Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

24-03-25

11:55
Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά σκέψου το ως εξής: αν μιλάμε για «40άρηδες που έχουν νταραβέρια με 20άρες» (συνήθως) μιλάμε γι' αυτές τις εξαιρέσεις, γιατί οι άλλοι 40άρηδες έτσι κι αλλιώς δεν είναι ελκυστικοί για τις ελκυστικές 20άρες (γιατί αν δεν ήταν ελκυστικές δε θ' ασχολούνταν μαζί τους κι απλά θα πήγαιναν σε μια ελκυστική γυναίκα κοντά στην ηλικία τους) και δε μπορούν να της έχουν!Εξαιρέσεις φυσικά και θα υπάρχουν (όπως αυτή που λες).
Το σχόλιό μου περί ανασφάλειας του άντρα σε μία σχέση με μία 20χρονη είναι γενικευτικό. Φυσικά, ανασφάλεια μπορεί να έχει και μία 20χρονη που έχει σχέση με έναν 40χρονο.
Ομοίως και για τις 40άρες, προφανώς και μια γυναίκα στα 40 που μπορεί να 'χει 20άρηδες ελκυστικούς άντρες (συνήθως) είναι η εξαίρεση...
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-03-25

11:56
Μια κοπέλα 20 χρονών κουβαλάει περισσότερα τραύματα και ανασφάλειες απο μια μεγαλύτερη.γιατί η 20χρονη συνήθως είναι πιο ελκυστική εμφανισιακά, γιατί συνήθως δεν έχει τα ψυχολογικά τραύματα και «μπαγάζια» της μεγαλύτερης από προηγούμενες κακές σχέσεις, γιατί έχει μεγαλύτερη προοπτική να γίνει «κάτι» στη ζωή της, γιατί δε θα τον κυνηγάει με τις βέρες στο χέρι και θα πάρουν το χρόνο τους κι οι δύο σε μια σχέση να δουν αν πραγματικά ταιριάζουν, γιατί δε θα τον τρέχει κάθε τρεις και λίγο για εξωσωματικές κ.λπ. όταν κι αν αποφασίσει να γίνει μάνα κ.α.)...
Στα 20 της δεν ξέρει που πατάει ούτε καν ποια είναι.Και δεν έχει λύσει τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω γιατι έχετε αυτή την εντύπωση.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

24-03-25

11:59
Είπα «συνήθως»...και δε μιλάω για τα τραύματα που εννοείς εσύ αλλά για τραύματα από άντρες κι (ερωτικές) σχέσεις κακής «ποιότητας»!Μια κοπέλα 20 χρονών κουβαλάει περισσότερα τραύματα και ανασφάλειες απο μια μεγαλύτερη.
Συμφωνώ, αλλά μην κολλάς στο νούμερο...αντί για 20 αν θες μιλάμε για γυναίκες π.χ. 25 ετών, που 'χουν ξεμπερδέψει από σπουδές, έχουν βγει στην αγορά εργασίας, έχουν ήδη μια πρώτη εικόνα και «γεύση» από τον κόσμο και την κοινωνία κ.λπ. κ.λπ. και πάλι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας σε σχέση με τον 40άρη!Στα 20 της δεν ξέρει που πατάει ούτε καν ποια είναι.Και δεν έχει λύσει τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω γιατι έχετε αυτή την εντύπωση.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

12:03
Μα είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να διαλύσουν τη σχέση. Και ο πρώτος της να είσαι μετά θα σου πεί θέλω να βγω και με άλλους να μαζέψω εμπειρίες (τρου στορι παιγμένο άπειρες φορές), μπορεί να μην είσαι ο πρώτος και να θέλει κι άλλους, μπορεί στα 25 να μάθει κάτι για τον εαυτό της που δεν ήξερε πιο πριν και να μην είσαι συμβατός εσύ με αυτό και χίλια δυό. Μιλάμε για ενα παιδί που ανακαλύπτει τον εαυτό του. Πως αυτό είναι καλύτερο ή πιο ασφαλές απο μια 35+ που ξέρει και τι θέλει και τι δε θέλει κι αν σε διάλεξε είναι επειδή εχει την εμπειρία να κρίνει πως της κάνεις;Είπα «συνήθως»...και δε μιλάω για τα τραύματα που εννοείς εσύ αλλά για τραύματα από άντρες κι (ερωτικές) σχέσεις κακής «ποιότητας»!
Αν ήμουν άντρας και δε 40αρης και εβγαινα με 20αρα θα με είχαν λούσει οι ανασφάλειες θα ένιωθα πως κρατάω απο λουρί ταύρο.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

12:14
Προφανώς...τώρα όμως συζητάμε για το στάδιο της «διαλογής»: ό,τι μπορεί να «φιλτράρει» κάποιος/α το φιλτράρει βάσει αντικειμενικών κριτηρίων (π.χ. «είναι νεαρή, άρα λιγότερο πιθανό να 'χει σοβαρά τραύματα από προηγούμενες σχέσεις, άρα την προτιμώ σε σχέση με την τάδε που την περνάει 10+ χρόνια») κι επιλέγει/πορεύεται αναλόγως (σωστά ή λάθος, άλλη κουβέντα)...Μα είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να διαλύσουν τη σχέση.
Γιατί μου μιλάς λες κι είμαι κάνας εξωγήινος;Και ο πρώτος της να είσαι μετά θα σου πεί θέλω να βγω και με άλλους να μαζέψω εμπειρίες (τρου στορι παιγμένο άπειρες φορές), μπορεί να μην είσαι ο πρώτος και να θέλει κι άλλους, μπορεί στα 25 να μάθει κάτι για τον εαυτό της που δεν ήξερε πιο πριν και να μην είσαι συμβατός εσύ με αυτό και χίλια δυό. Πως αυτό είναι καλύτερο ή πιο ασφαλές απο μια 35+ που ξέρει και τι θέλει και τι δε θέλει κι αν σε διάλεξε είναι επειδή εχει την εμπειρία να κρίνει πως της κάνεις;
Λες να μην έχω πάει εκεί;
Και με 40χρονη πήγα στα 20 μου και ο πρώτος υπήρξα στα 28 μου για 19χρονη (κι αν δεν προλάβαινα να το τελειώσω πρώτος θα ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος, το κέρατό μου θα 'χε κάνει περικοκλάδα κ.λπ.), αντιλαμβάνομαι όλα αυτά που γράφεις και γι' αυτό μίλησα για «μεγάλο ρίσκο» πριν για έναν 40άρη που μπλέκει με τόσο νεαρή γυναίκα...κι εννοείται πως ΟΛΕΣ οι επιλογές έχουν κάποιο ρίσκο, άλλες (θεωρητικά) μεγαλύτερο κι άλλες (θεωρητικά) μικρότερο...
Σίγουρα δε θα έβγαινες με 20άρες, με 25+άρες όμως θα έβγαινες, εφόσον περνούσε η «μπογιά» σου κι ήσουν καλός «ταυρομάχος»...Αν ήμουν άντρας και δε 40αρης και εβγαινα με 20αρα θα με είχαν λούσει οι ανασφάλειες θα ένιωθα πως κρατάω απο λουρί ταύρο.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

24-03-25

12:14
Εξαιρέσεις φυσικά και θα υπάρχουν (όπως αυτή που λες).
Το σχόλιό μου περί ανασφάλειας του άντρα σε μία σχέση με μία 20χρονη είναι γενικευτικό. Φυσικά, ανασφάλεια μπορεί να έχει και μία 20χρονη που έχει σχέση με έναν 40χρονο.
Aνασφάλεια θα έχει και ένας 25χρονος ή 30χρονος να κάνει παρέα με έναν 40χρονο ειδικά όσο υπάρχουν τέτοια στερεότυπα ηλικίας. Αυτά από την πικρή μου εμπειρία συμβαίνουν μόνο σε πατριαρχικές και «πατριδοφασιστοσυντηριτικοφανείς» κοινωνίες.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

12:18
Εσύ μπορεί να έχεις πάει εκεί αγαπητέ αλλά σε παραθέτω μόνο με την αφορμή.Γιατί μου μιλάς λες κι είμαι κάνας εξωγήινος;
Τα γράφω δημόσια για όλους γιατι βλέπω πως υπάρχουν διάφορες λανθασμένες προσδοκίες και πεποιθήσεις απο άλλα μέλη που πολύ πιθανόν να μην τα έχουν βιώσει.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

24-03-25

12:20
Μιλάς για φιλία ή για ερωτική σχέση; Γιατί εδώ μιλάμε για ερωτικές σχέσεις.Aνασφάλεια θα έχει και ένας 25χρονος ή 30χρονος να κάνει παρέα με έναν 40χρονο ειδικά όσο υπάρχουν τέτοια στερεότυπα ηλικίας.
Και δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω για γκέι σχέσεις με διαφορά ηλικίας, γιατί δεν έχω εμπειρίες

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

24-03-25

13:01
Οι 20χρονες να δεις τι νεύρα έχουμε καημένο μουΓιατί μια 35χρονη έχει νεύρα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

24-03-25

13:13
Ψιλοάσχετο σχόλιο, αλλά μου αρέσει που έχετε κάτι να πείτε για τις γυναίκες, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται.
Οι 20χρονες είναι χαζά κοριτσάκια που θέλουν μόνο να δοκιμάσουν. Δε δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους (το έχετε βαπτίσει αυθαίρετα ως κάτι εντελώς απίθανο), ενώ οι καλοί 40χρονοι που δένονται είναι τα θύματα. Α, και τα έχουν όλα λυμένα βεβαίως βεβαίως, γιατί βλέπετε όταν μόλις έχεις ανοίξει τα φτερά σου και ξανοίγεσαι στη ζωή, δεν υπάρχει ούτε φόβος για το άγνωστο ούτε απειρία ούτε τίποτα.
Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από την άλλη, έχουν ψυχολογικά, έχουν νεύρα, έχουν άλυτα θέματα στη ζωή τους, η μπογιά τους δεν περνάει (στα 35, δηλαδή Θεέ μου τι ακούω).
Η μία σας ξινίζει και η άλλη σας βρωμάει, ενώ οι άντρες ας πούμε είστε οι τέλειοι που μόνο πέφτετε θύματα των γυναικών.
Οι 20χρονες είναι χαζά κοριτσάκια που θέλουν μόνο να δοκιμάσουν. Δε δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους (το έχετε βαπτίσει αυθαίρετα ως κάτι εντελώς απίθανο), ενώ οι καλοί 40χρονοι που δένονται είναι τα θύματα. Α, και τα έχουν όλα λυμένα βεβαίως βεβαίως, γιατί βλέπετε όταν μόλις έχεις ανοίξει τα φτερά σου και ξανοίγεσαι στη ζωή, δεν υπάρχει ούτε φόβος για το άγνωστο ούτε απειρία ούτε τίποτα.
Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από την άλλη, έχουν ψυχολογικά, έχουν νεύρα, έχουν άλυτα θέματα στη ζωή τους, η μπογιά τους δεν περνάει (στα 35, δηλαδή Θεέ μου τι ακούω).
Η μία σας ξινίζει και η άλλη σας βρωμάει, ενώ οι άντρες ας πούμε είστε οι τέλειοι που μόνο πέφτετε θύματα των γυναικών.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

13:43
Κάποιοι απο αυτούς θα δίναν και το τελευταίο τους σώβρακο για να γυρίσει μέχρι και η «τελευταία» γυναίκα να τους κοιτάξει.Η μία σας ξινίζει και η άλλη σας βρωμάει, ενώ οι άντρες ας πούμε είστε οι τέλειοι που μόνο πέφτετε θύματα των γυναικών.
Το καταλαβαίνεις εύκολα, είναι διάχυτο στα posts τους.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

24-03-25

13:56
Εντάξει συγνώμη έχω ευάλωτη μέρα σήμερα. .. μου λείπει κάποιος που μόλις γνώρισα και δεν γνωρίζω... άσε με.. μια βλακεια και μισή δηλαδή...Μην τα λες σ' εμένα, στη @Luludaki πες τα που απ' τη μια μιλάει γι' «άντρες που έχουν στερεότυπα» κ.λπ. κι απ' την άλλη παραθέτει η ίδια ένα άλλο «στερεότυπο» όπως αυτό!![]()
Δικαιούμαι να σφαλω κι εγώ τώρα που μπαίνω ξανα σε όλα αυτά τα καινούργια χωράφια... εκτός γάμων.. παιδιών...κλπ..
Χαχαχσ :p

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

13:59
Τα νεύρα της 20άρας συνήθως δεν έχουν να κάνουν με κάτι σοβαρό (π.χ. νεύρα γιατί έβαλε 200 γραμμάρια) οπότε είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμα π.χ. συνήθως ένα καλό μασάζ κι ένα καλό σεξ αμέσως μετά από τον άντρα που γουστάρει είναι αρκετό για να καλμάρει...τα νεύρα της 35άρας όμως συνήθως έχουν να κάνουν μ' άλλα πράγματα (π.χ. νεύρα γιατί ακόμη δεν έχει γίνει μάνα, νεύρα γιατί δεν έχει την καριέρα που θα ήθελε κ.λπ.) και γι' αυτά συχνά ο άντρας δε μπορεί να κάνει και πολλά κι απλώς τα λούζεται (μέχρι να πει «άει σιχτίρ, καλύτερα μόνος» ή να τον παρατήσει η άλλη μόλις βρει άλλον ή/και βλέποντας ότι η κατάστασή της έχει ξεφύγει)...Οι 20χρονες να δεις τι νεύρα έχουμε καημένο μου
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά αν συμπεριλαμβάνεις κι εμένα σ' αυτό, σου θυμίζω πως διευκρινιστικές λέξεις όπως «συνήθως», «συχνά» κ.λπ. πάντα συνοδεύουν περιγραφές μου που είτε (προφανώς) δεν αφορούν άπαντες τους ανθρώπους είτε δε στηρίζονται σε αριθμητικά κ.λπ. δεδομένα...προσέχω πάρα πολύ πως και τι γράφω και καλό θα ήταν να προσέχεις κι εσύ πως και τι διαβάζεις για να μη βγάζεις ό,τι να 'ναι συμπεράσματα!Ψιλοάσχετο σχόλιο, αλλά μου αρέσει που έχετε κάτι να πείτε για τις γυναίκες, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται.
Κι αν ακόμη κι έτσι υπάρχουν ενστάσεις (π.χ. θεωρείς πως οι περισσότερες 20χρονες «δε θέλουν να δοκιμάζουν» κι όχι τ' αντίθετο) δικαίωμά σου, πλην όμως σου (υπεν)θυμίζω από ποια «θέση» σχολιάζει έκαστος από εμάς...γιατί, καλώς ή κακώς, έχεις πολλά να μάθεις όχι μόνο γενικότερα για τις γυναίκες, τους άντρες, τις σχέσεις, τις δυναμικές μεταξύ των δύο φύλων κ.λπ. αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό σε σχέση μ' όλα αυτά!

Φιλικά (όπως πάντα)...
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

24-03-25

13:59
Ισχύει παιδιαααα οι 30 χρόνοι δίνουν πόνο... δεν τα θέλουν τα 20 άχρονο δεν παραπονιέμαι.. περισσότερο για εμάς... χιχιχιχιχιχΔεν φαντάζεσαι πόσο γουστάρουν μεγαλύτερες. Το βλέπω συνέχεια έξω σε τρίτους. Και πολύ μεγαλύτερες κιόλας τύπου 50+.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν βλέπω 45 φεύγα με 20 άχρονη χάνω κάθε ενδιαφέρον πραγματικά όμως.. σιγά το δύσκολο να εντυπωσιάσεις ένα κοριτσάκι ειδικά αν έχει daddy issues η αυτός είναι καλός ψεύτης και πωλητήςΔεν ξέρω, εμένα ανασφάλεια μου βγάζει ο 40χρονος να θέλει 20χρονη.
Και καλά μπορεί να την εντυπωσιάσει πιο εύκολα (σε σχέση με μία 35χρονη) και έτσι φουσκώνει το εγώ του ως άντρας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-03-25

14:07
Μόλις γνώρισες...αλλά δεν γνωρίζεις. Μάλιστα...Εντάξει συγνώμη έχω ευάλωτη μέρα σήμερα. .. μου λείπει κάποιος που μόλις γνώρισα και δεν γνωρίζω... άσε με.. μια βλακεια και μισή δηλαδή...
Για πες...Σαν άρλεκιν ακούγεται αυτό. Ωραίο - πρέπει να - είναι...
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

24-03-25

14:07
Ναι αλλά οι 35 χρόνοι δεν έχουν ασχοληθεί καν με την ψυχικη τους υγεία.. την θεωρούν taboo.. θέμα που απαγορεύεται να αγγίξουν... είναι μυστικό του κράτους , 7σφραγιστο...Γιατί μια 35χρονη έχει νεύρα, ανασφάλειες, της φταίνε όλα ενώ δεν έχει λύσει τα θέματά της τόσο με την δουλειά όσο και με τους πρώην άντρες της ζωής της. Ξυνίλα. Συν ότι αρκετές 35χρονες λόγω κακής ζωής δεν εκπέμπουν μια θηλυκότητα που να τραβήξουν ένα αρσενικό. Ένας μέσος άνδρας δεν θα ήθελε να κάνει κοινωνική εργασία για την ψυχική ισορροπία για 35χρονης.
δεν εχουν ιδέα γιατί είναι όπως είναι... και κάνουν αυτά που κάνουν (κάποιοι όχι όλοι φυσικά)
...δεν έχουν ισορροπία ,ή ψυχική ισορροπία απλώς ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ και ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μην αγγίζουν το θέμα:
Η ψυχική μου υγεία... γιατί Τζιζζζζζζζ τους χτυπάει το ρεύμα...
Και αν τολμήσει να το φέρει στο τραπέζι η γυναίκα.. η απάντηση είναι universal " ωωω θέλω την Ησυχια μου δεν θέλω να γκρινιάζεις " ....
Τι λες......... κι εμείς δεν θέλουμε κάποιον που να επιλέγει να κοιτάει το υπερπέραν και να νιωθουν
παντα σαν χαμένοι ταξιδιώτες
...αντί να κοιτάξουν μέσα τους και να γίνουν Άντρες με σιγουριά!!!!
Άσε ΕΕΕΕ μεε.. Ρωμαίος και Ιουλιέτα από τα.λιντλ... χαχαχσΜόλις γνώρισες...αλλά δεν γνωρίζεις. Μάλιστα...
Για πες...Σαν άρλεκιν ακούγεται αυτό. Ωραίο - πρέπει να - είναι...
Δεν τους νοιάζει τους φτάνει που τγν κοιτάνε και κ!@€€% ουνΜα είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να διαλύσουν τη σχέση. Και ο πρώτος της να είσαι μετά θα σου πεί θέλω να βγω και με άλλους να μαζέψω εμπειρίες (τρου στορι παιγμένο άπειρες φορές), μπορεί να μην είσαι ο πρώτος και να θέλει κι άλλους, μπορεί στα 25 να μάθει κάτι για τον εαυτό της που δεν ήξερε πιο πριν και να μην είσαι συμβατός εσύ με αυτό και χίλια δυό. Μιλάμε για ενα παιδί που ανακαλύπτει τον εαυτό του. Πως αυτό είναι καλύτερο ή πιο ασφαλές απο μια 35+ που ξέρει και τι θέλει και τι δε θέλει κι αν σε διάλεξε είναι επειδή εχει την εμπειρία να κρίνει πως της κάνεις;
Αν ήμουν άντρας και δε 40αρης και εβγαινα με 20αρα θα με είχαν λούσει οι ανασφάλειες θα ένιωθα πως κρατάω απο λουρί ταύρο.
Ήσουν ο πρώτος της... και το τελείωσες πρώτος για να μην σε απατήσει??... εγώ την καρδιά της σκέφτομαιΠροφανώς...τώρα όμως συζητάμε για το στάδιο της «διαλογής»: ό,τι μπορεί να «φιλτράρει» κάποιος/α το φιλτράρει βάσει αντικειμενικών κριτηρίων (π.χ. «είναι νεαρή, άρα λιγότερο πιθανό να 'χει σοβαρά τραύματα από προηγούμενες σχέσεις, άρα την προτιμώ σε σχέση με την τάδε που την περνάει 10+ χρόνια») κι επιλέγει/πορεύεται αναλόγως (σωστά ή λάθος, άλλη κουβέντα)...
Γιατί μου μιλάς λες κι είμαι κάνας εξωγήινος;
Και με 40χρονη πήγα στα 20 μου και ο πρώτος υπήρξα στα 28 μου για 19χρονη (κι αν δεν προλάβαινα να το τελειώσω πρώτος θα ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος, το κέρατό μου θα 'χε κάνει περικοκλάδα κ.λπ.), αντιλαμβάνομαι όλα αυτά που γράφεις και γι' αυτό μίλησα για «μεγάλο ρίσκο» πριν για έναν 40άρη που μπλέκει με τόσο νεαρή γυναίκα...κι εννοείται πως ΟΛΕΣ οι επιλογές έχουν κάποιο ρίσκο, άλλες (θεωρητικά) μεγαλύτερο κι άλλες (θεωρητικά) μικρότερο...
Σίγουρα δε θα έβγαινες με 20άρες, με 25+άρες όμως θα έβγαινες, εφόσον περνούσε η «μπογιά» σου κι ήσουν καλός «ταυρομάχος»...
Τα νεύρα της 20άρας συνήθως δεν έχουν να κάνουν με κάτι σοβαρό (π.χ. νεύρα γιατί έβαλε 200 γραμμάρια)
Αχαχαχαχαχαχα
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

14:24
Σ' αυτή την περίπτωση μιλάμε για παθολογική κατάσταση, οπότε δεν έχει να κάνει με το ποιος και τι είσαι, μπορεί π.χ. να είσαι ένας παχύσαρκος βρωμιάρης μπατίρης φαλακρός κ.ο.κ. άντρας 50+ χρονών και να σε θέλει σαν τρελή μια 20χρονη κοπελάρα που κάνουν ουρά οι παιδαράδες ποιος θα την πρωτοπάρει!...αν έχει daddy issues...

Εννοείται πως το έκανα με το που είδα τα πρώτα σημάδια «κορεσμού» στο κρεβάτι, πλάκα κάνεις;Ήσουν ο πρώτος της... και το τελείωσες πρώτος για να μην σε απατήσει??... εγώ την καρδιά της σκέφτομαι
Από άλλες κι άλλες δεν την πάθαμε, να την πάθουμε απ' το πιτσιρίκι που «μυρίζει» τους άντρες όπως τις τρούφες τ' αρσενικά γουρούνια;

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

24-03-25

14:31
Ουαου.
Και μετά... κουβαλάνε πολλά βάρη από πληγές του παρελθόντως οι γυναίκες..
Βρε αν επικοινωνουσατε με επικοινωνία και όχι μόνο άγγιγμά.. θα μπορούσε να υπάρχει κορεσμός.. εξερεύνηση και διερεύνηση.. με εσένα... !!!!!! Εντάξει όχι για πάντα ίσως.. αλλα χωρίς να πληγωθει κάνεις.
Εντάξει μπορεί να ήσουν κύριος και να μην την πληγωσες.. εύχομαι.
Βρε αν επικοινωνουσατε με επικοινωνία και όχι μόνο άγγιγμά.. θα μπορούσε να υπάρχει κορεσμός.. εξερεύνηση και διερεύνηση.. με εσένα... !!!!!! Εντάξει όχι για πάντα ίσως.. αλλα χωρίς να πληγωθει κάνεις.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

14:40
Τώρα το γυρίζουμε στο προσωπικό αλλά δεν πειράζει, θα σου πω απλώς ότι πέρα απ' την επικοινωνία που σαφώς υπήρχε (δε μ' ερεθίζει καν γυναίκα που δε μπορεί να «σταθεί» έστω αξιοπρεπώς μαζί μου σ' αυτό το επίπεδο) μιλάμε για κορίτσι 19 χρονών που όπως ήταν (φυσιο)λογικό ήθελε σεξ συνέχεια, έπαιζε με τον εαυτό της κάθε μέρα (ακόμη π.χ. και στη δουλειά της στις τουαλέτες), γούσταρε τα πάντα κ.λπ. δεν ήταν και δύσκολο να διαπιστώσω ότι «lagάρει» κι ότι αυτό ήταν θέμα (έλλειψης) έλξης κι όχι κάτι άλλο που μπορεί να ήταν applicable σε μια άλλη περίπτωση γυναίκας (π.χ. να εργάζεται η άλλη 12ωρα και να γυρίζει σπίτι πτώμα, που όρεξη για role-playing, BDSM και ακροβατικάΟυαου.

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

24-03-25

14:45
Όχι ειχε να κανει με όλους τους άντρες που μας αφήσανε έτσι στις πρώτες μας σχέσεις, καθόλου προσωπικο.. δεν το είχα φανταστεί πως μπορεί να σκεφτοντουσαν έτσι..μου φάνηκε ακραίοΤώρα το γυρίζουμε στο προσωπικό αλλά δεν πειράζει, θα σου πω απλώς ότι πέρα απ' την επικοινωνία που σαφώς υπήρχε (δε μ' ερεθίζει καν γυναίκα που δε μπορεί να «σταθεί» έστω αξιοπρεπώς μαζί μου σ' αυτό το επίπεδο), σου θυμίζω ότι μιλάμε για κορίτσι 19 χρονών που όπως ήταν (φυσιο)λογικό ήθελε σεξ συνέχεια, έπαιζε με τον εαυτό της κάθε μέρα (ακόμη π.χ. και στη δουλειά της στις τουαλέτες), γούσταρε τα πάντα κ.λπ. δεν ήταν και δύσκολο να διαπιστώσω ότι «lagάρει» κι ότι αυτό ήταν θέμα (έλλειψης) έλξης κι όχι κάτι άλλο που μπορεί να ήταν applicable σε μια άλλη περίπτωση γυναίκας (π.χ. να εργάζεται η άλλη 12ωρα και να γυρίζει σπίτι πτώμα, που όρεξη για role-playing, BDSM και ακροβατικά)...και φυσικά δε φέρω καμία ευθύνη για όποιο «τραύμα» ενδεχομένως της δημιουργήθηκε εφόσον ξηγήθηκα όπως έπρεπε, έτσι είναι οι σχέσεις τι να κάνουμε, θα μπλέξεις με κάποιον/α θα περάσεις όμορφα και το τέλος όσο «ήπιο» κι αν είναι θα πονέσει, αν δε μπορείς να το διαχειριστείς κάτσε μόνος/η σου ή πήγαινε σε μοναστήρι!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.