Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:13 Ο Lorien έγραψε: #161 20-12-07 19:13 H τρέλα ειναι καλο πραγμα. Εγω δηλωνω 7 χρονων και το ενθαρυντικο ειναι οτι μου το επιβεβαιωνει και ο περιγυρος Παντως νομιζω πιο ενδιαφερον ερωτημα ειναι, ποση διαφορα , συνηθως, βοηθαει να υπαρχει μεταξυ ανδρα και γυναικας. Και για να μιλησουμε και πιο σωστα, αναφερετε και την πνευματικη ηλικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tofugirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η tofugirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:16 Η tofugirl έγραψε: #162 20-12-07 19:16 Δεν ξέρω εγώ δεν το βλέπω με νούμερα...Εξαρτάται τι χημεία έχεις με τον άλλον. Έτυχε να είμαι και με άτομο που ήταν 8 χρόνια μεγαλύτερος και να μη βγάζουμε άκρη - άσε που ένιωθα τη διαφορά ηλικίας συνέχεια λόγω της μίζερης φύσης του ή με συνομίληκο που ήταν εντελώς ανώριμος. Ενώ τώρα με τον άντρα μου αν και 14 χρόνια μεγαλύτερος, είναι σαν να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας...γι' αυτό πιστεύω πως δεν υπάρχουν σταθερές σε αυτά τα θέματα. Εξαρτάται πως θα κολλήσεις με τον άλλον . Όσο για το πνευματικό επίπεδο, όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σε διαφορετικές ηλικίες, οπότε βράστα! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:31 Ο Lorien έγραψε: #163 20-12-07 19:31 Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:35 Η Resident Evil: #164 20-12-07 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Click για ανάπτυξη... απλά υπάρχουν μερικές "Universal truth" για μένα... Δλδ, αν εγώ είμαι 19 χρονών φοιτήτρια και ο άλλος 25 ετών και εργαζόμενος τότε ε, δεν γίνεται, ναι είναι μόλις 6 χρόνια θεωρητικά η διαφορά αλλά στην πράξη είναι τερατώδης! Αν μου λες ότι τα 6 χρόνια είναι σε ηλικίες 26-32 πχ. τότε οκ, έχει καλύτερες πιθανότητες! Επίσης, προφανώς υπάρχουν 35-αρηδες που είναι "χειρότεροι" από 20-αρηδες και 20-αρηδες που "γέρασαν" πριν την ώρα τους, αλλά από κει και πέρα κάποια πράγματα είναι λίγο πολύ απαραίτητα για να πάει καλά η σχέση. όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:43 Ο Lorien έγραψε: #165 20-12-07 19:43 Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:54 Η Resident Evil: #166 20-12-07 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H τρέλα ειναι καλο πραγμα. Εγω δηλωνω 7 χρονων και το ενθαρυντικο ειναι οτι μου το επιβεβαιωνει και ο περιγυρος Παντως νομιζω πιο ενδιαφερον ερωτημα ειναι, ποση διαφορα , συνηθως, βοηθαει να υπαρχει μεταξυ ανδρα και γυναικας. Και για να μιλησουμε και πιο σωστα, αναφερετε και την πνευματικη ηλικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tofugirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η tofugirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:16 Η tofugirl έγραψε: #162 20-12-07 19:16 Δεν ξέρω εγώ δεν το βλέπω με νούμερα...Εξαρτάται τι χημεία έχεις με τον άλλον. Έτυχε να είμαι και με άτομο που ήταν 8 χρόνια μεγαλύτερος και να μη βγάζουμε άκρη - άσε που ένιωθα τη διαφορά ηλικίας συνέχεια λόγω της μίζερης φύσης του ή με συνομίληκο που ήταν εντελώς ανώριμος. Ενώ τώρα με τον άντρα μου αν και 14 χρόνια μεγαλύτερος, είναι σαν να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας...γι' αυτό πιστεύω πως δεν υπάρχουν σταθερές σε αυτά τα θέματα. Εξαρτάται πως θα κολλήσεις με τον άλλον . Όσο για το πνευματικό επίπεδο, όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σε διαφορετικές ηλικίες, οπότε βράστα! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:31 Ο Lorien έγραψε: #163 20-12-07 19:31 Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:35 Η Resident Evil: #164 20-12-07 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Click για ανάπτυξη... απλά υπάρχουν μερικές "Universal truth" για μένα... Δλδ, αν εγώ είμαι 19 χρονών φοιτήτρια και ο άλλος 25 ετών και εργαζόμενος τότε ε, δεν γίνεται, ναι είναι μόλις 6 χρόνια θεωρητικά η διαφορά αλλά στην πράξη είναι τερατώδης! Αν μου λες ότι τα 6 χρόνια είναι σε ηλικίες 26-32 πχ. τότε οκ, έχει καλύτερες πιθανότητες! Επίσης, προφανώς υπάρχουν 35-αρηδες που είναι "χειρότεροι" από 20-αρηδες και 20-αρηδες που "γέρασαν" πριν την ώρα τους, αλλά από κει και πέρα κάποια πράγματα είναι λίγο πολύ απαραίτητα για να πάει καλά η σχέση. όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:43 Ο Lorien έγραψε: #165 20-12-07 19:43 Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:54 Η Resident Evil: #166 20-12-07 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω εγώ δεν το βλέπω με νούμερα...Εξαρτάται τι χημεία έχεις με τον άλλον. Έτυχε να είμαι και με άτομο που ήταν 8 χρόνια μεγαλύτερος και να μη βγάζουμε άκρη - άσε που ένιωθα τη διαφορά ηλικίας συνέχεια λόγω της μίζερης φύσης του ή με συνομίληκο που ήταν εντελώς ανώριμος. Ενώ τώρα με τον άντρα μου αν και 14 χρόνια μεγαλύτερος, είναι σαν να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας...γι' αυτό πιστεύω πως δεν υπάρχουν σταθερές σε αυτά τα θέματα. Εξαρτάται πως θα κολλήσεις με τον άλλον . Όσο για το πνευματικό επίπεδο, όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σε διαφορετικές ηλικίες, οπότε βράστα! χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:31 Ο Lorien έγραψε: #163 20-12-07 19:31 Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:35 Η Resident Evil: #164 20-12-07 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Click για ανάπτυξη... απλά υπάρχουν μερικές "Universal truth" για μένα... Δλδ, αν εγώ είμαι 19 χρονών φοιτήτρια και ο άλλος 25 ετών και εργαζόμενος τότε ε, δεν γίνεται, ναι είναι μόλις 6 χρόνια θεωρητικά η διαφορά αλλά στην πράξη είναι τερατώδης! Αν μου λες ότι τα 6 χρόνια είναι σε ηλικίες 26-32 πχ. τότε οκ, έχει καλύτερες πιθανότητες! Επίσης, προφανώς υπάρχουν 35-αρηδες που είναι "χειρότεροι" από 20-αρηδες και 20-αρηδες που "γέρασαν" πριν την ώρα τους, αλλά από κει και πέρα κάποια πράγματα είναι λίγο πολύ απαραίτητα για να πάει καλά η σχέση. όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:43 Ο Lorien έγραψε: #165 20-12-07 19:43 Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:54 Η Resident Evil: #166 20-12-07 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:35 Η Resident Evil: #164 20-12-07 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Click για ανάπτυξη... απλά υπάρχουν μερικές "Universal truth" για μένα... Δλδ, αν εγώ είμαι 19 χρονών φοιτήτρια και ο άλλος 25 ετών και εργαζόμενος τότε ε, δεν γίνεται, ναι είναι μόλις 6 χρόνια θεωρητικά η διαφορά αλλά στην πράξη είναι τερατώδης! Αν μου λες ότι τα 6 χρόνια είναι σε ηλικίες 26-32 πχ. τότε οκ, έχει καλύτερες πιθανότητες! Επίσης, προφανώς υπάρχουν 35-αρηδες που είναι "χειρότεροι" από 20-αρηδες και 20-αρηδες που "γέρασαν" πριν την ώρα τους, αλλά από κει και πέρα κάποια πράγματα είναι λίγο πολύ απαραίτητα για να πάει καλά η σχέση. όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:43 Ο Lorien έγραψε: #165 20-12-07 19:43 Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:54 Η Resident Evil: #166 20-12-07 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mα γιαυτο τα νουμερα ειναι σχετικά. Επειδη αλλο η λικια του σωματος και αλλο του πνευματος. Και αναλογα και το τι εχει ζησει ο καθενας. Click για ανάπτυξη... απλά υπάρχουν μερικές "Universal truth" για μένα... Δλδ, αν εγώ είμαι 19 χρονών φοιτήτρια και ο άλλος 25 ετών και εργαζόμενος τότε ε, δεν γίνεται, ναι είναι μόλις 6 χρόνια θεωρητικά η διαφορά αλλά στην πράξη είναι τερατώδης! Αν μου λες ότι τα 6 χρόνια είναι σε ηλικίες 26-32 πχ. τότε οκ, έχει καλύτερες πιθανότητες! Επίσης, προφανώς υπάρχουν 35-αρηδες που είναι "χειρότεροι" από 20-αρηδες και 20-αρηδες που "γέρασαν" πριν την ώρα τους, αλλά από κει και πέρα κάποια πράγματα είναι λίγο πολύ απαραίτητα για να πάει καλά η σχέση. όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:43 Ο Lorien έγραψε: #165 20-12-07 19:43 Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:54 Η Resident Evil: #166 20-12-07 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:54 Η Resident Evil: #166 20-12-07 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Οφ κορς ! Παντως και στο παραδειγμα που ανεφερες (ετσι για να σου παω λιγο κοντρα για αλλαγή ) δεν αποκλειεται να ειναι μικρη η διαφορά, αναλογα με τα ατομα. Αλλα ναι το πιο πιθανο ειναι οπως το ειπες. Click για ανάπτυξη... σαφώς και γίνεται... το παράδειγμα το παίρνω από μένα... Μετά το 9-5 καθημερινά (MInimum) το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τελευταίο πράγμα που έχω κουράγιο να κάνω πάντως είναι να βρεθώ με τους φίλους μου και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας ["έλα μωρέ δεν πάμε αύριο στο μάθημα δεν τρέχει και τπτ!"] όπως έκανα όταν ήμουνα 19 .. Και με την ίδια λογική άλλα πράγματα έχει συνήθως διάθεση και κουράγιο ο φοιτητής από ότι ο εργαζόμενος... Και άλλες ευθύνες φυσικά! Ε, ναι, λοιπόν, το ομολογώ! Στο συγκεκριμένο τόπικ έκρινα εξ ιδίων τα αλλότροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:03 Ο Lorien έγραψε: #167 20-12-07 20:03 Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:05 Η Resident Evil: #168 20-12-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε δε λεμε αν ταιριαζουν τα ατομα λογω ωραριων , κοπωσης κλπ. Click για ανάπτυξη... κι όμως, κατ'εμέ παίζει ρόλο και αυτό... Αν ήμουν στις Σεύχέλες (όπως στο καλό γράφονται αυτές! ) και η μόνη μου έγνοια ήταν ξέρω γω το να κάθομαι (lifestyle "sex and the city" ένα πράγμα) είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ταιρίαξω με πολύ περισσότερους ανθρώπους από ότι εδώ στο Ατήνα . Και σαφώς θα μου ήταν αδιάφορο αν ήταν 6, 26 ή 46! [καλά αυτό το 6 βγάλτε το μην με πάνε και μέσα!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:12 Ο Lorien έγραψε: #169 20-12-07 20:12 Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:30 Ο Γιώργος έγραψε: #170 20-12-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Βρε παιζει, αλλα δε συζηταγαμε αυτο Οταν ανεφερες το παραδειγμα 19 φοιτητρια - 25 εργαζομενος, συζητουσαμε για νοητικα πραγματα, πνευμα,ωριμοτητα κλπ. Οχι για το αν βολευει σαν ζωη. Εννοειται οτι εχεις δικιο και παιζει ρολο μεγαλο, αφου τετοια ατομα δε θα μπορουν καλα καλα να ειναι μαζι. Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα ειδικά είναι αν είναι σε "διαφορετικές φάσεις της ζωής τους". (κλεμμένο ) 19-25 είναι κάπως αξιοσημείωτο κενό, αλλά εξαρτάται φυσικά από σχέση σε σχέση. Αν η δεκαεννιάχρονη (ή ο δεκαεννιάχρονος, για να το καλύψουμε τυπικά ) είναι... στον ροζ φοιτητικό κόσμο - χωρίς να δίνει σημασία στο ωράριο του 25χρονου εργαζόμενου - προφανώς κι είναι δύκολο. Υ.γ.: Μπορεί φυσικά να εργάζεται το 19χρονο και όχι το 25χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:14 Η Oralee έγραψε: #171 20-12-07 23:14 H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H προσωπική μου εμπειρία πάντως έχει δείξει πως η σχέση φοιτήτριας - εργαζόμενου, μπορεί άνετα να δουλέψει, αρκεί ο εργαζόμενος να μην είναι από εκείνους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σαν σκυλιά λες και δεν υπάρχει αύριο και η φοιτήτρια δεν είναι καμιά φοιτήτρια - ρεμάλι που σκέφτεται μόνο βόλτες και καφέδες, οπότε έτσι μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τόμη. Τουλάχιστον εγώ υπ' αυτές τις συνθήκες είχα σχέση για σχεδόν 2 χρόνια! Αλλά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.. η διαφορά ηλικίας αν δεν είναι τεράστια (το τεράστια είναι σχετικό φυσικά), δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας μιας σχέσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 23:46 Η princess έγραψε: #172 08-01-08 23:46 Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Θα έκανα, θεωρώ ότι η σχέση μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 01:08 Η Seniorita.Irene: #173 11-01-08 01:08 Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 02:18 Η Neraida έγραψε: #174 11-01-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:47 Η Κακή Επιρροή: #175 11-01-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Seniorita.Irene: Τι να πω κι εγώ που πάει κάτι να γίνει με 20χρονο που μόλις τελείωσε τις σπουδές του και ουσιαστικά βρίσκεται στη φάση του "εργαζόμενου". Βασικά από τις εξομολογήσεις στην αδερφή μου φαίνεται καψούρης. Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ και εξωτερικά αλλά και όσον αφορά εσωτερικό κόσμο. Οπότε θα προχωρήσω. Τι λέτε, θα υπάρξει πρόβλημα το ότι είμαστε σε άλλη φάση (εγώ μαθήτρια ακόμα); Φοβάμαι βέβαια πως βγαίνω offtopic. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η διαφορά 15 με 20 δεν είναι καλή... είσαστε πραγματικά σε εντελώς διαφορετική φάση και εκπέμπετε εντελώς διαφορετικό μήκος κύμματος Αυτός στα 20 του σίγουρα έχει τελείως άλλες ανάγκες από εσένα άλλες ελευθερίες, άλλα θέλω.... Αν ήσουν 19 και αυτός 24 δε θα σου έλεγα τα ίδια... όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Με κατα πολυ μεγαλυτερο..απο-και-κλειεται! Με κατα πολυ μικροτερο ειναι πιθανοτερο.... Click για ανάπτυξη... το αυτό και δι υμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Ο Rempeskes: #176 11-01-08 13:00 Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο άντρας μου είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον. Άσε που ξεχνάω ότι είναι 40 με τόσο τρέλα που κουβαλάει Click για ανάπτυξη... Μεταχρονολογημένο γραμμάτιο αγόρασες. Εσύ θα γεράσεις γρηγορότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η NINJAKI έγραψε: #177 11-01-08 14:28 ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ δεν έχει σημασία η ηλικία σε καμία εκδοχή μιας και συνήθως άλλο είσαι και άλλο φαίνεσαι Εγώ ας πούμε μπορεί να φαίνομαι για 23 αλλά είμαι 3 άρα............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 15:55 Η princess έγραψε: #178 11-01-08 15:55 όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 3rdcandleinarow kostis76 Jack of Spades Angelikaaa Kate1914 camil GeorgePap2003 Paragontas7000 taketrance Ωρορα iew Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όμως το 15 με 20... απλά δεν "τσουλάει" και στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθείς Click για ανάπτυξη... Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #179 11-01-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από princess: Γιατί θα πληγωθεί κυρίως αυτή? Click για ανάπτυξη... γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 16:16 Η princess έγραψε: #180 11-01-08 16:16 γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιατί όταν είσαι κορίτσι στα 15 βλέπεις τις καταστάσεις λιγο πιο "ροζ" απ ότι αν είσαι αγόρι στα 20 τα κορίτσια στην εφηβία είναι σαφώς πιο ευαισθητα απ τα αγόρια στην μεταεφηβία Click για ανάπτυξη... Όπως ας πούμε επίσης και όταν κάποια είναι 20 και ο άλλος 30 ή και παραπάνω. Σωστά; Πολλές φορές όμως όταν είσαι σε αυτές τις ηλικίες , δεν σε νοιάζει αν ταιριάζεις βαθύτερα με κάποιον. Το μόνο που σε νοιάζει είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Έτσι δεν είναι? Βεβαίως υπάρχει εδώ και το μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορεί να πληγωθείς πολύ , συν ότι η σχέση ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισότιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.