naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

25-05-24

19:35
Μηχανικοί τι νομίζεις κάνουν ;Τί να σου πω. Έχω κι εγώ φαντασία, αλλά νομίζω ότι το έχεις πάει σε άλλη πίστα...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

25-05-24

19:39
Δεν ξέρω τί κάνουν και τί δεν κάνουν. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω, είναι ότι αν κοπώ τώρα και χρειαστώ ράμματα, δε θα ραφτώ μονάχη σαν τον Ράμπο...Μηχανικοί τι νομίζεις κάνουν ;
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

25-05-24

19:40
Χαχα θα πας γιατρό και χωρίς αναισθητικόΔεν ξέρω τί κάνουν και τί δεν κάνουν. Αυτό που, με βεβαιότητα, ξέρω, είναι ότι αν κοπώ τώρα και χρειαστώ ράμματα, δεν θα ραφτώ μονάχη σαν τον Ράμπο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-05-24

19:42
Γιατί τους τελείωσαν ; Εκτός από άθλιοι είναι και μαζόχες ; Να χτυπιόμαστε και να μην μπορούν να μας κάνουν καλά ;Χαχα θα πας γιατρό και χωρίς αναισθητικό
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

25-05-24

19:43
Α καλέ αυτό είναι λογικό!Καλέ δεν πονάω, κάτι δευτερόλεπτα έρχεται και μετά φεύγει.. απλά όταν μασάω λίγο με ενοχλεί, σαν πιάσιμο κάπως.
Είναι επειδή κουνιέται το οστό. Εγώ δεν μπορούσα να μασησω εύκολα τις 3-4 πρώτες ημέρες.
Ποτέ την έκανες την επέμβαση;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιοΈχεις ένα δίκαιο. Για να βρεις καλό γιατρό, ειδικά στην Αθήνα, πρέπει να κάνεις τάμα.
Δεν μπορείς να βρεις έναν γιατρό της προκοπής.
Και έχω δοκιμάσει και "ακριβούς" και πιο νορμάλ σε τιμές γιατρούς.
Στην επαρχία που εμένα που κατεβαίνουν τα απογεύματα γιατροί που το πρωί δουλεύουν Αθήνα, ήταν εξαιρετικοί, δεν είναι ποτέ θέμα. Και από άποψη τιμών.
naturale
Νεοφερμένο μέλος

25-05-24

19:45
Το έχω δει σε θεία μουΓιατί τους τελείωσαν ; Εκτός από άθλιοι είναι και μαζόχες ; Να χτυπιόμαστε και να μην μπορούν να μας κάνουν καλά ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-05-24

19:47
Κι εγώ το έχω δει, να συμβαίνει, σε ταινία...Ε και ;Το έχω δει σε θεία μου
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

26-05-24

10:24
Ε οτι μπορουμε
Κοιτα καθε ασθενης δικαιουτε πληρη πληροφοριση..και οι γιατροι δεν την κανουν ποτε..ή ελαχιστοι την κανουν... οποτε θελουν καποιο να τους εξηγησει να ηρεμισουν ..το δικαιουνται.
Και στο σπιτι θελουν καποιο να τους πει τα πρωτα λογια ...και να τους πει τι θα κανουν.... καπου θελουν να ακουμπησουν.
εδώ παιδιά να σας πω, πως ναι αλλά.....Πρεπει να ξέρεις, πώς και τι να ρωτάς. Επειδή όλα τα συστήματα υγείας είναι υπερφορτωμένα, δεν μπορούν τα ...χάδια. Έτσι ρωτάς μόνο στοχευμένα. Αν έχεις αμφοβολία, δε λες, <όχι, δεν είναι έτσι αλλά έτσι>, εκτός αν είσαι και συ γιατρός. Γιάννη, αν βάλεις την άσπρη ποδιά, ίσως πετύχεις. Γενικά το παίζεις λίγο απεγνωσμένος ασθενής και λες <μήπως όμως γιατρέ, είναι έτσι καλύτερα;> Πρώτα κάνεις σκέψεις στο κεφάλι σου και έπειτα ρωτάς, για να τον ...πας το γιατρό, στο μονοπάτι που θες.... Τελικά αυτός αποφασίζει, ή τουλάχιστο του δίνεις να καταλάβει έτσι.Έχω ζήσει σε αρκετές χώρες και Ελλάδα είναι ίσως οι καλύτεροι αλλά άθλιοι και πάλι. Σου λένε λάθος πράγματα ώστε να αρρωστήσεις
Εδώ που τα λέμε, τόσα χρόνια σπούδαζε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ougka pougka
- teacher_40
- johnsala
- naturale
- Kate1914
- Εριφύλη
- touvlo
- iew
- Scandal
- eukleidhs1821
- Luludaki
- Wonderkid