Σχολεία αρρένων και θηλέων

Πώς αξιολογείτε τον συγκεκριμένο τύπο σχολείων;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)
  • Δεν έχω άποψη.

    Ψήφοι: 0 0.0%

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,087 μηνύματα.
καλώς καταργήθηκαν.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το ιστορικό των ξεχωριστών και μεικτών σχολείων στη χώρα μας:
Αγόρια και κορίτσια στο ίδιο σχολείο, η μακρά ιστορία προς την ισότητα στην εκπαίδευση - Αθηνοδρόμιο (athinodromio.gr)

1680893107532.png
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,358 μηνύματα.
Θα συμφωνήσω πως στην εποχή μας όπως ήδη αναφέρθηκε είναι ξεπερασμένο το θέμα σχολείο αρρένων ή θηλέων . Εντυπωσιακό γενικά το πως κάτι που πριν μερικές δεκαετίες εφαρμοζόταν πλέον φαντάζει εντελώς ανόητο . Αλλά περί αυτού πρόκειται η εξέλιξη . Για αυτό και εγώ προτίμησα να σχολιάσω την κατάσταση στην τριτοβάθμια καθώς ενώ δεν υπάρχουν σαφείς νόμοι όπως υπήρχαν στο παρελθόν , φαίνεται να υπάρχει μια προτίμηση/τάση μεταξύ των δύο φύλων για κάποια επαγγέλματα και επιστήμες . Οπότε το γιατί και τα κίνητρα ( κυρίως απο κοινωνικής σκοπιάς ) έχουν ενδιαφέρον.
 

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,159 μηνύματα.

FreeNotes

Νεοφερμένος

Ο FreeNotes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Ναι η καθημερινότητα το που ζούμε το τι υπάρχει γύρο μας δεν είναι θέμα διαφορετικό για το θηλυκό γένος και διαφορετικό για το αρσενικό είναι κάτι που μάλλον αφορά των άνθρωπο και άνθρωπος είναι και ο άντρας και η γυναίκα η συνύπαρξη μαζί Μπορεί βοηθήσει στο να μας ξεκαθαρίσει αν αξίζει μια ένωση αυτών τον δυο οι οποίοι μπορούν να φέρουν στον κόσμο άνθρωπο θα έπρεπε να γίνει, είτε σε να δημοκρατικό καθεστώς που το χρήμα ρέει είτε σε ένα δικτατορικό που οι στρατιώτες σκοτώνουν στον δρόμο είναι ευκαιρία να πούμε αλήθειες .Η απλός δεν δίνετε σημασία και γεννάτε ένα χελωνάκι που θα τρέξει απλός στην θάλασσα όταν βγει από το αυγό του
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top