Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tους βρικόλακες εννοείς;![]()
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!ποοο σκατα δεν μπορω να μασησω ουτε το παγωτο...βασικα δεν μπορω να ανοιξω το στομα μου...το κοιταω σαν εκεινα τα σκυλια που καθονται μπροστα στο κρεωπολειο και....απλα γλυφονται...
...αφηστε που δεν μπορω να στοχευσω στο στομα...το μισο παγωτο βρισκεται στο πατωμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

καλα κανεις και συχαινεσαι το αιμα εχει πραγματικα χαλια γευση....ποο δεν παλευεται..Η χαζομαρα ειναι οτι αυτην την στιγμη εχω μια γαζα στο στομα μου και κολυμπαω μεσα στο αιμα..Συχαινομαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα αν ειναι δυνατον...καλα κανεις και συχαινεσαι το αιμα εχει πραγματικα χαλια γευση....ποο δεν παλευεται..

επι της ευκαιρας..υστερα απο μια εβδομαδα ολα καλα δεν ποναει το δοντι

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ας ακουστεί λοιπόν και η άλλη άποψη!

Βγήκε ο πρώτος μου φρονιμήτης πριν από ένα μήνα περίπου και ήμουν τόσο συγκινημένη που έπαιρνα γονείς και φίλους να τους αναγγείλω το ευχάριστo γεγονός!

Πάντως ανακάλυψα ότι έκανε την εμφάνισή του εντελώς τυχαία, αφού νόμιζα ότι κάποιου είδους τροφή με ενοχλεί. Παραμικρό πόνο δεν ένιωσα, μην πω για πρηξίματα και εξαγωγές που ακούω

Kate-Bender κορίτσι μου τι υπογραφή είναι αυτή; γιατί μας το κάνεις αυτό; Κάθε φορά που πάει τυχαία το μάτι μου στην υπογραφή σου με πιάνει πόνος στην καρδιά!

Ophelia
Διάσημο μέλος

Καλού κακού πάντως πήγαινε να βγάλεις μια πανοραμική, να δεις πόσους φρονιμήτες έχεις και αν κατεβαίνουν ίσια μην σου στραβώσουν τα δόντια στα καλά καθούμενα...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Hρω μάλλον είσαι από τους τυχερούς εκείνους που έχουν μεγάλη γνάθο και οι φρονιμήτες χωράνε να κατέβουν ίσια, lucky you
Καλού κακού πάντως πήγαινε να βγάλεις μια πανοραμική, να δεις πόσους φρονιμήτες έχεις και αν κατεβαίνουν ίσια μην σου στραβώσουν τα δόντια στα καλά καθούμενα...
Έβγαλα πανοραμική! Σου λέω ήμουν τόσο μα τόσο τρομαγμένη με αυτό το θέμα!!

Ντάξει ο φρονιμήτης δε λες ότι βγαίνει και ολόισια αλλά δε θα δημιουργήσει θέμα!
Ετοιμάζεται και ο άλλος να βγει. Στην κάτω γνάθο δεν έχω φρονιμήτες!

Ophelia
Διάσημο μέλος

Έβγαλα πανοραμική! Σου λέω ήμουν τόσο μα τόσο τρομαγμένη με αυτό το θέμα!!
Ντάξει ο φρονιμήτης δε λες ότι βγαίνει και ολόισια αλλά δε θα δημιουργήσει θέμα!
Ετοιμάζεται και ο άλλος να βγει. Στην κάτω γνάθο δεν έχω φρονιμήτες!![]()
Δεν πας να γράψεις και ένα τζόκερ;;

Οι κάτω είναι που κάνουν συνήθως την μεγαλύτερη ζημιά γιατί η κάτω γνάθος είναι εκ των πραγμάτων πιο στενή και ειδικά αν βγαίνουν οριζόντια (όπως οι δικοί μου καλή ώρα, που φυτρώνουν παράλληλα με το οστό του σαγονιού

@Κate: Καλή υπομονή κορίτσι...

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέτοια άκουγα για τους φορνιμήτες και είχα τρομοκρατηθεί γιατί μέχρι πρόσφατα δεν είχε σκάσει μύτη κανένας τους!
Ας ακουστεί λοιπόν και η άλλη άποψη!
Βγήκε ο πρώτος μου φρονιμήτης πριν από ένα μήνα περίπου και ήμουν τόσο συγκινημένη που έπαιρνα γονείς και φίλους να τους αναγγείλω το ευχάριστo γεγονός!
Πάντως ανακάλυψα ότι έκανε την εμφάνισή του εντελώς τυχαία, αφού νόμιζα ότι κάποιου είδους τροφή με ενοχλεί. Παραμικρό πόνο δεν ένιωσα, μην πω για πρηξίματα και εξαγωγές που ακούω
Kate-Bender κορίτσι μου τι υπογραφή είναι αυτή; γιατί μας το κάνεις αυτό; Κάθε φορά που πάει τυχαία το μάτι μου στην υπογραφή σου με πιάνει πόνος στην καρδιά!![]()
Και εμενα οταν εβγαινε δεν ενιωθα τιποτα...η εξαγωγη με τρελανε(κατω γναθος)..Και τα χριστουγεννα θελει να ξαναπαω στον οδοντιατρο να μου βγαλει και τον αλλο φρονιμητη που ερχεται...Εμ θα διαβαζω(γιατι 3η λυκειου-πανελλαδικες κτλ)εμ θα ποναω και δεν θα τρωω

χαχαχ αμαν ρε συ ..σκεψου πως αυτο που τρυπαει την γλωσσα δεν ειναι συριγγα..και αυτο που βλεπεις δεν ειναι αιμα,αλλα σιροπι φραουλας

@Μαρα,ευχαριστω τωρα ειμαι πολυ καλα,τρωω και τα παντα

Noisette
Περιβόητο μέλος

Πονάω λίγο αλλά νομίζω πως όλα πάνε καλά!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Προχτές λοιπόν έγινε το ούλο ταμτιριρίμ από το πρήξιμο (κάτω δεξιά) και πίσω από τον ένα φρονιμίτη βγαίνει κι άλλος παρακαλώ! Βλέπω 2 μύτες να σκίζουν το ούλο!!!

Πρόβλημα να παω στον οδοντίατρο δεν έχω, λατρεύω απίστευτα το αίμα, θα μου κάνει κι εκείνες τις 3-4 ενέσεις λατρευτής μαστούρας (γιατί με λιγότερες δε με πιάνει ούτε γι αστείο) και θα δω μήπως το ξηλώσω!

Ophelia
Διάσημο μέλος

Ρε μήπως κατά τον τεμαχισμό του (με black n' decker δεν στο έκοψε και εσένα για να στο βγάλει;

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου φαίνεται πως έγινα κομμάτι ρόμπα στην οδοντίατρο
Της τηλεφωνώ για να κλείσουμε ραντεβού, με ρωτάει τι πρόβλημα υπάρχει και της λέω:
-Φρονιμήτης
-Ε, ωραία, άσ'τον να βγει
-Εχμ, μήπως γίνεται να τρυπήσουμε το ούλο;
-Α, νιώθεις να σε πιέζει το ούλο;
-Δεν ξέρω αλλά το ελπίζω γιατί δε θέλω να κάνω εξαγωγή!
Μα κέλ μπάζο, νόμιζα πως οι επιλογές που είχα ήταν ή τρυπάς ούλο ή κάνεις εξαγωγή
edit: Ντάξει καλύφθηκα από τις προηγούμενες απαντήσεις, θα πάω αύριο να δω τι θα παιχτεί

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

και ναι ειναι φρονιμητης 100%
αναμφιβολα ..! εχω ωραιοτατα αλλαγμενα 28 δοντια... σε λγ θα χω 29

παντως εκανα μια ερευνα και ειδα οτι δεν ειμαι και η μονη...απλως συνηθως βγαινουν απο τα 16 και μετα...

ελπιζω τουλαχιστον να μην χρειαστει αφαιρεση

Myrtle
Διάσημο μέλος

Όταν την ρώτησα τι εννοεί, μου εξήγησε ότι με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, οι φρονιμίτες ήταν περιττοί καθώς δεν τρώμε πλέον ωμό, σκληρό κρέας κι έτσι δεν χρειαζόμαστε αυτα τα επιπλέον δόντια. Γι'αυτό το λόγο κάποιοι άνθρωποι (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν θα βγάλουν φρονιμίτες ποτέ!

Και τότε αισθάνθηκα πραγματικά περήφανη για την εξέλιξη της ράτσας μου (aka γλύτωσα από περιττούς πόνους: yeahhh)!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος

Πόσο τυχερή είσαι, εξελιγμένη Myrtle!![]()

Για να το λες, θα είμαι! Τυχερή, όχι εξελιγμένη!

Αν και δεν έχω νιώσει ποτέ πόσο δυνατοί είναι αυτοί οι πόνοι για να ξέρω πόσο τυχερή είμαι που δεν θα τους νιώσω...

Noisette
Περιβόητο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δεν την παλεύω άλλο, με έχει πεθάνει.
Ξέρει κανείς τα ροφήματα και τα φαγητά σε τι θερμοκρασία πρέπει να είναι;
Λογικά κάποια ενδιάμεση, ε;
Επίσης τίποτα καταπραϋντικό υπάρχει;
kopitis89
Νεοφερμένο μέλος

Δεν προκαλούν πόνο....ακόμη αλλά θα πάω σε ειδικό γναθοχειρούργο. να εκτιμήση την κατάσταση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ougka pougka
- teacher_40
- johnsala
- naturale
- Kate1914
- Εριφύλη
- touvlo
- iew
- Scandal
- eukleidhs1821
- Luludaki
- Wonderkid
- gademis
- gregory nub
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Μήτσος10
- American Economist
- fourkaki
- rafaela11
- ROM32
- xristarac
- Γατέχων
- χημεια4λαιφ
- taketrance
- Μαρια30
- Jack of Spades
- Ariana2018
- Ωρορα
- jj!
- fmarulezkd
- Joji
- Ilma
- charmander
- P.Dam.
- kalhkardia
- allall1
- camil
- spring day
- Unboxholics
- Roulaki
- lepipini
- Meow
- tsiobieman
- User2350
- Εχέμυθη
- J.Cameron
- Memetchi
- louminis
- CiNeFiL
- Viedo
- me lene
- Libertus
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.