Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Τί εννοείς? Και το πλαίσιο έχει πλήρη (για την ακρίβεια πληρέστερη απ τον κωτσόβολο) φόρμα με τα χαρακτηριστικά του λάπτοπ κάτω απ το κείμενο.

Υπάρχει σύγκριση 1ο vs 2o.
Εσύ κοιτάς μόνο το 1ο, λες ότι σε καλύπτει, και το δέχεσαι? Και δεν κοιτάς καν το 2ο?
Το είδα το δεύτερο. Δεν είδα τα χαρακτηριστικά του όμως επειδή βρίσκονταν κάτω από το κείμενο. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

χωρις να εχω δει τα χαρακτηριστικα θα σου ελεγα toshiba γιατι εχω ακουσει οτι βγαζουν τα καλυτερα λαπτοπ...
Μπράβο!Να κλειδωθεί το θέμα την βρήκαμε την απάντηση!
Λοιπόν να μην τα πολυλέμε το hp λέω εγώ.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά πες περίπου τιμή και χρήση μπας και σου δείξουμε και εμείς κάποιο ίσως καλύτερο.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/laptop/toshiba-satellite-300-1-2-15-4.php
-----------------------------------------
η ιστοσελιδα αργει...λιγο
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

κπ αλλη γνωμη? σημερα ειδα αυτο πως σας φαινεται??
https://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/laptop/toshiba-satellite-300-1-2-15-4.php
η ιστοσελιδα αργει...λιγο
Τα άλλα ήταν 13,3άρια (και υπέθεσα ότι 13,3 άρι ήθελες γενικά) αυτό 15,4αρι. Τελικά τι οθόνη (και κατά συνέπεια μέγεθος λαπτοπ) προτιμάς?
Σε 15,4άρια υπάρχουν πολύ καλύτερα και με λιγότερα λ7.

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα αμα δν βρω βολευομαι και με 13.3...
μια βοηθεια πρεπει σημερα να επιλεξω
Ο Toshiba Satellite A300-1TM αποτελεί ολοκληρωμένη λύση στη χαμηλότερη τιμή. Ισχυρός, διπύρηνος επεξεργαστής της Intel, άφθονος αποθηκευτικός χώρος με σκληρό δίσκο 320GB και μνήμη 3GB, γρήγορη κάρτα γραφικών της ΑΤΙ, για εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης, δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης για απόλυτη φορητότητα, καθώς και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης για άμεση διαδικτυακή επικοινωνία.
ΚατασκευαστήςTOSHIBAΚατασκευαστής ΕπεξεργαστήIntelΕπεξεργαστήςIntel® Core™2 Duo Processor T3400 (2.16 GHz, 1 MB L2 Cache, 667 MHz FSB)Τύπoς Μνήμης RAMDDR2 (800MHz)Μέγεθος RAM3 GB (2GB+1GB) επεκτάσιμη ως τα 8GBΣκληρός ΔίσκοςSerial ATA (5,400rpm)Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου320GBΟπτικά Μέσα (CD/DVD)DVD Super Multi (Double Layer) driveΟδηγός ΔισκέτταςΌχιΚάρτα ΓραφικώνATI Mobility Radeon™ HD 3470 (256MB dedicated memory, 2046 shared memory), 16x PCI ExpressΔιαστάσεις ΚουτιούΥ x Π x Β: 34,5-38,5 x 363 x 267mmΒάρος Υπολογιστή2,7kgΕνσύρματο ΔίκτυοFast Ethernet LAN (10/100 Mbps)Ασύρματο ΔίκτυοWireless LAN (802.11b/g), Bluetooth® 2.1 με EDR (Enhanced Data Rate)Πληκτρολόγιο87 πλήκτρων, Windows® keysΔιαγώνιος Οθόνης15,4"Μέγιστη Ανάλυση1.280x800Λειτουργικό ΣύστημαWindows Vista® Home Premium 32-bit EditionΕπιπλέον ΛογισμικόMicrosoft® Works, Microsoft® Office Home και Student 2007 (δοκιμαστική έκδοση 60 ημερών), McAfee® Internet Security Suite - Toshiba Edition (με δωρεάν updates για 30 ημέρες), Toshiba Face Recognition, Toshiba Camera Assistant Software, Toshiba Assist .ΧρώμαΜαύροΕπιπλέον ΧαρακτηριστικάΔιασυνδέσεις: 1 x DC-in, 1 για εξωτερική οθόνη, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (S-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 για εξωτερικό μικρόφωνο, 1 για ακουστικά, 1 x S/PDIF (optical), 4 x USB 2.0. Επεκτάσεις: 2 υποδοχές μνήμης, 1 θύρα Express Card™, 1 θύρα 5-σε-1 Bridge Media. Ενσωματωμένη κάμερα ανάλυσης 1.3MPixel, ενσωματωμένο μικρόφωνο, κλειδαριά τύπου Kensington, στερεοφωνικά ηχεία.
τιμη 699 ευρο
οριστε τα χαρακτηριστικα αν δυσκολευεστε με τν ιστοσελιδα
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Toshiba πάρε...τώρα διάβασα και τα χαρακτηριστικά του!!Μια χαρά θα σου είναι!!
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906687
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

μητσος321
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εχω αγορασει το δευτερο το hp.σου προτεινω να παρεις αυτο κ δν θα χασεις.ειμαι αναμεσα σ'αυτα τα δυο laptop ποιο απ'τα δυο μου προτεινετε?
1)https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=114531
2)https://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1183982&Manufacturer=HP&category=69977907&catalog=21
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

acer δν θελω να παρω ουτε με σφαιρες εχω ακουσει τα χειροτερα για το σερβις τους
Βασικά παράδειγμα έδωσα, ούτε εγώ θα το παιρνα.. Σέρβις τι ακριβώς εννοείς? Αν χαλάσει π.χ.?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω εχω αγορασει το δευτερο το hp.σου προτεινω να παρεις αυτο κ δν θα χασεις.
για το hp φοβαμαι μν ειναι πολυ κουραστικη η οθονη...
Βασικά παράδειγμα έδωσα, ούτε εγώ θα το παιρνα.. Σέρβις τι ακριβώς εννοείς? Αν χαλάσει π.χ.?
ναι
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

για το hp φοβαμαι μν ειναι πολυ κουραστικη η οθονη...
ναι
Οι 13,3άρες δεν φημίζονται για την άνεσή τους, τα 13,3 άρια εγώ τα συγκαταλέγω στα ultra-portable
Από εκεί και πέρα όμως το θέμα είναι αρκετά υποκειμενικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.