Niyia
Διάσημο μέλος

Ορισμένες φορές ψάχνουμε το ιδανικό ταίρι μας με βάση καθωσπρεπισμούς (καμιά φορά μάλιστα καταπιεζόμαστε για τον λόγο αυτό), για να μην πω πως πολλές φορές αυτό που ψάχνουμε φεύγει μακριά μας, κ τελικά καταλήγουμε να ταιριάζουμε με άτομα θεωρητικώς "αταίριαστα" με εμάς αλλά είμαστε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

Το πρόβλημα είναι οι ελευθερίες... αλλά όταν θέλεις πολύ να είσαι με κάποιον κάνεις υποχωρήσεις. Θα κάνει λοιπόν αν θέλει να είναι μαζί μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος

Εφόσον θέλετε να είστε μαζί τπτ δεν μπορεί να σας εμποδίσει (κ βέβαια ούτε η διαφορά ηλικίας για μένα, η οποία στην προκειμένη περίπτωση βρίσκω πως είναι μικρή έστω κ αν η καθημερινότητά σας είναι διαφορετική). Τα προβλήματα ξεκινούν όταν δεν θα θέλετε να είστε μαζί.
Γενικώς, θετική διάθεση να υπάρχει κ όχι σκέψεις που καταστρέφουν τις όμορφες στιγμές μας σήμερα κ μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

να σε ρωτήσω κάτι και να απαντήσεις ειλικρινά?Συναισθηματικά δε νομίζω να πληγωθώ γιατί με την ίδια λογική μπορώ να πληγωθώ και από ένα συνομήλικό μου (και ξέρετε τι λένε πολλά αγοράκια στην ηλικία μου; "Το Σάββατο κάνει πάρτυ ο τάδε, θες να κανονίσουμε μίια φάση στις 22:00;"). Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος 20άρης είναι αισθηματίας (+ευαίσθητος) και δε θα με πλησιάσει χωρίς "σοβαρό σκοπό" γιατί υπάρχει και η αδερφή μου και ξέρει πως αν με πληγώσει θα τον κάνει φέτες.
Το πρόβλημα είναι οι ελευθερίες... αλλά όταν θέλεις πολύ να είσαι με κάποιον κάνεις υποχωρήσεις. Θα κάνει λοιπόν αν θέλει να είναι μαζί μου.
όταν θα σου πει ότι πάει με μια παρέα σε ένα κλαμπάκι και γυρίσει στις 7 το πρωί... εσύ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα που θα έχει πάει μόνος του γιατί εσένα οι γονείς σου δεν σε άφησαν να πας? δε θα έχεις κανένα προβλημα που θα ξέρεις ότι στην παρέα ήταν συνομίληκες του που ΠΙΘΑΝΑ του την έπεσαν κι όλας μόλις έκαναν λίγο κεφάλι?
εγώ πάντως... δε θα άντεχα (όπως δεν άντεξα όταν ήμουν 15 και τα είχα με έναν 19άρη

Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

Θα στεναχωριόμουν αν έβγαινε καθημερινή κι εγώ έπρεπε να κοιμηθώ νωρίς. Αλλά μόνο γιατί δε θα μπρούσα να πάω κι εγώ, όχι για τις κοπέλες της παρέας.
Πιστεύω πως μπορεί κανείς να ξεπεράσει αρκετά πράγματα για να είναι με κάποιον (με τον οποίο είναι καλά, βέβαια).Εφόσον θέλετε να είστε μαζί τπτ δεν μπορεί να σας εμποδίσει (κ βέβαια ούτε η διαφορά ηλικίας για μένα, η οποία στην προκειμένη περίπτωση βρίσκω πως είναι μικρή έστω κ αν η καθημερινότητά σας είναι διαφορετική). Τα προβλήματα ξεκινούν όταν δεν θα θέλετε να είστε μαζί.
acid_love_devil
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης το αν πληρωνει δε σημαίνει κάτι. Αν είναι τσιγκούνης το καταλαβαίνεις από άλλα.
eilat
Νεοφερμένο μέλος

Αν είναι αυτό που θέλεις, ηλικία δεν τίθεται καν...μικρότερος,μεγαλύτερος,συνομίληκος,αδιάφορο εντελώς...Η σχέση στους ανθρώπους στηρίζεται,όχι σε νούμερα.
Κάνε αυτό που θέλεις κοπέλα μου,ανθρώπους που να σε ενδιαφέρουν σε επίπεδο σχέσης δε συναντάς κάθε μέρα.
Όσο για τα σχόλια και τις αντιδράσεις,αυτά πάντα υπάρχουν από ανθρώπους που δε μπορούν να δεχτούν ό,τι βρίσκεται έξω από τα δικά τους όρια...αυτό γίνεται με όλα,και η επιλογή συντρόφου να μην είναι,κάτι άλλο θα είναι...Σε όλη μας τη ζωή αυτό δε γίνεται;Εκπαιδευόμαστε να αδιαφορούμε...Ο καθένας ξέρει καλύτερα από τον οποιοδήποτε ποιός είναι και ποιό είναι το καλό του...

Καποιος να τα πει και στους δικους μου ρε γιατι εγω εχω παραιτηθει απο καιρο,και η αδιαφορια δεν πιανει στη δικη μου περιπτωση,γιατι βλεπω οτι οσο αδιαφορω,τοσα περισσοτερα λενε.
Ο φιλος μου ειναι 7 χρονια μικροτερος μου,και αυτη η σχεση μου εχει προσφερει πραγματα και συναισθηματα που δεν τα εχω βρει αλλου,και θα τη ζησω μεχρι το τελος,γιατι αυτη ειναι η επιλογη μου.-
Neraida
Επιφανές μέλος

Προσωπικα, εφοσον θα εβλεπα οτι περναω καλα μαζι του, δεν θα ειχα δευτερες σκεψεις. Θα συνεχιζα και θα προσπαθουσα να τον γνωρισω καλυτερα...
Τωρα οσον αφορα στο τι κερναει και ποιος, ειναι πολυ νωρις για να βγαλεις το όποιο συμπερασμα...
Γνωρεσε τον καλυτερα και βλεπεις....
Βλεποντας και κανοντας, που λενε!

Είναι πιστεύω λίγο διαφορετικά τα πράγματα.. ε;;
Άλλα πράγματα ζητά ο ένας και άλλα ο μπορεί να προσφέρει ο άλλος!
Μπορεί η διαφορά η διαφορά ηλικίας αυτή να είναι μικρή αλλά στη συγκεκριμένη ηλικία είναι μεγάλη!!!
Τι γίνεται όταν θέλουν να είναι μαζί αλλά δε θέλουν και να πληγώσει ο ένας τον άλλον;;
Αν αρχίσει μια τέτοια σχέση δε θα κρατήσει πολύ... όσο υπομονή και να κάνουν...!

Σιγουρα ειναι διαφορετικα τα πράγματα που ζηταει ο καθενας , αλλα σε τετοιες ηλικιες κοιτας να περασεις καλα κι οσο κρατησει.
Νεραιδα +1

Με σωστή ενημέρωση αυτή η διαφορά ηλικίας είναι μηδαμινή!

Neraida
Επιφανές μέλος

Αν αρχίσει μια τέτοια σχέση δε θα κρατήσει πολύ... όσο υπομονή και να κάνουν...!
Αυτο που λες, ειναι σχετικο.....μπορει μια τετοια σχεση να μην εχει τις πιθανοτητες με το μερος της, αλλα αυτο δε σημαινει, πως ολες οι σχεσεις αυτες, εχουν προκαθορισμενο τελος...
Εγω εχω παραδειγμα σχεσης που ξεκινησε με τετοια διαφορα σε αυτες τις ηλικιες, και τωρα μετα απο 15 χρονια ειναι ακομα μαζι!
sou
Νεοφερμένο μέλος

acid_love_devil
Νεοφερμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Εαν δε σε θελει μονο για να ικανοποιησει κοινως τις κ@υλες του, τοτε δεν εχεις λογο να φοβασαι, μηπως και ξενερωσει...
Εαν βεβαια συμβει το αναπαντεχο, σημαινει οτι δεν ειναι αυτο που θες και θα τον τζασεις!

Σιμπλ ας δατ

sou
Νεοφερμένο μέλος

stavros_
Δραστήριο μέλος

1) η γυναικα πρεπει να ειναι μικροτερη απο τον αντρα, ειδαλλως η σχεση εμπεριεχει ρισκο, καθοτι κατα 90% η γυναικα ειναι πιο ωριμη απο τον αντρα, και πιθανως να τον απομυθοποιησει, και
2) αν υποθεσουμε οτι κανουμε μια σοβαρη σχεση, με απωτερο σκοπο το γαμο, τοτε καλο ειναι να υπαρχει μια αλφα διαφορα ηλικιας, ουτως ωστε ο αντρας να μην βαρεθει ποτε τη γυναικα. πχ. αν φτασει στα 45 η γυναικα να ειναι στα 30, να μην αναζητα δηλαδη την ανανεωση απο πιπινια κλπ κλπ.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

γενικότητες....Η μεχρι τωρα εμπειρια μου απο τη ζωη, μου εχει δειξει οτι
1) η γυναικα πρεπει να ειναι μικροτερη απο τον αντρα, ειδαλλως η σχεση εμπεριεχει ρισκο, καθοτι κατα 90% η γυναικα ειναι πιο ωριμη απο τον αντρα, και πιθανως να τον απομυθοποιησει, και
2) αν υποθεσουμε οτι κανουμε μια σοβαρη σχεση, με απωτερο σκοπο το γαμο, τοτε καλο ειναι να υπαρχει μια αλφα διαφορα ηλικιας, ουτως ωστε ο αντρας να μην βαρεθει ποτε τη γυναικα. πχ. αν φτασει στα 45 η γυναικα να ειναι στα 30, να μην αναζητα δηλαδη την ανανεωση απο πιπινια κλπ κλπ.
δηλαδή ένας 30αρης πρέπει να ψάξει τη μελλοντική γυναίκα του στο...γυμνάσιο?!?!

Η μεχρι τωρα εμπειρια μου απο τη ζωη, μου εχει δειξει οτι
Συγγνώμη κιόλας, αλλά η δική μου εμπειρία λέει ότι τόσο μεγάλη διαφορα οδηγεί συχνά σε κάτι που λέγεται κέρατο, διότι με 15 χρόνια διαφορά, ε, πως να το κάνουμε υπάρχει διαφορά απόψεων και αναγκών. Ο άντρας μπορεί να αναζητά την ανανέωση όπως λες αλλά και εμείς θέλουμε κάποιον που να μην κινδυνεύει από έφραγμα και να μην πάθει στην επόμενη πενταετία προστάτη.....!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- camil
- ROM32
- rafaela11
- Paragontas7000
- iew
- taketrance
- touvlo
- Kate1914
- giannhs2001
- fourkaki
- Μήτσος10
- charmander
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- American Economist
- Vasiliis
- Ωρορα
- Εριφύλη
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.