχεις πηδήξει, αφού σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή, υποθέτω θα σου βγει ο κώλος να πληρώνεις φόρους με τόσα παιδιά ε;

Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

γιατι μεχρι τα 23 η ικανοτητα αναπαραγωγης της γυναικας ανεβαινει.. μετα αρχιζει να πεφτει![]()
Μετα τα 30 πεφτει.Ετσι νομιζω.

James Playboy
Νεοφερμένο μέλος

χααχαχα θα τις πανρεψω με αλλουςΚι εσύ με τις τόσες γκόμενες που έχεις πηδήξει, αφού σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή, υποθέτω θα σου βγει ο κώλος να πληρώνεις φόρους με τόσα παιδιά ε;![]()

nop..Μετα τα 30 πεφτει.Ετσι νομιζω.![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Εξαρτάται από τις προθέσεις.Γιατι,ομως,μεχρι τα 23 δεν το καταλαβα,αν ειναι 27 28 χρονων θα σου πεσει λιγη;![]()

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ταυτίζεσαι με το αρχέτυπο της Εταίρας, πιστεύω.Ντρέπομαι που το λέω, αλλά τα τελευταία χρόνια μου αρέσουν οι μικρότεροί μου. Δεν θα έκανα, όμως, ποτέ σχέση με έναν μικρότερό μου σε ηλικία. Νιώθω καλύτερα με άνδρες που έχουν 10-15 χρόνια μεγαλύτερη ηλικία από τη δική μου.
Η σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα έχει πολλά θετικά: εκφράζει ευθέως αυτό που νιώθει και δεν χρειάζεται να μαντεύεις, φέρεται στη σύντροφό του με τρυφερότητα, δεν στέκεται στις λεπτομέρειες και κοιτάει την ουσία. Ωστόσο, ορισμένες φορές οι μεγαλύτεροι άντρες συμπεριφέρονται με κτητικό και πατερναλιστικό τρόπο. Εκεί έγκειται στη διπλωματία της γυναίκας το πώς θα αντιμετωπίσει τον άντρα.
Ωστόσο, όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ταυτίζεσαι με το αρχέτυπο της Εταίρας, πιστεύω.
Εγώ είπα απλώς την άποψή μου. Δεν έθιξα κανέναν. Ξέρω ότι έχω τους αιώνες μου και γι' αυτό δεν κοιτάω τους νεότερους. Με κρίνεις αυστηρά, πιστεύω. Δεν τίθεται θέμα ευθιξίας, αλλά ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου.

Νταξει δεν νομιζω οτι καποιος πρεπει να σχολιασει αυτην την προταση,τα λογια ειναι περιττα ,αυτη η προταση πρεπει να αποκτησει βραβειο
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Ααα,τι χαζα ειναι αυτα;;Κανεναν αιωνα σου δεν εχεις,35 χρονων ΝΕΟΤΑΤΗ γυναικα εισαι.Οποιον θελεις θα κοιτας.Εγώ είπα απλώς την άποψή μου. Δεν έθιξα κανέναν. Ξέρω ότι έχω τους αιώνες μου και γι' αυτό δεν κοιτάω τους νεότερους. Με κρίνεις αυστηρά, πιστεύω. Δεν τίθεται θέμα ευθιξίας, αλλά ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου.
Για να το λες ,κατι θα ξερεις.Εξαρτάται από τις προθέσεις.![]()

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Δείχνεις μορφωμένη, ανεξάρτητη και προτιμάς τους μεγαλύτερους άντρες- δηλαδή, άντρες ανώτερους κοινωνικά και οικονομικά...τελείες συνδέω, δεν ήθελα να θίξω κανέναν.Εγώ είπα απλώς την άποψή μου. Δεν έθιξα κανέναν. Ξέρω ότι έχω τους αιώνες μου και γι' αυτό δεν κοιτάω τους νεότερους. Με κρίνεις αυστηρά, πιστεύω. Δεν τίθεται θέμα ευθιξίας, αλλά ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου.

Gorfuingwen
Νεοφερμένο μέλος

Εμενα μου πεφτει,αυτη ιδρωνει να σηκωσει
Εγω χαρουμενος,αυτη ευτυχισμενη
Εγω ρεαλιστης,αυτη ηλιθια

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γεράσιμε, εσύ;γιατι μεχρι τα 23 η ικανοτητα αναπαραγωγης της γυναικας ανεβαινει.. μετα αρχιζει να πεφτει![]()
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ααα,τι χαζα ειναι αυτα;;Κανεναν αιωνα σου δεν εχεις,35 χρονων ΝΕΟΤΑΤΗ γυναικα εισαι.Οποιον θελεις θα κοιτας.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Δείχνεις μορφωμένη, ανεξάρτητη και προτιμάς τους μεγαλύτερους άντρες- δηλαδή, άντρες ανώτερους κοινωνικά και οικονομικά...τελείες συνδέω, δεν ήθελα να θίξω κανέναν.![]()
Το οικονομικό και το .... άλλο θέμα με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Γιατί να επιλέξω έναν πλούσιο, για να υφίσταμαι την αλαζονεία του; Ούτε εγώ είμαι πλούσια ούτε θα επέλεγα ποτέ έναν άνδρα για τα λεφτά του. Είμαι πολύ έντιμη και ευαίσθητη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και η ψυχική προσέγγιση.
Το γεγονός ότι επιλέγω τους μεγαλύτερους άντρες έχει να κάνει με την προσωπική μου προτίμηση. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τους νεότερους ούτε είπα κάτι κακό γι' αυτούς. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με νεότερο λόγω δικής μου ανασφάλειας.
Όταν είπα ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες δεν κοιτούν τις λεπτομέρειες, εννοούσα ότι δεν εμμένουν στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά επικεντρώνονται στο χαρακτήρα.
Οκ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Το εξάντλησα το θέμα. Δεν επανέρχομαι.
Gorfuingwen
Νεοφερμένο μέλος

Όταν είπα ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες δεν κοιτούν τις λεπτομέρειες, εννοούσα ότι δεν εμμένουν στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά επικεντρώνονται στο χαρακτήρα
Αυτό θεωρώ πως πρόκειται για έναν αστικό μύθο,μικρό μου ασχημόπαπο.Δεν υπάρχει ηλικία που ο άνδρας δεν κοιτά την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας.Τα νιάτα και η ομορφιά σας,θα είναι πάντοτε το νούμερο ένα δέλεαρ και κριτήριο επιλογής σας,ο εσωτερικός κόσμος είναι κάτι δεύτερο και καμιά φορά βαρετό.Μα ποιος σου πούλησε τέτοια παραμύθια;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αυτό θεωρώ πως πρόκειται για έναν αστικό μύθο,μικρό μου ασχημόπαπο.Δεν υπάρχει ηλικία που ο άνδρας δεν κοιτά την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας.Τα νιάτα και η ομορφιά σας,θα είναι πάντοτε το νούμερο ένα δέλεαρ και κριτήριο επιλογής σας,ο εσωτερικός κόσμος είναι κάτι δεύτερο και καμιά φορά βαρετό.Μα ποιος σου πούλησε τέτοια παραμύθια;
Κοιταξε λιγο γυρο σου καλε μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- ROM32
- rafaela11
- Paragontas7000
- iew
- taketrance
- touvlo
- Kate1914
- giannhs2001
- fourkaki
- Μήτσος10
- charmander
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- American Economist
- Vasiliis
- Ilma
- Ωρορα
- Εριφύλη
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.