932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aekara4ever
Νεοφερμένο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εμένα έχει ο πατέρας μου ένα fujitsu- siemens και είναι γκουμούτσα. Και να θυμίσω πως όλα τα παιχνίδια της EA βγαίνουν πλέον όλα και για mac. Από command& conquer, fifa, need for speed κτλ και τρέχουν γαμάτα στο macbook pro μου, συνδέω και την παλιά μου τιμονιέρα χωρίς κανένα driver και παρότι υποτίθεται ότι δουλεύει μόνο σε PC, το mac μου την κάνει και calibration. Οθόνη, βάρος, μπαταρία, συνδεσιμότητα κάνουν ένα laptop και τα sony/tosiba και όλα τα ιαπωνικά σκουπίδια δεν είναι laptop, είναι πανίβαρα και άβολα. Τώρα σε επίπεδο hardware, ότι έχει ένα pc, έχει και ένα mac πλεον. Το mac δέχεται ΟΛΑ τα λειτουργικά, ένα pc δεν δέχεται mac os x. Δέχεται αλλά μόνο με hack και πειρατικά και πάλι δεν δουλεύει καλά, οπότε δεν δέχεται. Ένα mac όμως κάνει τα πάντα. Βάζεις αμα θες και boot camp και έχεις windows και mac μαζί
Να μαστε fanboys (και εγώ είμαι) αλλα όχι τόσο.
macbook != gaming, για σχεδόν ότι αλλο θες ναι, όχι για gaming (εκτός αν πάρεις mac για να του βάλεις windows που είναι ηλίθιο)
Αρχική Δημοσίευση από Anarki:Η apple κάνει καλή διαφήμιση και μόνη της (βασικά όλη η εταιρία ένα μεγάλο PR είναι, και ο Jobs μεγάλο καθίκι), δεν χρειάζεται τσιράκια.
Όλοι καθίκια είναι γι αυτό πετάξτε οποιοδήποτε proprietary λειτουργικό και βάλτε linux
Y.Γ. Κατα προτίμηση linuxellschool
kapsalis89
Νεοφερμένο μέλος

Εγω εχω εναν hp που τον πηρα περσυ, και εκτος του οτι εχει μικρο δισκο (150GB τι να σου κανουνε

Εγω θα πρότεινα κάτι ανάμεσα σε hp και toshiba.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

kapsalis89
Νεοφερμένο μέλος

Ένα toshp δλδ.
Δεν το εννουσα ετσι ακριβως, προφανως, αλλα δεν ειναι κακη ιδεα!!!!!!!
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Η apple κάνει καλή διαφήμιση και μόνη της (βασικά όλη η εταιρία ένα μεγάλο PR είναι, και ο Jobs μεγάλο καθίκι), δεν χρειάζεται τσιράκια.
Μπορείς να μου εξηγείς αυτό για τον jobs;
Anarki
Διάσημο μέλος

Περίμενε να σου πει ο Eruyomo αυτά που μου είπε εμένα (άντε γράφε Eru

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_jobsΜπορείς να μου εξηγείς αυτό για τον jobs;
Ενδεικτικά
He returned to his previous job at Atari and was given the task of creating a circuit board for the game Breakout. According to Atari Founder Nolan Bushnell, Atari had offered US$100 for each chip that was reduced in the machine. Jobs had little interest or knowledge in circuit board design and made a deal with Wozniak to split the bonus evenly between them if Wozniak could minimize the number of chips. Much to the amazement of Atari, Wozniak reduced the number of chips by 50, a design so tight that it was impossible to reproduce on an assembly line. At the time, Jobs told Wozniak that Atari had only given them US$600 (instead of the actual US$5000) and that Wozniak's share was thus US$300
While Jobs was a persuasive and charismatic director for Apple, some of his employees from that time had described him as an erratic and temperamental manager.
Και είναι κάποια απο τα πολλά (και τώρα δεν έχει καλυτερέψει, απο ότι διάβαζα σε ένα πρόσφατο άρθρο). Αν θες να πάρεις μια γεύση δες το Pirates of the Sillicon Valley (πολύ ωραία ταινία που περιγράφει την πορεία του Jobs και του Gates ως ένα σημείο, με μια δόση υπερβολής)
Οτι είναι χαρισματικός και ηγέτης, είναι, αλλα παραμένει καθικάκι nevertheless.
A, και άσχετο με αυτό (δεν έχει να κάνει με τον χαρακτηρισμό καθίκι αλλα το αναφέρω για να σε ξενερώσω περισσότερο) ήταν ψιλοχίππης και μαστούρης
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι μεν φτηνοτερα αλλα παρουσιαζουν πολλα προβληματα. Και για τυχον προβλημα πρεπει να σταλθουν στην Ιταλια.
Γενικοτερα οι εμπειριες πολλων κατοχων acer μαρτυρουν πολλα προβληματα.
Έχω ακούσει αρκετούς που είναι ευχαριστημένοι απ τα acer.Υπάρχουν αντιπροσωπίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...γιατί να πάνε Ιταλία???
Anarki
Διάσημο μέλος

Για κάθε έναν που είναι ευχαριστημένος με Acer μπορώ να σου βρω 10 που δεν είναι

zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω ακούσει αρκετούς που είναι ευχαριστημένοι απ τα acer.Υπάρχουν αντιπροσωπίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...γιατί να πάνε Ιταλία???
Απαντησε πολυ σωστα ο Anarki για μενα!:thanks:
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_jobs
Ενδεικτικά
Και είναι κάποια απο τα πολλά (και τώρα δεν έχει καλυτερέψει, απο ότι διάβαζα σε ένα πρόσφατο άρθρο). Αν θες να πάρεις μια γεύση δες το Pirates of the Sillicon Valley (πολύ ωραία ταινία που περιγράφει την πορεία του Jobs και του Gates ως ένα σημείο, με μια δόση υπερβολής)
Οτι είναι χαρισματικός και ηγέτης, είναι, αλλα παραμένει καθικάκι nevertheless.
A, και άσχετο με αυτό (δεν έχει να κάνει με τον χαρακτηρισμό καθίκι αλλα το αναφέρω για να σε ξενερώσω περισσότερο) ήταν ψιλοχίππης και μαστούρης
Βασικά ο Jobs είναι επειρασμένος από ανατολικές θρησκείες και μην ξεχνάς πως όταν στα 20 σου γίνεσαι εκατομμυριούχος και είσαι no1 και όλοι σε θαυμάζουν, είναι λογικό να έχεις αλαζονική συμπεριφορά. Όσο για το μαστούρης, ποιός αμερικάνος δεν έχει δοκιμάσει λίγο μπάφο;
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά ο Jobs είναι επειρασμένος από ανατολικές θρησκείες και μην ξεχνάς πως όταν στα 20 σου γίνεσαι εκατομμυριούχος και είσαι no1 και όλοι σε θαυμάζουν, είναι λογικό να έχεις αλαζονική συμπεριφορά. Όσο για το μαστούρης, ποιός αμερικάνος δεν έχει δοκιμάσει λίγο μπάφο;
Ποιο λίγο μπάφο; Στην χώρα των θαυμάτων του LSD ήταν.
Ξέχνα την αλλαζονική συμπεριφορά, τον τρόπο που συμπεριφερόταν-έρεται στους υπαλλήλους του δες (και πρώτα πρώτα το πως εκμεταλλεύτηκε τον "φίλο" του)
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

-Θέλω ένα λαπτοπ περισσότερο για διάβασμα (η ευκρίνεια συνεπώς είναι ένα ζητούμενο) και μουσική
-Θα το έχω στο σπίτι και ως εκ τούτου δε με απασχολεί η αυτονομία
-Θέλω να είναι όσο το δυνατόν φθηνότερο.
-Θέλω να μπορεί να τρέχει λίνουξ (ubuntu για την ακρίβεια)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντως αν βρεις Laptop με Led οθόνη και κάτω από 1000, πάρε το επί τόπου
Carl
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.