gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αμα ξερεις ήδη προγραμματισμό 6 μήνες θες αμα το πάρεις ζεστα.Omg ...όλα αυτά Gademis;Kατάλαβα σε καμιά 3-4 χρόνια έτοιμη θα την έχω
Ξεκίνα απο τα απλά που σου λέει η Michelle
Κανατε HTML στη σχολή; Πώ πω, είμαι παππούς!ε τι τσάμπα το πήραμε το 3 στα 3 στην html στη σχολη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άσχετο αλλά γιατί κολλάνε όλοι με τα κουμπάκια; Ιστοσελίδα είναι, δεν είναι πρόγραμμα των Windoze και εξάλλου έχουμε 2005, όχι 1996 που ήταν η μανία των κουμπιών...
plain, η συμβουλή μου είναι να κοιτάς αυτό που βρίσκεται απο "πισω" και όχι το τι φαίνεται στην οθόνη γιατί αυτό εξαπατά. Πέρασαν οι εποχές που όλοι είχαν ΙΕ και έβλεπαν τα ίδια πράγματα. Δοκίμασε το www.w3schools.com νομίζω ότι θα σε βοηθήσει αρκετά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gademis:Αμα ξερεις ήδη προγραμματισμό 6 μήνες θες αμα το πάρεις ζεστα.
Τώρα της έφτιαξες το κέφι της κοπέλας!!

Arty δεν νομίζω οτι η plain εννοεί buttons αλλά εικονίδια...
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Κι εγώ απο εκεί έμαθα ό,τι ξέρωΔοκίμασε το www.w3schools.com νομίζω ότι θα σε βοηθήσει αρκετά
Subject to change
e-steki.gr Founder

Και στη σχολή απο αυτή τη σελίδα μας λέγανε να ανοίξουμε για να μας κάνουν μάθημαΑρχική Δημοσίευση από gademis:Κι εγώ απο εκεί έμαθα ό,τι ξέρω

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, ειναι παγια τακτική αυτή. Και εμας μας πεταγανε το manual/tutorial στα μουτρα και μας αφηνανε να διαβασουμε. Δεν μπορώ να πώ οτι είναι κακή γιατι μαθαίνεις να βρίσκεις και να διαβαζεις μονος σου.Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Βασικά στη σχολή μας λέγαν "ανοίξτε αυτή τη σελίδα και διαβάστε"![]()
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η' μήπως εννοείς να δώσω προτερεόητα στο περιεχόμενο κ την οργάνωση κ όχι στην εμφάνιση;Αν εννοείς αυτό,συμφωνώ!Γενικά με ενοχλούν οι υπερφορτωμένες σελίδες με Flashakia ,μπαρμπαδέλια να πετάγονται,χτυπητά χρώματα κτλ(ίσως ένα φλασάκι στο μενού,δεν είναι άσχημο).
Σ'ευχαριστώ πάντως κ αν θες εξήγησε μου κιόλας.
Michelle μου κουμπάκια εννοούσα (βέβαια όχι τίποτα τσιρκώδη ογκώδη κουμπιά,ας πούμε ένα απλό με χρώμα ή κάποια εικονίτσα με effect buttonize από πρόγραμμα επεξεργασίας).Γιατί βρε παιδιά,τί κακό έχουν τα κουμπάκια;
Α!Και κενούρια απορία.
Μenou πλοήγησης με υπομενού όμως που εμφανίζονται όταν κάνεις κλικ στο root menu ,μπορώ να φτιάξω με html/css;Βρήκα έτοιμα αλλά δεν μου άρεσαν,και ήταν και σε flash και θέλω να το αποφύγω .
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο φόρουμ είναι λίγο δύσκολο να βοηθήσω, αλλά είμαι στο GRnet (ίδιο όνομα) και σε ΑΙΜ, ΜSN κ.α, άμα χρειαστείς βοήθεια απλά πες, συνήθως έχω χρόνο να βοηθάω τους άλλους χωρίς αντάλλαγμα (I know, είμαι η επιτομή του μ*****).
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Είναι γιατι δεν μπορείς να ανοίξεις τα links σε νεο tab/window η να τα αντιγράψεις. Βρίσκεσαι στο έλεος του τί θα κανει το flash. Γενικα τα flashακια περιόρισέ τα σε "διακοσμητικά" στοιχεία.ίσως ένα φλασάκι στο μενού,δεν είναι άσχημο
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως βρε παιδιά ένα εικονιδιάκι 16χ16 ή το πολύ 24χ24 τι πειράζει σε κάθε άσκηση?
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eπίσης όπως λέει και η michelle τί ενοχλεί μια μικρή εικονίτσα στις ασκήσεις ;
π.ς.Arty σε ευχαριστώ!Θα σε έχω υπόψιν(.Α και αυτό που είπες δε λέγεται έτσι

Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

xmavidis
Νεοφερμένο μέλος

Δε πειράζει, όλοι από κάπου ξεκινάμε. Ας μη σε βάλω στα βαθιά από την αρχή.
Έχεις κάποιο πρόγραμμα; dreamweaver ή frontpage;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το διαδίκτυο βρίθει απο τέτοια παραδείγματα ιστοσελίδων που οι επιχειρηματίες προσπαθώντας να μειώσουν τα έξοδα, κόβουν απο εκεί και την αναθέτουν είτε στο ξαδερφάκι που "ξέρει απο γουμπιούτερ" ή την κάνουν οι ίδιοι, χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο μειώνουν έτσι και την επιχείρηση τους αλλά και το ίδιο το ελληνικό ιντερνετ.
Σόρρυ αν γίνομαι λίγο κακιά αλλά έχω πραγματικά βαρεθεί να βλέπω τέτοιες περιπτώσεις.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ναι με ντιλίβερι είμαστε
Πού μπορω να απευθυνθω για κάτι τέτοιο??
Σε απλό πληροφορικάριο?? η κάποιον εξειδικευμένο??
κι ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.