Τα περισσότερα laptops της Toshiba είναι ελαττωματικά.
Φθηνό laptop:
https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=512584
Hmm... Εγω γιατι τα ειχα για τα καλητερα;....
Τωρα αυτο, φτηνο, αλλα καρτα γραφικων τις Intel, δισκος στα 5400;... Μονο μια usb;... Ολα σε αυτα τα λευτα ετσι ειναι περιπου;
Φθηνό είναι, αλλά πλήρες για να πει κάποιος πως έχει laptop δεν είναι.
Τι ακριβος ενοεις οτι του λειπει; Εχεις καπια αλλη προταση εσυ;
Με 500 τον Ιουνιο μου πουλαγε ενα μαγαζί Acer aspire 5630. Κάμερα 1.3 μεγαπιξελ, ολα τΑ μουλτιμιντιακά, 2 γκιγκα ραμ, και γρήγορο. Σε καλύπτει;
Η καμερα και τα μουλτιμιντιακα τι με νοιαζουν;
Βασικα θελω χρηση για internet, μουσικη αν τα παιξει το pc μου (οποτε θα στελνω ηχο σε ραδιοενυσχιτη, δεν θα παιζω απο τα ηχια του laptop...) και diablo II... Τωρα το αν εχει καμερα, πολυ που με νοιαζει... Το θεμα ειναι τι επεξαργαστη εχει, ποση μνημη, καρτα γραφικων/ηχου.. τετια
όχι amd σε cpu δίσκος ΜΟΝΟ στις 7200 και ΟΧΙ στις 5400,κάρτα γραφικών με dedicated ram όσο ελεινή και να είναι, προτίμηση στα 15αρια λόγω βάρους.Α οθόνη να πιάνει τουλάχιστον 1400.Αυτά σαν τιπς
γιατι οχι amd; (αν και γενικα προτιμω intel), dedicated ram τι ενοεις; Να μην ειναι διαμοιραζομενοι; Οσα ειδα στο e-shop σε αυτες τις τιμες ειναι με διαμοιραζομενη... Και τα μισα εχουν δισκο 5400 και τα αλλα μισα δεν λενε τι ταχυτιτα εχει...
Τωρα το βαρος δεν με πολυνοιαζει, ασε που το κοβω πιο ενδιαφερων με 17αρα οθονη, αν και δεν το εχω σαν πολυ βασικο κριτιριο
@exp σιγουρα αλλαζει ευκολα ο δισκος; Ειναι κατι που μπορω και εγω η πρεπει να το παω σε τεχνικο (γιατι εκει σκας αλλα 50 τουλαχιστων... και δεν εχω την ορεξη τους...)
Παιχνιδια δεν θελω ουτος η αλλος, εκτος απο το Diablo II, που ειναι ομως πολυ ελαφρη και δεν θα εχω προβλημα. φιλος πειρε πριν λιγες μερες ενα laptop με 650 ευρο και δεν εχει προβλημα, και το laptop του ξαδερφου μου ειναι διετιας + (αν και τοτε ητανε πιο ακριβο απο τοσο) και δεν εχει ουτε αυτο προβλημα
Οθονη θελω μεγαλη... Μακαρι να μπορουσα να βολευτω με μιρκη (λογο των τιμων που βλεπω οτι εχουν) αλλα δεεεν... 15 η 17 την θελω. θα ειναι κυριος σπιτι μου, θα το μετακινω που και που, αλλα δεν μου ειναι ιδιετερο προβλημα ενα 15αρι η ενα 17αρη..
Τα vista δεν τα ξερω καθολου... θα προτιμουσα xp, αλλα δεν τα κοβω να κυκλοφορουν πλεων μαζι με καινουργιο μηχανιμα, οποτε τι να κανουμε... θα συμβιβαστω και αμα δεν τα αντεχ φορματ και περασμα τα xp...
@tsipouro καλα, βαζεις ενα adaptor και τελος, απλα ειναι λιγο σπασιμο...