Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinelopi1
Νεοφερμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Δοκίμασε αν θες να εγγραφείς στο taxisnet https://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-polites.html, αν δεν κάνω λάθος μόνο το ΑΦΜ σου χρειάζεσαι, από το οποίο μπορείς να ζητήσεις online Εκδοση Φορολογικής Ενημερότητας. Δεν ξέρω πόσο καθυστερεί η εγγραφή, πάντως σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει να έχεις λογαριασμό για να κάνεις γρήγορα τέτοιες δουλειές όποτε το χρειαστείς.
pinelopi1
Νεοφερμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

σ ευχαριστωεφοσον μου στειλουν το εγγραφο και το εκτυπωσω θα πρεπει να παω καπου για επικυρωση μηπως;
Νοpe...
Είναι έτοιμο για χρήση.
όπως λέει και στο λινκ που έβαλα παραπάνω:
"ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Φορολογική Ενημερότητα θεωρείται έγκυρη για κάθε νόμιμη χρήση βάσει της 2837/0030/11-11-2003 (ΦΕΚ 1685/Β) υπουργικής απόφασης."
Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Μπορείς. (Αν θυμάμαι καλά την αίτηση πρέπει να την κάνει ο κηδεμόνας).Μπορώ να βγάλω ΑΦΜ ενώ δεν έχω κλείσει ακόμη τα 18;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Μπορείς. (Αν θυμάμαι καλά την αίτηση πρέπει να την κάνει ο κηδεμόνας).
![]()
Thank you Δία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα..ειναι κανεις εδω και για να μου δωσει τα φωτα του περι ΑΦΜ???![]()
Για πες, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για πες, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε!
Εχασα ενα χαρτακι που εγραφα πανω τον αριθμο του αφμ μου και το ονοματεπωνο μου.. σε περιπτωση που το βρει καποιος μπορει να κανει κατι εις βαρος μου;;
Για πχ να με χρεωσει η να κανει συναλλαγες στο ονομα μου η οτιδηποτε αλλο παρονομο;;
akikos
Επιφανές μέλος

Εχασα ενα χαρτακι που εγραφα πανω τον αριθμο του αφμ μου και το ονοματεπωνο μου.. σε περιπτωση που το βρει καποιος μπορει να κανει κατι εις βαρος μου;;
Για πχ να με χρεωσει η να κανει συναλλαγες στο ονομα μου η οτιδηποτε αλλο παρονομο;;
Όχι.

Ευχαριστω πολυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.