evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #21 23-11-06 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: οι κοιλιακοι φαινονται σαν πρησμενοι, ή οπως ειπε ενας γνωστος μου, σαν να εχει παθει τυμπανισμο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω με τον φιλο σου, κι εγω οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα.. ή οτι ειχε φαει φασολαδα και πρηστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2006 στις 09:02 Ο Demelene έγραψε: #22 24-11-06 09:02 Τζόρτζ Λάζενμπι [1969]). Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε. Έτσι λεγόταν ο αρχι καραγκιόζης Σχετικά με το σώμα είδα τις φώτο, και ούτε για πλάκα δεν θέλω τέτοιο σώμα. Η ταινία θα γίνει προβολή στο πρώτο dvd-rip. Δεν έχω πεισθεί για cinema αν και ίσως πάω γιατί δεν έχω κάτι άλλο να δω και ψήνομαι για cinema. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2006 στις 12:47 Η Palladin έγραψε: #23 26-11-06 12:47 Το είδα χτες και είμαι ενθουσιασμένη Πιστεύω ότι μετά τον Σον, αυτός είναι ο καλύτερος James Bond Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: οι κοιλιακοι φαινονται σαν πρησμενοι, ή οπως ειπε ενας γνωστος μου, σαν να εχει παθει τυμπανισμο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω με τον φιλο σου, κι εγω οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα.. ή οτι ειχε φαει φασολαδα και πρηστηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2006 στις 09:02 Ο Demelene έγραψε: #22 24-11-06 09:02 Τζόρτζ Λάζενμπι [1969]). Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε. Έτσι λεγόταν ο αρχι καραγκιόζης Σχετικά με το σώμα είδα τις φώτο, και ούτε για πλάκα δεν θέλω τέτοιο σώμα. Η ταινία θα γίνει προβολή στο πρώτο dvd-rip. Δεν έχω πεισθεί για cinema αν και ίσως πάω γιατί δεν έχω κάτι άλλο να δω και ψήνομαι για cinema. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2006 στις 12:47 Η Palladin έγραψε: #23 26-11-06 12:47 Το είδα χτες και είμαι ενθουσιασμένη Πιστεύω ότι μετά τον Σον, αυτός είναι ο καλύτερος James Bond Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τζόρτζ Λάζενμπι [1969]). Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε. Έτσι λεγόταν ο αρχι καραγκιόζης Σχετικά με το σώμα είδα τις φώτο, και ούτε για πλάκα δεν θέλω τέτοιο σώμα. Η ταινία θα γίνει προβολή στο πρώτο dvd-rip. Δεν έχω πεισθεί για cinema αν και ίσως πάω γιατί δεν έχω κάτι άλλο να δω και ψήνομαι για cinema. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2006 στις 12:47 Η Palladin έγραψε: #23 26-11-06 12:47 Το είδα χτες και είμαι ενθουσιασμένη Πιστεύω ότι μετά τον Σον, αυτός είναι ο καλύτερος James Bond Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το είδα χτες και είμαι ενθουσιασμένη Πιστεύω ότι μετά τον Σον, αυτός είναι ο καλύτερος James Bond Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.