932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

www.mactrade.de
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Έχω πάρει αρκετά πράγματα γενικώς απο το εξωτερικό και μου ήρθαν πολύ φτηνότερα. Αν πάρεις απο κάποιο κατάστημα εντός ΕΕ δεν θα έχεις και πρόβλημα με το τελωνείο. Το μόνο ζήτημα που τίθεται είναι αυτό της εγγύησης, θα πρέπει να ψάξεις αν είναι διεθνής ή όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Γενικά μιλάω, οχι για τα mac.6) Ναι 70 κραταει. Μου φαίνεται ότι δεν έχεις δει ποτέ απο κοντα macbook. Κάπου στις 2 μιση ώρες παίζουν. Αλλωστε ίδους επεξεργαστες και καρτες γραφικών με ολα τα λαπτοπ φοράνε. Ιδια και τα Αh της μπαταρίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος που να δικαιολογει την διπλασια αυτονομια
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερώτηση 1: Έχεις πιάσει ποτέ macbook στα χέρια σου;
Ερώτηση 2: Έχεις δοκιμάσει ποτέ το OS X;
Ερώτηση 3: Έχεις υπόψη σου για το quality check και την ποιότητα κατασκευής;
Ερώτηση 4: Γνωρίζεις ότι τα προγράμματα του mac είναι αρκετά (όχι τόσα όσα των windows) και πολύ καλα;
Ερώτηση 5: Το ξέρεις ότι το mac δεν κολάει, δεν αργεί, δεν απειλείται από ιούς;
Ερώτηση 6: Ξέρεις ότι η μπαταρία των vaio κατα μέσο όρο είναι 2.5 ώρες ενώ του macbook 5;
Επειδή και στα 6 απάντησες όχι, είσαι άσχετος και σου απαγορεύω να μιλας
1) Ναι
2)Ναι ενα unixοειδές λειτουργικό είναι
3) Στην ποιότητα παίζει στην ίδια κατηγορία με vaio, toshiba. Χανει κατακράτος απο την επαγγελματική σειρά της lenovo (ibm)
4) Πες της ότι η λέξη freeware στην κοινότητα των mac είναι ανύπαρκτη
5) Ας βάλει ubuntu σε ενα οποιδήποτε λάπτοπ
6) Ναι 70 κραταει. Μου φαίνεται ότι δεν έχεις δει ποτέ απο κοντα macbook. Κάπου στις 2 μιση ώρες παίζουν. Αλλωστε ίδους επεξεργαστες και καρτες γραφικών με ολα τα λαπτοπ φοράνε. Ιδια και τα Αh της μπαταρίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος που να δικαιολογει την διπλασια αυτονομια
Flo92
Νεοφερμένο μέλος

Και σε τι παραπανω θα με βοηθησει ακριβως αυτο το site απο το να παω σε μαγαζι? Ευχαριστω παντως!Σου προτείνω αυτό το site. Δοκιμασμένο από εμένα, έχω αγοράσει 8 mac από εκεί για εμένα και για άλλους
www.mactrade.de
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Το macbook pro μου κάνει το levono ανορεξικό
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Υστερόγραφο
Η μπαταρία μου είναι στο macbook 5 ώρες και στο pro 4.30
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

μην προτείνετε χωρίς να ξέρετε γιατί τον χρειάζεται η κοπέλα και κυρίως μέχρι πόσα χρήματα διαθέτει.
Ας μας πει πρώτα αυτά τα 2 και μετά θα της προτείνουμε.
Είναι που ξέρω τι θέλουν οι έφηβες

Το macbookι κάνει γύρω στα 1100 με ΦΠΑ, όμως έχει ανάλυση 1440x900 με πλήρως διανυσματικό περιβάλλον, MacOSX με iLife καμερούλα και μεγάλη αυτονομία.
Δεν είναι κακό:
https://www.applestore.gr/cgi-bin/We...3jaDv8ey6xHN4mM/2.0.7.10.7.9.0.0.0.0.0.0.0.13
Πάντως, ότι και να πάρεις, συμβουλή εμπειρίας.
Μακρυά απο Vaio
Υ.Γ. Ας μην το κάνουμε aDSLgr εδω μέσα πλζ.
Υ.Γ2. Μιλάμε για την περίπτωση μιας έφηβης που θέλει να ασχολείται με απλά καθημερινά πράγματα (albums, ταινίες, μουσική, internet) όχι για έναν IT Expert.
Y.Γ3. Το linux, αν και το αγαπώ και το εκτιμώ και το χω λιώσει, αρνούμαι πεισματικά να το προτείνω στην περίπτωση μας (μόνο και μόνο το οτι τρώει κατάρες με το flash αρκεί)
Anarki
Διάσημο μέλος

Flo92
Νεοφερμένο μέλος

Ισχύει οτι στην Ελλάδα τα πάντα είναι ακριβότερα για αδιευκρίνιστους λόγους.
Έχω πάρει αρκετά πράγματα γενικώς απο το εξωτερικό και μου ήρθαν πολύ φτηνότερα. Αν πάρεις απο κάποιο κατάστημα εντός ΕΕ δεν θα έχεις και πρόβλημα με το τελωνείο. Το μόνο ζήτημα που τίθεται είναι αυτό της εγγύησης, θα πρέπει να ψάξεις αν είναι διεθνής ή όχι.
Ωραια γιατι τα χριστουγεννα θα παω Λονδινο κ μου λενε οτι θα παω που θα παω καλυτερα να κανω εκει τις αγορες μου!!
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει λόγος, το power management του OS X. Ένα macbook που χει ένας φίλος, όντως κρατάει πάνω απο 4 ώρες εύκολα.
Εγώ μιλάω για το macbook pro το 15αρι . 2 ώρες και 40 λεπτά με την φωτεινότητα στη μέση και ανοιχτό wifi.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosclick
Νεοφερμένο μέλος

Macbookι (Είναι που ξέρω τι θέλουν οι έφηβες
Το macbookι κάνει γύρω στα 1100 με ΦΠΑ, όμως έχει ανάλυση 1440x900 με πλήρως διανυσματικό περιβάλλον, MacOSX με iLife καμερούλα και μεγάλη αυτονομία.
Δεν είναι κακό:
https://www.applestore.gr/cgi-bin/We...3jaDv8ey6xHN4mM/2.0.7.10.7.9.0.0.0.0.0.0.0.13
Πάντως, ότι και να πάρεις, συμβουλή εμπειρίας.
Μακρυά απο Vaio

Αυτά που κυμαίνονται στα 1100 έχουν 1280 Χ 800.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλα τα macbook έχουν την ίδια ανάλυση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ MAC ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ
nikosclick
Νεοφερμένο μέλος

''Σχετικέ'' πάρε.Ρε φίλε μου τη δίνουν οι άσχετοι, δεν υπάρχει macbook με 2000 ευρώ
https://www.plaisio.gr/productcompar...94807,1094769,1094742,1100955,1094270,1094246
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.