Σχετικά με τις φωτογραφίες μελών

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Θα ήθελα απλά να προειδοποιήσω για τους πιθανούς κινδύνους τα άτομα που έχουν δημοσιεύσει προσωπικές τους φωτο, στο φόρουμ. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά επικίνδυνο - όπως φαντάζομαι και οι ίδιοι θα γνωρίζουν. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, άτομα που έχουν διαφορές με τα συγκεκριμένα άτομα (Έφαγαν Μπάν από αυτούς, δε τους συμπαθούν κ.α πολλά) να το εκμεταλλευτούν αυτό με ποικίλους τρόπους για λόγους αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι άτομο που είχε χωρίσει με μια κοπέλα, τροποποίησε φώτο της και την παρουσίασε γυμνή στο διαδίκτιο. Ας πάρουν σοβαρά τους πιθανούς κινδύνους οι χρήστες που έχουν δημοσιεύσει φώτο τους. Πολλοί Μανιακοί και κακοπροαίρετοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Δε θέλω να παραστήσω το ξερόλα ή το συμβουλάτορα, αλλά καλοπροαίρετα λέω ότι κινδυνεύετε και λάβετε τα μέτρα σας. Τα σενάρια αντεκδίκησης, ίσως νομίζετε ότι δε σας αφορούν ή δε σας αγγίζουν αλλά είναι υπαρκτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Ειχε γινει κατι παρομοιο εδω ... δεν λεω οντως σπαστικο αλλα πλεον αδιαφορα ... αν καποιος κατσει και αφιερωσει χρονο να με κανει μονταζ για εμενα ειναι κομπλιμεντο :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aayla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:
Θα ήθελα απλά να προειδοποιήσω για τους πιθανούς κινδύνους τα άτομα που έχουν δημοσιεύσει προσωπικές τους φωτο, στο φόρουμ. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά επικίνδυνο - όπως φαντάζομαι και οι ίδιοι θα γνωρίζουν. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, άτομα που έχουν διαφορές με τα συγκεκριμένα άτομα (Έφαγαν Μπάν από αυτούς, δε τους συμπαθούν κ.α πολλά) να το εκμεταλλευτούν αυτό με ποικίλους τρόπους για λόγους αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι άτομο που είχε χωρίσει με μια κοπέλα, τροποποίησε φώτο της και την παρουσίασε γυμνή στο διαδίκτιο. Ας πάρουν σοβαρά τους πιθανούς κινδύνους οι χρήστες που έχουν δημοσιεύσει φώτο τους. Πολλοί Μανιακοί και κακοπροαίρετοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Δε θέλω να παραστήσω το ξερόλα ή το συμβουλάτορα, αλλά καλοπροαίρετα λέω ότι κινδυνεύετε και λάβετε τα μέτρα σας. Τα σενάρια αντεκδίκησης, ίσως νομίζετε ότι δε σας αφορούν ή δε σας αγγίζουν αλλά είναι υπαρκτά.

Θα το έχουμε υπ'οψη μας, crow! THNX.
Προσωπικά, αποκλείεται να προβώ ποτέ δημοσιοποίηση προσωπικής φώτο...Υπάρχουν λόγοι...σοβαροί!:whistle:

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Ειχε γινει κατι παρομοιο εδω ...

Ναι εεε? Πότε? Από ποιόν? Πώς μου ξέφυγε?

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
στα φρύδια μου βασικά :D

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:
Ναι εεε? Πότε? Από ποιόν? Πώς μου ξέφυγε?
δεν θυμαμαι το ονομα του χρηστη ... ειχε παρει φωτο δικια μου και της michelle και ειχε κανει ενα μονταζ ... οχι τπτ σπουδαιο απλως εμενα με εβαλε στο σωμα του blade και την michelle στις μονα λιζας ...

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Γεια σου Vampire Killer exposed!!!!!!!!:clapup: :clapup: :thumbsup: :thumbsup:

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

:D :D :D :D :D :D

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Το ζουμπουρλούδι ήταν :D
Crow σίγουρα μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά με την ίδια λογική θα έπρεπε γενικώς να προσέχουμε πολύ τις φωτογραφίες μας και στην πραγματική ζωή. Με την ίδια λογική, θα μπορούσε κάποιος να σε φωτογραφίσει στο δρόμο και να κάνει το ίδιο. Μανιακοί και κακοπροαίρετοι δεν υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ. Υπάρχουν και out there και εκεί είναι και περισσότεροι. Όμως όλοι φοβόμαστε το ίντερνετ. Μήπως είναι κι αυτό άλλη μια εκδήλωση της τεχνοφοβίας των Ελλήνων; Κατά τη γνώμη μου, ναι.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
χμ... επειδή μου έχει συμβεί να βγει η φωτό μου σε σελίδα του Internet, Θα έλεγα ότι ναι έχει δίκιο ο crow και ότι σε κάποια πράγματα θα πρέπει να είμαστε δυο φορές προσεκτικοι!
(η αληθεια είναι ότι και χωρίς να είχε βγει η φωτο μου στο νετ, παλι θα συμφωνουσα μαζι του :P )
Η δε φωτο μου που βγηκε στο νετ, δεν βγηκε καν από φωτο που είχα ανεβάσει εγώ καπου αλλα από screen shot με web cam και φυσικά χωρις την άδεια μου :P
Το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι την περίοδο που έκανα chat Και χρησιμοποιούσα web cam, ουδεποτε δεν άνοιξα την cam μου σε "αγνωστο/η"
Την άνοιγα πάντα μόνο σε άτομα που -θεωρητικά πάντα- ήξερα αρκετά, μιλάγαμε μήνες ή είχαμε -ετσι κι αλλιώς- συναντηθεί σε ομαδικά meeting -σαν τα δικά μας-.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η φωτο μου ήταν ΜΕ ρούχα :P αλλά και μόνο που φιγουράριζε η μούρη μου δίπλα σε άλλων τις φωτό -χωρίς ρουχα!- και με ενημέρωσε φιλικό μου άτομο, με φρίκαρε!

Για να μην βρεθείτε λοιπόν στην ίδια δύσκολη θέση και με λεζάντα του γούστου κάποιου "αγνώστου" από κάτω.... τα μάτια σας και το νου σας!
Εκ τοτε προσωπικά δεν στέλνω ποτε φωτό μου και δεν ανοιγω ποτε web cam....
Αν προσέξατε, δεν δέχομαι και φωτογράφιση σε meeting :P

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Βρε κουε αυτό μου θυμίζει να μην βγαίνει κάποιος απο το σπίτι του επειδή μια φορά του έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι. :P

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Το ζουμπουρλούδι ήταν :D
Crow σίγουρα μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά με την ίδια λογική θα έπρεπε γενικώς να προσέχουμε πολύ τις φωτογραφίες μας και στην πραγματική ζωή. Με την ίδια λογική, θα μπορούσε κάποιος να σε φωτογραφίσει στο δρόμο και να κάνει το ίδιο. Μανιακοί και κακοπροαίρετοι δεν υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ. Υπάρχουν και out there και εκεί είναι και περισσότεροι. Όμως όλοι φοβόμαστε το ίντερνετ. Μήπως είναι κι αυτό άλλη μια εκδήλωση της τεχνοφοβίας των Ελλήνων; Κατά τη γνώμη μου, ναι.

Ναι έχεις δίκιο με την ίδια λογική αυτό μπορεί να γίνει και στη πραγματική ζωή - δεν αντιλέγω. Όμως προσωπικά πιστεύω ότι τα πράγματα στο ίντερνετ είναι πιο επικίνδυνα. Γιατί το πιστεύω αυτό? Διότι σε ένα φόρουμ όλοι λειτουργούν ανώνυμα και αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κάποιος οχυρώνεται πίσω από την ανωνυμία του και επιτίθεται με το άγχος να τον εντοπίσουν σαφώς ελαχιστοποιημένο σε σχέση με τη πραγματική ζωή. Εξάλλου στο ίντερνετ είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν έριδες μεταξύ των μελών, λόγω αυτής καθεαυτής της ανωνυμίας. Φανταστείτε κάποιον που έφαγε μπάν ή δε δέχεται τις αντιθετες με τις δικές του απόψεις των άλλων. Θα θελήσει να εκδικηθεί και να πάρει το αίμα του πίσω σε βάρος της αξιοπρέπειας των άλλων. Προσωπικά δε θα ανέβαζα ποτέ φωτο μου σε ένα φόρουμ. Ιδιαίτερα άμα είσαι διαχειριστής πρέπει να προσέχεις πιο πολύ από τα απλά μέλη. Αυτά τα΄λίγα είχα να πώ.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Βρε κουε αυτό μου θυμίζει να μην βγαίνει κάποιος απο το σπίτι του επειδή μια φορά του έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι. :P
Δεν είναι έτσι βρε Λία μου :P
όλα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο καθένας στους ξένους προς αυτόν ανθρώπους.
όπως και να το κάνουμε, και ας γράφουμε, και ας ανταλλάσουμε απόψεις τόσο καιρό, δεν αλλάζει το γεγονός ότι στην πραγματικοτητα είμαστε ΞΕΝΟΙ με καποιους απ τους συμφορουμίτες μας....
Υπάρχουν 1000 μέλη.... πόσοι απο αυτους απλά περιηγούνται στα προσωπικά μας δεδομένα χωρίς να έχουν γράψει ποτε τους ουτε μια λεξουλα? :P

misslittledevil

Επιφανές μέλος

Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Υπάρχουν 1000 μέλη.... πόσοι απο αυτους απλά περιηγούνται στα προσωπικά μας δεδομένα χωρίς να έχουν γράψει ποτε τους ουτε μια λεξουλα? :P

Σωστο.. Και ποσοι ειναι αυτοι που εχουν γραψει οντως δυο τρεις λεξουλες, αλλα ουσιαστικα δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρουν. :whistle:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Τι να σας πω... Εγώ είμαι κατά της επιφυλακτικότητας όταν σου κάνει τη ζωή έστω και λίγο πιο δύσκολη ειδικά σε τόσο τραβηγμένες περιπτώσεις. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι ΕΞΙΣΟΥ εύκολο να συμβεί και IRL. Πχ σκεφτείτε το παρακάτω σενάριο:
Κάνετε σχέση με ένα παιδί και περνάτε τέλεια. Η πρώην του όμως δεν τον έχει ξεπεράσει και σας μισεί θανάσιμα - χωρίς να σας ξέρει. Σας τη στήνει λοιπόν, σας τραβάει μια φωτογραφία και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και μάλιστα με δική της φωτογραφική η οποία εκ των πραγμάτων έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση απο οποιαδήποτε φωτογραφία υπήρχε περίπτωση να δημοσιεύσετε στο νετ, οπότε είναι και πιο εύκολα τροποποιήσιμη.
Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο σενάριο... Και είναι μόνο ένα απο τα χιλιάδες πιθανά. Ας μην ξεχνάμε οτι μόνο στην πραγματική ζωή υπάρχει ΜΙΣΟΣ, στα φόρα μόνο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ. Το μίσος συνήθως είναι πολύ ισχυρότερη κινητήριος δύναμη για τέτοια.
Βέβαια δεν υποστηρίζω να δημοσιεύουμε φωτογραφίες μας όπου να'ναι, να τις βάζουμε άβαταρ κλπ. Αλλά να φτάνεις στο σημείο να μην φωτογραφίζεσαι σε meetings είναι λίγο υπερβολικό και "χαλάει" και την παρέα. Καλή η λίγη επιφυλακτικότητα, αλλά μέτρον άριστον. Όταν αγγίζει τα όρια της μανίας καταδιώξεως γίνεται πρόβλημα.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Δεν φωτογραφίζομαι γιατί απλά δεν θέλω οι φωτό μου μετά να μπουν στο φόρα, αλλά ουτε και να βάλω τον άλλον μετα στη διαδικασια να "πειράξει" την φωτό ώστε ξαφνικά δια μαγειας να εξαφανιστώ απ το πλάνο :P
Και ναι έχεις δίκιο ότι υπάρχουν πιθανότητες και IRL αλλά προσωπικά πιστεύω ότι οι πιθανότητες εκεί είναι μικρότερες (thank god δλδ!)

Subject to change

e-steki.gr Founder

Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις:
ΣΤΟ φόρουμ
ΣΤΑ φόρα
Πάντως αν κάτι σου έχει συμβεί μια φορά, στατιστικά οι πιθανότητες είναι μικρότερες να ξανασυμβεί. Οπότε σύμφωνα με τη στατιστική εσύ κουε θα έπρεπε να φοβάσαι λιγότερο :D

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Νταξει ρε παδια, δεν λεω. Τα χιλιαδυο γινονται και στο internet και την πραγματικη κοινονια. Ομως με μια απλη φοτο που εχω βαλει πιος και τι θα μου κανει; Τι το τοσο μεγαλω θα παθω πια;

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις:
ΣΤΟ φόρουμ
ΣΤΑ φόρα
:redface:
όσο ζω, μαθαίνω :redface:

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Εγω παλι δεν εχω βαλει μεχρι τωρα φωτο μου στο διαδικτυο οχι γιατι "φοβαμαι" μην συμβει τιποτα (αν και αλλο για ανδρες αλλο για γυναικες), αλλ κυριως προς σεβασμο τοσο στα μελη των διαφορων φορουμς (για σπασιμο στην Λια δεν θα πω "φορα"!:bleh: ) οσο και ολων εκεινων που μπορει να την δουν...:D
Τι μου φταινε να τους τρομοκρατησω....:P
Παντως περα απο αυτο, οι κινδυνοι πλεον δεν βρισκονται μονο στο αν βαλεις μια φωτογραφια σου, αν και οι περιπτωσεις σαν αυτης της K.E. δεν ειναι λιγες...

Παντως εναν γνωστο μου (χοντρουλη) απο Ελλαδα που ειχε βαλει φωτο του στο διαδικτυο, εντελως τυχαια τον ειδα σε αμερικανικο site αδυνατισματος τυπου "πριν και μετα"....Και ηταν σιγουρα αυτος γιατι θυμαμαι και τα ρουχα που φορουσε...Τωρα αν ο αλλος στο "μετα" ηταν ιδιος...δεν ξερω!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...