Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

δηλαδη, εχεις καψες; παρε με τηλεφωνο να σε φτιαξω και αντιστροφα.
Σε φωτισα;
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

φαση = friends with benefits
δηλαδη, εχεις καψες; παρε με τηλεφωνο να σε φτιαξω και αντιστροφα.
Σε φωτισα;
Αχα

Hunter
Περιβόητο μέλος

myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος

peleas
Νεοφερμένο μέλος

Εφ' όσον δύο άνθρωποι: 1) Είναι ξεκάθαροι και ειλικρινείς στις προθέσεις τους και 2) Επιθυμούν το ίδιο πράγμα ο ένας από τον άλλο, τότε όλα παίζουν...
Guest 986132
Επισκέπτης

+1 από μένα. Κάλυψες το θέμα πολύ όμορφα.

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά στην εφηβεία όλα παίρνουν άλλες διαστάσεις.
Υπάρχει φυσικά και το θέμα της ανωριμότητας.
Εγώ ψηφίζω σχέση και μόνο σχέση. Είναι ωραία να χεις τον άνθρωπό σου, να μπορεις να τον στηρίζεις, να σε στηρίζει, να υπάρχει αγάπη.

Εγώ ψηφίζω σχέση και μόνο σχέση. Είναι ωραία να χεις τον άνθρωπό σου, να μπορεις να τον στηρίζεις, να σε στηρίζει, να υπάρχει αγάπη.

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

οποτε δεν γινεται ποτε κατι παραπανω απο αυτο που του αξιζει ...
με καποιους αλλους , πολυ σπανια βεβαια , αξιζει να κανεις σχεση ...
αναλογα την περιπτωση λοιπον..
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Θεωρώ ότι οι ενδιάμεσες καταστάσεις αφορούν άτομα που είναι ιδιαίτερα ανασφαλή κ ανίκανα να σχετιστούν. Τέτοια άτομα, προσωπικά, τα θέλω πολύ μακριά μου!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

γι αυτο κανω 5-6 τη φορα.
snookeraas
Νεοφερμένο μέλος

Στην εφηβεία ακομα και η σχέση, είναι σχέση???
Γενικά στην εφηβεία όλα παίρνουν άλλες διαστάσεις.
Υπάρχει φυσικά και το θέμα της ανωριμότητας.
Συμφωνω απλα τα πραγματα εχουν αλλαξει στην εποχη μας...Εχουν χαλασει καποιες ενοιες οπως αγαπη ,πιστη κτλ Υπαρχει ποια μονο το σεξ σαν βασικη εννοια....Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα εγινε υπερβολικο σαν εννοια. Εννοιετε πως χωρις σεξ (στην ηλικια μας τουλαχιστων) δεν μπορεις να μιλας για σχεση.Απλα ολοι κοιτανε πρωτο αυτο και μετα ολα τα αλλα...Πιστευω λαθος....Γνωμη μου.....

Η σωστή σχέση σε γεμίζει παντού, συναισθηματικά,ψυχολογικά, ηθικά,ερωτικά για πιο λόγο να κάνω "φάση"; για τις σεξουαλικές μου ορμές; από το να με ακουμπάει ο καθένας και μετά να νιώθω τύψεις ας τις αφήνω να υπάρχουν! Και ποιος μου λέει εμένα ότι μετά δεν θα ζητήσω κάτι παραπάνω από αυτόν; Και θα μου πει κανένα "Άντε τράβα σπιτάκι σου κοριτσάκι, είπαμε περνάμε καλά,τέλος" πόσο βρώμα παίζει να νιώθω;

Από τη στιγμή που όπως είπα πριν, υπάρχει σωστή σχέση, με καλά θεμέλια, κατανόηση, αγάπη, ειλικρίνεια η "φάση" είναι ένα μικρό-μικρό ανθρωπάκι μπροστά στο γίγαντα...δεν κάνει τίποτα!
tsoglanos
Νεοφερμένο μέλος

Σχέση και μόνο σχέση! Ειδάλλως τίποτα.
Θεωρώ ότι οι ενδιάμεσες καταστάσεις αφορούν άτομα που είναι ιδιαίτερα ανασφαλή κ ανίκανα να σχετιστούν. Τέτοια άτομα, προσωπικά, τα θέλω πολύ μακριά μου!
Με την ίδια λογική και όσοι θέλουν σχέση είναι άτομα ιδιαίτερα ανασφάλη και ανίκανα να χτίσουν ανεξάρτητη προσώπικότητα που θέλουν να ξέρουν ότι έχουν κάποιον δίπλα τους για να αισθάνονται ασφάλεια. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις απολυτότητες. Το τι θέλει κάποιος εξαρτάται από τη φάση ζωής που βρίσκεται τις εμπειρίες του, κλπ. Ανασφάλειες παίζουν είτε κανείς επιλέγει να κάνει σχέση είτε όχι.
Όσον αφορά τις σχέσεις προσωπικά είμαι υπέρ της ελεύθερης σχέσης . Όχι με την έννοια του κάτι πρόχειρο για "να περνάμε καλά". Αλλά με την έννοια της ειλικρίνιας και του σεβασμού στην προσωπικότητα του άλλου. Οι περισσότεροι κάνουν μονογαμικές σχέσεις και απλά κερατώνουν τον άλλο πίσω από την πλάτη του. Αντίθετα όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν έχει τον κίνδυνο να χάσει τον άλλο αν του πει την αλήθεια θα είναι πιο ειλικρινής μαζί του και η σχέση τους θα μπορει να προχωρήσει σε ανώτερα επίπεδα μοιράσματος ,αλληλοκατανόησης και αγάπης.
My_paSSion
Νεοφερμένο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

το θέμα πάντα είναι το άρρητο "συμβόλαιο" που υπάρχει στη σχεση και πως το χειρίζεσαι και το τηρείς.
μπορεί να είσαι σε μια σταθερή σχέση που να είναι υποκριτική και ανειλικρινής...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.