Σχετικά με τις φωτογραφίες μελών

Founes

Διάσημο μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα.
...κι ομως καπος ετσι μπορει να χτιστεί ενας ΜΥΘΟΣ! :devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Σας είχα προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη δημοσιοποίηση προσωπικών σας φώτο. Πολλοί μανιακοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας... :clapup: :clapup: :clapup:

pic1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Έλεος ρε κόρακα, μάθε λίγο photoshop. Τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπές το touch up :tongue:

lost_in_space

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα.
Ωχ ο crow είναι χειρότερος και από εμένα στο μονταζ :P

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ :P :P

Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! :clapup: :clapup: :clapup:

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele

Subject to change

e-steki.gr Founder

Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση!

Crow_of_Darkness

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα.
Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. :D

Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. :redface: Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. :D

Subject to change

e-steki.gr Founder

Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ :P
Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. ;)

drunk

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα :P

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα ;)

lost_in_space

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα.
Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι :P

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ :P
Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. ;)
Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο ;)

io-io

Διάσημο μέλος

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο ;)

Γιατι ως εχθρο καλε???:)

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει :P

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα.
Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις:
ΣΤΟ φόρουμ
ΣΤΑ φόρα

Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ....
Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι!
Πάντα φιλικά..... ;)

Subject to change

e-steki.gr Founder

Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora.

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα.
Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora.

Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία...

lost_in_space

Πολύ δραστήριο μέλος

Τι σημαίνει forum; :P

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...