Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γιατί αν ο άλλος σου ρίχνει 1-2 χρόνια δεν είναι και τόσο θέμα, ζητάτε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα, μπορείτε να συνεννοηθείτε σε γενικές γραμμές, έχετε ξέρωγω κοινά ενδιαφέροντα.
Ενώ αν ο άλλος σε περνάει 10 χρόνια;

Τι κοινά μπορεί να έχει μια 20άρα με έναν 30άρη; Ή ας διατυπωθεί καλύτερα΄ πόσα κοινά μπορεί να έχουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εσυ δεν εισαι γυναικα αλλα μια νεαρη κοπελα,ενα νεο κοριτσι, ετσι και αλλιως νομιζω (μπορει να ακουστω και λιγο κακος)δεν μπορει να συγκριθει ενας νεαρος στα 20+ με εναν αντρα που ειναι 30+, ο ενας ειναι στην δεκατια που δειχνει πιο ομορφος ενω ο αλλος σιγα σιγα αρχιζει και δειχνει πιο "μεγαλος" ,αρχιζει πια και στην την ηλικια των 30+ να μην δειχνει τοσο γοητευτικος σε ηλικιες 18-25εμενα με περναει 11,5 χρονια αλλα μια χαρα τα παμε, κοινα ενδιαφεροντα να υπαρχουν δλδ και ολα καλα![]()
ειμαι πολυ υπερ.
ασε που αγορια στην ηλικια μου (20) ειναι αγορια, οχι αντρες και προφανως δεν ξερουν τι να κανουν και γινονται βαρετοι πολυυυυ ευκολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εσυ δεν εισαι γυναικα αλλα μια νεαρη κοπελα,ενα νεο κοριτσι, ετσι και αλλιως νομιζω (μπορει να ακουστω και λιγο κακος)δεν μπορει να συγκριθει ενας νεαρος στα 20+ με εναν αντρα που ειναι 30+, ο ενας ειναι στην δεκατια που δειχνει πιο ομορφος ενω ο αλλος σιγα σιγα αρχιζει και δειχνει πιο "μεγαλος" ,αρχιζει πια και στην την ηλικια των 30+ να μην δειχνει τοσο γοητευτικος σε ηλικιες 18-25
Αυτά είναι στερεότυπα! Το πώς μεγαλώνει ο κάθε άνθρωπος τόσο εμφανισιακά όσο και εσωτερικά διαφέρει. Γιατί να κολλάμε τόσο στους τύπους, τους αριθμούς και τις μεζούρες;..

Γιατι απλα λεμε για το πως ειναι ο κανονας οχι η εξαιρεση στον κανονα που σαφως θα υπαρχει σε πολλες περιπτωσειςΑυτά είναι στερεότυπα! Το πώς μεγαλώνει ο κάθε άνθρωπος τόσο εμφανισιακά όσο και εσωτερικά διαφέρει. Γιατί να κολλάμε τόσο στους τύπους, τους αριθμούς και τις μεζούρες;..![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Σκέψου εγώ π.χ. που κλείνω σε 2 μήνες τα 25 κι εργάζομαι κ.λπ. να ήμουν τώρα με μια πρωτοετή φοιτήτρια 18 ετών και να με παίρνει στο τηλέφωνο στις 12 το μεσημέρι να μου λέει "μωρό μουουου είμαι με τα κορίτσια για καφέ θα 'ρθείς;;;"!Αυτά είναι στερεότυπα! Το πώς μεγαλώνει ο κάθε άνθρωπος τόσο εμφανισιακά όσο και εσωτερικά διαφέρει. Γιατί να κολλάμε τόσο στους τύπους, τους αριθμούς και τις μεζούρες;..![]()
Nooot!

Συνήθως λοιπόν δεν κολλάμε εμείς, αυτά κολλάνε από μόνα τους!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σκέψου εγώ π.χ. που κλείνω σε 2 μήνες τα 25 κι εργάζομαι κ.λπ. να ήμουν τώρα με μια πρωτοετή φοιτήτρια 18 ετών και να με παίρνει στο τηλέφωνο στις 12 το μεσημέρι να μου λέει "μωρό μουουου είμαι με τα κορίτσια για καφέ θα 'ρθείς;;;"!
Nooot!
Συνήθως λοιπόν δεν κολλάμε εμείς, αυτά κολλάνε από μόνα τους!
Σ' αυτό δε παίζει ρόλο η ηλικία σου, αλλά το ότι δουλεύεις. Θα μπορούσε να' σουν 19 και να δούλευες και να'χες το ίδιο θέμα. Ατυχές παράδειγμα. Όπως και δεν είναι αυτονόητο ότι ένας 25χρονος δουλεύει. Όπως και ότι δε μπορείς να πας στις 12 για καφέ, δεν είναι πρόβλημα. Οκ, λίγο σπάνιο εξάλλου να συμβαδίζουν 100% οι ώρες σε ένα ζευγάρι.
Γενικά πολλά στερεότυπα. Θα είσαι με κάποιον επειδή περνάς καλά, κι όχι επειδή είστε συνομήλικοι or w/e.
Τα πράγματα είνια πολύ απλά και τα κάνουμε πολύ περίπλοκα.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα λέω!Πες τα ρε tabby. Γι' αυτή τη ρημαδοδιαφορά ηλικίας και ηλίθιες δικαιολογίες που δεν τις λέει ούτε 10 χρονο, έχασα την ερωτική σχέση μου πριν μήνες. Δεν πάει καλά ο κόσμος. Έχει χαζέψει.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι το θέμα αν είναι "ατυχές" ή όχι το παράδειγμα, αλλά το πόσο συχνά τέτοια παραδείγματα κάνουν την εμφάνιση τους ανάμεσα σε δύο συνομίληκους (ή σχεδόν συνομίληκους) και πόσο συχνά ανάμεσα σε άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας!Σ' αυτό δε παίζει ρόλο η ηλικία σου, αλλά το ότι δουλεύεις. Θα μπορούσε να' σουν 19 και να δούλευες και να'χες το ίδιο θέμα.
Κι αν νομίζετε ότι "love conquers all" κι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο μεγαλείο του έρωτα, προσγειωθείτε γιατί χανόμαστε...
Άρα σα να μας λες ότι π.χ. ένας 30χρονος μπορεί να συνάψει ΣΟΒΑΡΗ σχέση με μια 18χρονη εφόσον και ο ίδιος έχει μυαλό 18χρονου;Πιστεύω ότι δεν παίζει τόση σημασία η βιολογική,αλλά η πνευματική ηλικία...Άλλωστε, τα περισσότερα ζευγάρια που χωρίζουν είναι συνομήλικα. Αυτό κατά τη γνώμη μου συμβαίνει γιατί πλέον δεν αλληλοσυμπληρώνονται, με αποτέλεσμα η σχέση να χάνει το ενδιαφέρον της..

Κι αυτό για τα συνομίληκα ζευγάρια που χωρίζουν συχνότερα από που προκύπτει;;;!!!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

+1000000Πιστεύω ότι δεν παίζει τόση σημασία η βιολογική,αλλά η πνευματική ηλικία. Οι άνθρωποι πρέπει να συνάπτουν σχέσεις, ανάλογα με τα κοινά βιώματα τους, τον χαρακτήρα και τις απαιτήσεις τους σε μία σχέση. Άλλωστε, τα περισσότερα ζευγάρια που χωρίζουν είναι συνομήλικα. Αυτό κατά τη γνώμη μου συμβαίνει γιατί πλέον δεν αλληλοσυμπληρώνονται, με αποτέλεσμα η σχέση να χάνει το ενδιαφέρον της..
Πάλι μας αναφέρεις τον "κανόνα" της υπόθεσης που είναι ότι οι μικρότεροί σου είναι νιάνιαρα και δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας (σου)και οι συνομίληκοι σκέφτονται ακριβώς όπως εσύ.Δεν είναι το θέμα αν είναι "ατυχές" ή όχι το παράδειγμα, αλλά το πόσο συχνά τέτοια παραδείγματα κάνουν την εμφάνιση τους ανάμεσα σε δύο συνομίληκους (ή σχεδόν συνομίληκους) και πόσο συχνά ανάμεσα σε άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας!
Κι αν νομίζετε ότι "love conquers all" κι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο μεγαλείο του έρωτα, προσγειωθείτε γιατί χανόμαστε...
Και λέω κανόνα εντός εισαγωγικών επειδή δεν είναι ο κανόνας!Έχω δει 25άρηδες (25άρης δεν είπες ότι είσαι ή τα λέω μόνη μου

ΔΗλαδή βάζεις πάνω από τον έρωτα (το πάθος τη χημεία γουατέβερ) την ηλικία;
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί να μην προσπαθήσεις, από τη στιγμή που λες ότι σου αρέσει τόσο; Μπορεί να ενδιαφέρεται κι εκείνη το ίδιο με 'σένα και να χάσεις την ευκαιρία... Από την άλλη αν δεν ενδιαφέρεται, τότε απλά συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά, όντας σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα και χωρίς να βασανίζεσαι έχοντας την υποψία ότι θα μπορούσατε να ήσαστε μαζίΓεια σας εχω και εγω ενα τετοιο θεμα. Μου αρεσει παραφορα μια 27χρονη σε σημειο που να θελω να ειμαι μαζι της ολη την ωρα.Τι λετε να την προσσεγισω και να εκφρασω αυτα ου αισθανομαι η οχι?Ειμαι σε διλλημα και δεν ξερω τι να κανω εσεις τι λετε?

Άρα σα να μας λες ότι π.χ. ένας 30χρονος μπορεί να συνάψει ΣΟΒΑΡΗ σχέση με μια 18χρονη εφόσον και ο ίδιος έχει μυαλό 18χρονου;
Κι αυτό για τα συνομίληκα ζευγάρια που χωρίζουν συχνότερα από που προκύπτει;;;!!!
Εννοώ ακριβώς αυτό, αλλά και το αντίστροφό του! Υπάρχουν πολλοί ανώριμοι τριαντάρηδες, αδύναμοι να αναλάβουν την οποιαδήποτε ευθύνη, ζώντας με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και 10χρονα κοριτσάκια που μεγαλώνουν τα μικρά τους αδέρφια, που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού ...
Το γεγονός ότι τα συνομήλικα ζευγάρια χωρίζουν συχνότερα δεν προκύπτει από κάποια επιστημονική έρευνα, αλλά από την καθημερινή πραγματικότητα. Βλέπω συνέχεια σχέσεις φίλων μου να διαλύονται, καθώς δεν μπορεί να διατηρηθεί η ισορροπία, από τη στιγμή που οι προσωπικότητές των παιδιών είναι διαφορετικές. Συνήθως, για παράδειγμα τα κορίτσια είναι ωριμότερα από τ' αγόρια. Αν μιλήσουμε και για σχέσεις μεγαλύτερων ανθρώπων τα πράγματα είναι χειρότερα. Ακούω συνέχεια φίλες της μητέρας μου να παραπονιούνται ότι μεγαλώνουν ένα ακόμη παιδί, εννοώντας προφανώς τον άνδρα τους. Φυσικά, και υπάρχουν πολύ επιτυχημένες σχέσεις συνομηλίκων. Συνομηλίκων όμως που ο χαρακτήρας και τα ενδιαφέροντά τους συμπίπτουν. Θέλω να καταλήξω λοιπόν, στο γεγονός ότι συνταγή για μια επιτυχημένη σχέση κατά τη γνώμη μου είναι η ταύτιση των βιωμάτων, των ενδιαφερόντων και της προσωπικότητας δύο ανθρώπων. Η αγάπη πιστεύω πως δεν μπορεί να οροθετηθεί. Όταν δύο άνθρωποι έλκονται δεν μπορεί μια ταυτότητα να καταστρέψει το δέσιμο αυτό...
Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Εντάξει ίσως εάν υπάρχει τεράστια διαφορά ηλικίας να υπάρχει και το λεγόμενο χάσμα γενεών αλλά εάν αγαπιούνται αληθινά όλα τα άλλα πιστεύω ότι ξεπερνιούνται.

Προσωπικά πιστεύω ότι εάν δύο άτομα αγαπιούνται αληθινά δεν παίζει και τόσο η διαφορά ηλικίας.
Εντάξει ίσως εάν υπάρχει τεράστια διαφορά ηλικίας να υπάρχει και το λεγόμενο χάσμα γενεών αλλά εάν αγαπιούνται αληθινά όλα τα άλλα πιστεύω ότι ξεπερνιούνται.
12 ποιντς goes to Μύριαμ!

orange crush
Δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Προτιμώ ένα λαικό παιδί, με αλέγκρο χαρακτήρα. Όσο για την ηλικία έχω να πω το εξής: Οι μεγαλύτεροι άντρες μπορεί να έχουν τρυφερότητα απέναντι στη συντρόφισσά τους (συγνώμη για το αδόκιμο, είμαι φεμινίστρια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.