Μάλιστα τουλάχιστον δε μένει μόνιμο "κουσούρι" γιατί θα πάθαινα κρίση.
Μέθη τι είναι? Έχεις τις αισθήσεις σου? Γενικότερα εδώ που ζω είθισται να τους βγάζεις 2-2 ανά μεριά. Πριν λίγο καιρό έλεγα σε μια παρέα ότι θέλω να τους βγάλω και τους 4 μαζί για να υποφέρω μια φορά και μου είπαν ότι δε στέκει αυτό που ζητάς γιατί δε θα μπορείς να φας, ενώ αν βγάλεις πχ πρώτα δεξιά και μετά αριστερά θα μπορεις να τρως από εκείνη τη μεριά.
Ενώ φαινομενικά έχω μικρό στόμα και δεν υπάρχει χώρος να βγουν πριν 2-3 μήνες έσκασε μύτη ο ένας και από τότε μου έχει γίνει εμμονή και φόβος. Δε νιώθω κάτι, δε με ενοχλεί αλλά επειδή φορούσα σιδεράκια κάτι αιώνες καλό θα ήταν να τους βγάλω πριν αρχίσουν να προκαλούν πρόβλημα.
Επίσης παίζει ρόλο που θα γίνει η αφαίρεση? Οι γνωστοί μου που έχουν βγάλει έχουν πάει στο νοσοκομείο σε γναθοχειρούργο για τους έγκλειστους και στον οδοντίατρο τους για τους μη. Ο γιατρός μας την τελευταία φορά που το είχαμε συζητήσει είχε πει ότι μπορεί να τους βγάλει όλους μια χαρά. Που είναι πιο ασφαλές όμως? Εγώ τώρα έχω 3 έγκλειστους και έναν ημι-έγκλειστο.
Για την ώρα δεν πάω να κάνω τον καθιερωμένο καθαρισμό για να μην δεν το φρονιμίτη και με κυνηγάει να τον βγάλω αλλά έχω βάλει προσωπικό στόχο να ξεμπερδέψω μέχρι τα Χριστούγεννα. .