Σχετικά με τα X-Files

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Πρίν από κάποιο καιρό, πληροφορήθηκα και επιβεβαίωσα, οτι ο ΑΝΤ1, σταμάτησε να προβάλλει κάθε Κυριακή μετά τα μεσάνυχτα τα επισόδεια του τελευταίου κύκλου της αγαπημένης μου σειράς. :( Χτές τελείως στη τύχη, κάνοντας ζάπινγκ, έπεσα πάνω στη φάση που άρχιζε ένα επεισόδειο - για καλή μου τύχη και το είδα. :) Ξέρει κανείς αν τελικά θα αρχίσει να τα προβάλλει ξανά από εκεί που είχε σταματήσει? Τη ίδια ώρα και μέρα? Η ώρα προβολής και η μέρα αυτό δείχνουν, αλλά δυστυχώς δε μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος με αυτούς. Ευχαριστώ. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι και γω το πέτυχα χτες εντελώς τυχαία κατα τη 1, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει. Μπορείς να νοικιάσεις τη σειρά ή να κατεβάσεις τα επισόδεια από τον net και να βρεις υπότιτλους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back