Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Θα ήθελα απλά να προειδοποιήσω για τους πιθανούς κινδύνους τα άτομα που έχουν δημοσιεύσει προσωπικές τους φωτο, στο φόρουμ. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά επικίνδυνο - όπως φαντάζομαι και οι ίδιοι θα γνωρίζουν. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, άτομα που έχουν διαφορές με τα συγκεκριμένα άτομα (Έφαγαν Μπάν από αυτούς, δε τους συμπαθούν κ.α πολλά) να το εκμεταλλευτούν αυτό με ποικίλους τρόπους για λόγους αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι άτομο που είχε χωρίσει με μια κοπέλα, τροποποίησε φώτο της και την παρουσίασε γυμνή στο διαδίκτιο. Ας πάρουν σοβαρά τους πιθανούς κινδύνους οι χρήστες που έχουν δημοσιεύσει φώτο τους. Πολλοί Μανιακοί και κακοπροαίρετοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Δε θέλω να παραστήσω το ξερόλα ή το συμβουλάτορα, αλλά καλοπροαίρετα λέω ότι κινδυνεύετε και λάβετε τα μέτρα σας. Τα σενάρια αντεκδίκησης, ίσως νομίζετε ότι δε σας αφορούν ή δε σας αγγίζουν αλλά είναι υπαρκτά.
Θα το έχουμε υπ'οψη μας, crow! THNX.
Προσωπικά, αποκλείεται να προβώ ποτέ δημοσιοποίηση προσωπικής φώτο...Υπάρχουν λόγοι...σοβαροί!

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ειχε γινει κατι παρομοιο εδω ...
Ναι εεε? Πότε? Από ποιόν? Πώς μου ξέφυγε?
weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δεν θυμαμαι το ονομα του χρηστη ... ειχε παρει φωτο δικια μου και της michelle και ειχε κανει ενα μονταζ ... οχι τπτ σπουδαιο απλως εμενα με εβαλε στο σωμα του blade και την michelle στις μονα λιζας ...Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Ναι εεε? Πότε? Από ποιόν? Πώς μου ξέφυγε?

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Crow σίγουρα μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά με την ίδια λογική θα έπρεπε γενικώς να προσέχουμε πολύ τις φωτογραφίες μας και στην πραγματική ζωή. Με την ίδια λογική, θα μπορούσε κάποιος να σε φωτογραφίσει στο δρόμο και να κάνει το ίδιο. Μανιακοί και κακοπροαίρετοι δεν υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ. Υπάρχουν και out there και εκεί είναι και περισσότεροι. Όμως όλοι φοβόμαστε το ίντερνετ. Μήπως είναι κι αυτό άλλη μια εκδήλωση της τεχνοφοβίας των Ελλήνων; Κατά τη γνώμη μου, ναι.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

(η αληθεια είναι ότι και χωρίς να είχε βγει η φωτο μου στο νετ, παλι θα συμφωνουσα μαζι του

Η δε φωτο μου που βγηκε στο νετ, δεν βγηκε καν από φωτο που είχα ανεβάσει εγώ καπου αλλα από screen shot με web cam και φυσικά χωρις την άδεια μου

Το "αστείο" της υπόθεσης είναι ότι την περίοδο που έκανα chat Και χρησιμοποιούσα web cam, ουδεποτε δεν άνοιξα την cam μου σε "αγνωστο/η"
Την άνοιγα πάντα μόνο σε άτομα που -θεωρητικά πάντα- ήξερα αρκετά, μιλάγαμε μήνες ή είχαμε -ετσι κι αλλιώς- συναντηθεί σε ομαδικά meeting -σαν τα δικά μας-.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η φωτο μου ήταν ΜΕ ρούχα

Για να μην βρεθείτε λοιπόν στην ίδια δύσκολη θέση και με λεζάντα του γούστου κάποιου "αγνώστου" από κάτω.... τα μάτια σας και το νου σας!
Εκ τοτε προσωπικά δεν στέλνω ποτε φωτό μου και δεν ανοιγω ποτε web cam....
Αν προσέξατε, δεν δέχομαι και φωτογράφιση σε meeting

Subject to change
e-steki.gr Founder

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Το ζουμπουρλούδι ήταν
Crow σίγουρα μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά με την ίδια λογική θα έπρεπε γενικώς να προσέχουμε πολύ τις φωτογραφίες μας και στην πραγματική ζωή. Με την ίδια λογική, θα μπορούσε κάποιος να σε φωτογραφίσει στο δρόμο και να κάνει το ίδιο. Μανιακοί και κακοπροαίρετοι δεν υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ. Υπάρχουν και out there και εκεί είναι και περισσότεροι. Όμως όλοι φοβόμαστε το ίντερνετ. Μήπως είναι κι αυτό άλλη μια εκδήλωση της τεχνοφοβίας των Ελλήνων; Κατά τη γνώμη μου, ναι.
Ναι έχεις δίκιο με την ίδια λογική αυτό μπορεί να γίνει και στη πραγματική ζωή - δεν αντιλέγω. Όμως προσωπικά πιστεύω ότι τα πράγματα στο ίντερνετ είναι πιο επικίνδυνα. Γιατί το πιστεύω αυτό? Διότι σε ένα φόρουμ όλοι λειτουργούν ανώνυμα και αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κάποιος οχυρώνεται πίσω από την ανωνυμία του και επιτίθεται με το άγχος να τον εντοπίσουν σαφώς ελαχιστοποιημένο σε σχέση με τη πραγματική ζωή. Εξάλλου στο ίντερνετ είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν έριδες μεταξύ των μελών, λόγω αυτής καθεαυτής της ανωνυμίας. Φανταστείτε κάποιον που έφαγε μπάν ή δε δέχεται τις αντιθετες με τις δικές του απόψεις των άλλων. Θα θελήσει να εκδικηθεί και να πάρει το αίμα του πίσω σε βάρος της αξιοπρέπειας των άλλων. Προσωπικά δε θα ανέβαζα ποτέ φωτο μου σε ένα φόρουμ. Ιδιαίτερα άμα είσαι διαχειριστής πρέπει να προσέχεις πιο πολύ από τα απλά μέλη. Αυτά τα΄λίγα είχα να πώ.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν είναι έτσι βρε Λία μουΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Βρε κουε αυτό μου θυμίζει να μην βγαίνει κάποιος απο το σπίτι του επειδή μια φορά του έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι.![]()

όλα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο καθένας στους ξένους προς αυτόν ανθρώπους.
όπως και να το κάνουμε, και ας γράφουμε, και ας ανταλλάσουμε απόψεις τόσο καιρό, δεν αλλάζει το γεγονός ότι στην πραγματικοτητα είμαστε ΞΕΝΟΙ με καποιους απ τους συμφορουμίτες μας....
Υπάρχουν 1000 μέλη.... πόσοι απο αυτους απλά περιηγούνται στα προσωπικά μας δεδομένα χωρίς να έχουν γράψει ποτε τους ουτε μια λεξουλα?

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Υπάρχουν 1000 μέλη.... πόσοι απο αυτους απλά περιηγούνται στα προσωπικά μας δεδομένα χωρίς να έχουν γράψει ποτε τους ουτε μια λεξουλα?![]()
Σωστο.. Και ποσοι ειναι αυτοι που εχουν γραψει οντως δυο τρεις λεξουλες, αλλα ουσιαστικα δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρουν.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κάνετε σχέση με ένα παιδί και περνάτε τέλεια. Η πρώην του όμως δεν τον έχει ξεπεράσει και σας μισεί θανάσιμα - χωρίς να σας ξέρει. Σας τη στήνει λοιπόν, σας τραβάει μια φωτογραφία και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και μάλιστα με δική της φωτογραφική η οποία εκ των πραγμάτων έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση απο οποιαδήποτε φωτογραφία υπήρχε περίπτωση να δημοσιεύσετε στο νετ, οπότε είναι και πιο εύκολα τροποποιήσιμη.
Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο σενάριο... Και είναι μόνο ένα απο τα χιλιάδες πιθανά. Ας μην ξεχνάμε οτι μόνο στην πραγματική ζωή υπάρχει ΜΙΣΟΣ, στα φόρα μόνο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ. Το μίσος συνήθως είναι πολύ ισχυρότερη κινητήριος δύναμη για τέτοια.
Βέβαια δεν υποστηρίζω να δημοσιεύουμε φωτογραφίες μας όπου να'ναι, να τις βάζουμε άβαταρ κλπ. Αλλά να φτάνεις στο σημείο να μην φωτογραφίζεσαι σε meetings είναι λίγο υπερβολικό και "χαλάει" και την παρέα. Καλή η λίγη επιφυλακτικότητα, αλλά μέτρον άριστον. Όταν αγγίζει τα όρια της μανίας καταδιώξεως γίνεται πρόβλημα.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Και ναι έχεις δίκιο ότι υπάρχουν πιθανότητες και IRL αλλά προσωπικά πιστεύω ότι οι πιθανότητες εκεί είναι μικρότερες (thank god δλδ!)
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΣΤΟ φόρουμ
ΣΤΑ φόρα
Πάντως αν κάτι σου έχει συμβεί μια φορά, στατιστικά οι πιθανότητες είναι μικρότερες να ξανασυμβεί. Οπότε σύμφωνα με τη στατιστική εσύ κουε θα έπρεπε να φοβάσαι λιγότερο

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις:
ΣΤΟ φόρουμ
ΣΤΑ φόρα

όσο ζω, μαθαίνω

Τι μου φταινε να τους τρομοκρατησω....

Παντως περα απο αυτο, οι κινδυνοι πλεον δεν βρισκονται μονο στο αν βαλεις μια φωτογραφια σου, αν και οι περιπτωσεις σαν αυτης της K.E. δεν ειναι λιγες...
Παντως εναν γνωστο μου (χοντρουλη) απο Ελλαδα που ειχε βαλει φωτο του στο διαδικτυο, εντελως τυχαια τον ειδα σε αμερικανικο site αδυνατισματος τυπου "πριν και μετα"....Και ηταν σιγουρα αυτος γιατι θυμαμαι και τα ρουχα που φορουσε...Τωρα αν ο αλλος στο "μετα" ηταν ιδιος...δεν ξερω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.