Carl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι να πάρω Sony VAIO, ίσως είναι λίγο φρου φρου κι αρώματα, αλλά το θέλω σε άσπρο. Έχει κάποιος Sony VAIO; Ποια είναι η εμπειρία σας; Ποιο μοντέλο έχετε; Βασικά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε CR (1,8 GHz) και CS (2,8 GHz) αν ξέρετε; Είμαι άσχετη. Έχετε κάποιο άλλο άσπρο λάπτοπ να μου προτείνετε; Μήπως τα dell; Θέλω χρώματαααα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Κάτι άσπρα laptop βγάζει η LG νομίζω, έχει και η Dell μερικά και υπάρχει και το macbook βέβαια.
petros7291
Νεοφερμένο μέλος

με περιπου 1000 ευρω παιρνεις εκπληκτικο μηχανημα.πανέμορφο δυνατο και ευχρηστο. τα sonny και γενικα ολες οι μαρκες δεν πιανουν μια μπροστα στην acer και επισης σε περιπτωσεις οπως της sonny πληρωνεις πολλα περισσοτερα μονο για την μαρκα.
παρεπιπτωντος ο δικος μου acer πεταει!!!!! :no1:
συγκεκριμενα ειναι ο acer as5930g 844g32bn
φτου μην τον ματιαξω !!!:dance::yeah:
Anarki
Διάσημο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

τα sonny και γενικα ολες οι μαρκες δεν πιανουν μια μπροστα στην acer
:attack: :warning: :warning: :warning: :warning: :warning:
Μην τρελαθούμε... Μην τρελαθούμε...
επισης σε περιπτωσεις οπως της sonny πληρωνεις πολλα περισσοτερα μονο για την μαρκα.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Μιλάμε και 500? (και λίγα λέω) μόνο για το όνομα...
petros7291
Νεοφερμένο μέλος

Ξανά, απο εμπειρίες άλλων, οχι Acer. Πολύ αναξιόπιστα και με κακό service. Γι'αυτό είναι και φτηνά άλλωστε.
ναι ναι...τα ακουγα και γω όλα αυτά...φήμες και τίποτα άλλο.Λες εγώ ο ίδιος που πήρα να μην ξέρω οτι είναι καλά?
πλέον σέρβις για την acer αναλαμβάνει η infoquest.δεν είμαι διαφημιστής ούτε θέλω να προωθήσω απλά επειδή και γω φοβόμουν με αυτά τα κάποια που άκουσα .να ξέρεις οτι εγώ όπως και πολλοί γνωστοί μου είναι απόλυτα ικανοποιημενοι με acer.πίστεψε με το σέρβις της sonny είναι πολύ χειρότερο απο αυτό της acer και αν ρωτήσεις κάποιον ειδικό θα στο πεί.επίσης τέτοιου είδους φήμες ακούγονται για να προοθούνται διάφορα προγράματα όπως το fix me των multirama που και καλα λένε στον κόσμο αυτή η μάρκα ειναι ελαττωματική και άλλα τετοια για να μπαίνετε στο πρόγραμμα και να πληρώνετε...τέλως πάντων φίλε μου τα acer είναι τα καλύτερα λάπτοπ για μένα.μην φοβάσε τίποτα.

the choice is yours

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Εντωμεταξύ όταν πάρω laptop θα είναι έτοιμο να δεχτεί σύρμα για το ιντερνετ;;
Anarki
Διάσημο μέλος

Δε διαφωνώ με αυτό, έχω πει ήδη άλλωστε οχι Sony (ναι, με 1 'n' γράφεται).πίστεψε με το σέρβις της sonny είναι πολύ χειρότερο απο αυτό της acer και αν ρωτήσεις κάποιον ειδικό θα στο πεί.
Κάνεις λάθος τότε, τι να σου πωτέλως πάντων φίλε μου τα acer είναι τα καλύτερα λάπτοπ για μένα.μην φοβάσε τίποτα.:no1::no1::no1:
the choice is yours![]()

Αν θες αξιόπιστο laptop πάρε ibm, dell ή toshiba.
chris_90
Διάσημο μέλος

Και σ' αυτο το σημειο ερχομαι να πω οχι Toshiba.Αν θες αξιόπιστο laptop πάρε ibm, dell ή toshiba.

Anarki
Διάσημο μέλος

Το οτι σέρνονται τα vista δεν είναι λόγος να πει κανείς οτι μια μάρκα δεν είναι καλή πάντως.
chris_90
Διάσημο μέλος

Το θεμα ομως ειναι να μην σερνεται το laptop!Το οτι σέρνονται τα vista δεν είναι λόγος να πει κανείς οτι μια μάρκα δεν είναι καλή πάντως.

John Ras
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Υπάρχει περίπτωση η φίλη σου να έχει πάρει κάποιο απο τα (λίγα) εκτρώματα της toshiba με σκληρούς δίσκους στις 4200 σ.α.λ. τα οποία πραγμάτικα σέρνονται με vista. Δεν βάζουν πλέον τόσο αργούς δίσκους ευτυχώς, κατάλαβαν το λάθος τουςΤο θεμα ομως ειναι να μην σερνεται το laptop!Εχω ηδη ενα pc που σερνεται (απο την υπερφορτωση
), μην ειναι και το laptop τα ιδια...

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και σ' αυτο το σημειο ερχομαι να πω οχι Toshiba.Επειδη ψαχνομαι κι εγω για laptop (για να παρω οοοοταν θα εχω λεφτα
) ρωταω απο 'δω κι απο 'κει για το ποια ειναι καλα. Μια γνωστη μου εχει ενα Toshiba απο τον Ιουνιο και ηδη της κολλαει. Υποθετει οτι ισως φταινε τα Vista, αλλα μου λεει οτι πλεον δεν κυκλοφορει laptop χωρις Vista. Ισχυει; Γιατι αν ισχυει.... βρασ' τα!
Πριν λίγο καιρό πήρα ένα της Toshiba με Vista και δε σέρνεται καθόλου...
Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένη.

και εγω εχω ακουσει τα χειροτερα για acer.εγω εχω ενα hp μια χαρα με εχει βολεψει.Αν εξαιρεσεις την μπαταρια του που τελειωνει γρηγορα.βεβαια και εγω ολο στην πριζα το εχω.
Απ'οσο ξερω ειναι καλυτερο αν το εχεις συνεχεια στην πρηζα να βγαζεις την μπαταρια γιατι ετσι χαλαει περισσοτερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.