Σχέση και πρώτο φιλί στα μαθητικά χρόνια

Γιώργος-Ζήσης

Νεοφερμένος

Ο Γιώργος-Ζήσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Έχετε κάνει σχεση και εχετε δώσει φιλί στο γυμνάσιο;;Πώς ήταν η αίσθηση;;Πως ερωτευτηκατε;;πως τα φτιαξατε και πως ακολουθησε τπο πρωτο φιλι;;πειτε και σε εμενα που ειμαι πρωτάρης!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ets32katerina

Νεοφερμένος

Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Το πρωτο μου κανονικο φιλι το εδωσα στην 2α γυμνασιου. Δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο γιατι ουτε σχεση ειχα μ'αυτον που το εδωσα ουτε τιποτα. Ηταν στυλ φασωματος. Απλα εγινε και δεν ξαναγινε. Αλλα δεν ηταν δυσκολο, απλα κανεις οτι κανει ο αλλος και οτι εχεις δει στις ταινιες(χαχα.) Η αισθηση? Επειδη αυτος φιλουσε πολυ ωραια, η αισθηση ηταν πολυ καλη. Το πως ερωτευτηκα ειναι μια αλλη ιστορια που δεν ταιριαζει εδω γιατι δεν ερωτευτηκα αυτον με τον οποιο μοιραστηκα το πρωτο μου φιλι, ερωτευτηκα καποιον αλλον, αλλα ακομα κι αυτο θα το διηγηθω. Σκοπευα να παω σε καινουργιο σχολειο και σ'αυτο το σχολειο ηξερα μονο μια κοπελα με την οποια ειμασταν στο ιδιο σχολειο παλιοτερα, στο δημοτικο. Πριν αρχισει το σχολειο, για να κανω μερικες γνωριμιες και να μην μου ειναι παντελως αγνωστοι ολοι, μπηκα στο facebook και αρχισα να ψαχνω παιδια που πηγαινουν σ'αυτο το σχολειο. Βρηκα ενα αγορι και ειδα τις φωτογραφιες του. ΠΟΛΥ ωραιος. Ειδικα το μαλλι του με ειχε ξετρελανει! Οταν αρχισε λοιπον το σχολειο, η φιλη μου αυτη με πηρε απ'το χερι και αρχισε να με συστηνει σε ολους και επειδη της ειχα πει κι ολας οτι μου αρεσε αυτος που βρηκα στο facebook, τον φωναξε και μου τον συστησε. Απο εκεινη την στιγμη, καθε φορα που τον εβλεπα η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη και το στομαχι μου ανακατευοταν κανοντας με να νιωθω αυτες τις πεταλουδιτσες για τις οποιες ολοι μιλανε! Απο τοτε ηξερα οτι τον αγαπω. Και παρολο που εχει περασει 1 χρονος απο τοτε και δεν μιλαμε πλεον καν μ'αυτο το παιδι γιατι ειμαστε τσακωμενοι, ακομα ετσι νιωθω. Τουλαχιστον ειμασταν μαζι για οσο κρατησε και φιληθηκαμε και το ενα και το αλλο και γενικα ηταν πολυ ωραια για οσο κρατησε. Δεν τα φτιαξαμε βεβαια γιατι αυτος ηταν απο αλλη χωρα και εξαιτιας την κρηση που εχουμε στην Ελλαδα θα εφευγε και γι'αυτον δεν ειχε νοημα να τα φτιαξουμε αφου ειναι σιγουρο πως μετα απο λιγο θα φυγει. Εσυ παντως μην εχεις αγχος για το πρωτο σου φιλι ή γενικα για τιποτα. Θα σου βγει αυθορμητα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
ηταν απο αλλη χωρα



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

wolfe4ever

Διάσημο μέλος

Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,217 μηνύματα.
Το πρωτο μου κανονικο φιλι το εδωσα στην 2α γυμνασιου.
Δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο γιατι ουτε σχεση ειχα μ'αυτον που το εδωσα ουτε τιποτα. Ηταν στυλ φασωματος. Απλα εγινε και δεν ξαναγινε. Αλλα δεν ηταν δυσκολο, απλα κανεις οτι κανει ο αλλος και οτι εχεις δει στις ταινιες(χαχα.) Η αισθηση? Επειδη αυτος φιλουσε πολυ ωραια, η αισθηση ηταν πολυ καλη. Το πως ερωτευτηκα ειναι μια αλλη ιστορια που δεν ταιριαζει εδω γιατι δεν ερωτευτηκα αυτον με τον οποιο μοιραστηκα το πρωτο μου φιλι, ερωτευτηκα καποιον αλλον, αλλα ακομα κι αυτο θα το διηγηθω. Σκοπευα να παω σε καινουργιο σχολειο και σ'αυτο το σχολειο ηξερα μονο μια κοπελα με την οποια ειμασταν στο ιδιο σχολειο παλιοτερα, στο δημοτικο. Πριν αρχισει το σχολειο, για να κανω μερικες γνωριμιες και να μην μου ειναι παντελως αγνωστοι ολοι, μπηκα στο facebook και αρχισα να ψαχνω παιδια που πηγαινουν σ'αυτο το σχολειο. Βρηκα ενα αγορι και ειδα τις φωτογραφιες του. ΠΟΛΥ ωραιος. Ειδικα το μαλλι του με ειχε ξετρελανει! Οταν αρχισε λοιπον το σχολειο, η φιλη μου αυτη με πηρε απ'το χερι και αρχισε να με συστηνει σε ολους και επειδη της ειχα πει κι ολας οτι μου αρεσε αυτος που βρηκα στο facebook, τον φωναξε και μου τον συστησε. Απο εκεινη την στιγμη, καθε φορα που τον εβλεπα η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη και το στομαχι μου ανακατευοταν κανοντας με να νιωθω αυτες τις πεταλουδιτσες για τις οποιες ολοι μιλανε! Απο τοτε ηξερα οτι τον αγαπω. Και παρολο που εχει περασει 1 χρονος απο τοτε και δεν μιλαμε πλεον καν μ'αυτο το παιδι γιατι ειμαστε τσακωμενοι, ακομα ετσι νιωθω. Τουλαχιστον ειμασταν μαζι για οσο κρατησε και φιληθηκαμε και το ενα και το αλλο και γενικα ηταν πολυ ωραια για οσο κρατησε. Δεν τα φτιαξαμε βεβαια γιατι αυτος ηταν απο αλλη χωρα και εξαιτιας την κρηση που εχουμε στην Ελλαδα θα εφευγε και γι'αυτον δεν ειχε νοημα να τα φτιαξουμε αφου ειναι σιγουρο πως μετα απο λιγο θα φυγει. Εσυ παντως μην εχεις αγχος για το πρωτο σου φιλι ή γενικα για τιποτα. Θα σου βγει αυθορμητα.
Mάλιστα...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Έλα ρε χαζά εσείς, τι σνομπάρετε.
Αυτά είναι τα πρώτα σκιρτήματα και τα αθώα δειλά βήματα προς τον "έρωτα" ας πούμε.
Σιγά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cosa Nostra

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Barman/Barwoman και μας γράφει απο Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα.
Δεν υπαρχει αγαπητε πρωταρη καποιο manual για αυτα! οπως ερθουν τα πραγματα....εσυ να εισαι ο εαυτος σου και ολα θα παρουν το δρομο τους....
Για το πρωτο φιλι τι να σου πουμε? ειναι θεμα στιγμης...μην αγχωνεσαι και ολα θα γινουν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top