fandago
Διακεκριμένο μέλος

Και χάνεις την εγγύησηΝαι ο δίσκος αλλάζει εύκολα, συγκεκριμένα στα περισσότερα laptop είναι σαν σιτάρι, ξεβιδώνεις 4 βίδες, βγάζεις μια θήκη, βγάζεις τον δίσκος, βάζεις τον νέο δίσκο, βάζεις την θήκη και βιδώνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Καλό θα ήταν να το διευκρινίζεις από την αρχή λοιπόν πριν προτείνεις κάτιNo, τουλάχιστον στην Dell και FS όχι. Απλά αν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα είναι στον δίσκο δεν θα σου το διορθώσουν.

Οπότε να υποθέσω ότι το έχεις κάνει ο ίδιος;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

1) HP, με athlon επεξεργαστη, 13αρα οθονη, δεν ελεγε καν κατι για καρτα μνημης, και νομιζω 1gb RAM, ολα αυτα σε 400 ευρο... πολλα τα πλιν, αλλα ενα μεγαλο το +....
2) Toshiba Intel Core Duo 1,73ghz, 2gb RAM,200αρι σκληρο, 15αρα οθονη, VGA Intel X3100 εως 358MB στα 600.
3)Fujitsu-Siemens intel Pentium Dual Core 1,6ghz, 1gb Ram, 250αρη σκληρο, Ati Mobility Radeon με dedicated RAM 600 ευρο
4) Fujitsu Siemens, Intel Pentium Dual Core 1,6ghz, 2gb Ram, 251rh σκληρο, καρτα γραφικων δεν αναφερετε καν
και εχω την εντυπωση οτι ειχε εναν Toshiba στα 500 ευρο με 2gb Ram αλλα δεν τον εχει στο φυλαδιο, και λεω μηπος ητανε στα 600 και μπερδευτικα.. Θα ξαναπερασω να δω
Για πειτε μου γνωμες...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Yeap, εσύ;Οπότε να υποθέσω ότι το έχεις κάνει ο ίδιος;
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Θες να πεις ότι αγόρασες φορητό και πήγες μόνος σου και άλλαξες σκληρό ενώ είχες ακόμα εγγύηση και ισχύει κανονικά η εγγύηση μιας και το δοκίμασες;Yeap, εσύ;
Εγώ απλά έχω ρωτήσει ΠΡΙΝ αγοράσω φορητό, αν κάνω κάτι τέτοιο αν θα ίσχυε η εγγύηση και πήρα αρνητική απάντηση

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σε FS αλλάχτηκε ο δίσκος και η εγγύηση ισχύει.
Υ.γ.: Εξάλλου το λένε και γραπτός στο σχετικό συμβόλαιο.
Υ.γ.2: Εξάλλου για αυτό τα laptops έχουν τέτοιο case που ο δίσκος και η RAM να αλλάζει χωρίς να βγάλεις όλο το case.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Άλλο να αλλάξει ο τεχνικός και άλλο εσύ.Ναι ... μαζί με δίσκο άλλαξα και RAM και πριν 10 μέρες μάλιστα ήρθε και τεχνικός και μου άλλαξε την μητρική, δωρεάν αφού ήταν μέσα στην εγγύηση.
Σε FS αλλάχτηκε ο δίσκος και η εγγύηση ισχύει.
Υ.γ.: Εξάλλου το λένε και γραπτός στο σχετικό συμβόλαιο.
Υ.γ.2: Εξάλλου για αυτό τα laptops έχουν τέτοιο case που ο δίσκος και η RAM να αλλάζει χωρίς να βγάλεις όλο το case.
Όπως και να έχει ΔΕΝ έχουν όλες οι εταιρείες την ίδια τακτική οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίζεις για ποιες μιλάς (όπως έκανες μετά)

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Βεβαια, εκτος και αν κατ' ουσιαν ψαχνεις για desktop replacement, δεν θα προτεινα καποιο των 17''. Ξεφευγουν αρκετα.
Εγω, με το HP 15,4'' που εχω, μπορω και μετακινουμαι ανετα σχετικα συχνα, ενω τον κουβαλαω και στις εκδρομες μου, παραλληλα με βαλιτσα, και δεν εχω σημαντικα προβληματα. Απλα δεν ειναι και για να τον εχεις ολη μερα στον ωμο σου.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μάλλον το 2 λόγο επεξεργαστή και Ram
Ειμαι αναμεσα σε αυτον και στον 4 και στον τελετευο που ανεφερα... προς το παρων λειπει ο μπαμπας μου, οποτε δεν εχω λευτα, οποτε μολις γυρισει θα αποφασισω...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Άλλο να αλλάξει ο τεχνικός και άλλο εσύ.
Όπως και να έχει ΔΕΝ έχουν όλες οι εταιρείες την ίδια τακτική οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίζεις για ποιες μιλάς (όπως έκανες μετά)![]()
Εγώ το άλλαξα βρε, απλά ο τεχνικός τον έφερα σαν παράδειγμα για να δείξω ότι ισχύει η εγγύηση μου.
Υ.γ.: Επίσης πριν λίγο έμαθα από τεχνικό MDI ότι δεν η εγγύηση δεν χαλάει ούτε στα Acer αν αλλάξεις δίσκο και Ram.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως ψηφίζω ΤΟΣΙΜΠΑΚΙ!!!
Μια χαρά μου έχει βγει το κουκλί μουυυυ!!!!
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και tv-out έχει, και bluetooth, και ηχεία (με dolby surround παρακαλώ) και χίλια δύο άλλα κόλπα!
Εγώ το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό!
Απλά να ξέρεις ότι τα φορητά είναι τόσο καλά όσο καιρό ισχύει η εγγύησή τους...
Δες και τιμές για επέκταση εγγύησης για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Είδα και αυτό και μαλλον μου παρα φάνηκε καλό για την τιμή του..
Αλλά αν ειναι έτσι οπως τα λετε μαλλον δεν αξιζει ετσι?
Γνώμες σας???
Klaus
Διάσημο μέλος

Αίσχος ανάλυση στην οθόνη, σούπερ άθλια!Η μνήμη τσουρούτικη τουλάχιστον 4gb πλέον.Ο επεξεργαστής αρκετά φόλα για να δικαιολογήσουν την τιμή του μηχανήματος.Ανόητο κάτω από 2,4 στις μέρες μας.Η κάρτα γραφικών πανάρχαια και για τα μπάζα.Μπορείτε άνετα να παίζετε πακμαν τις ελεύθερες ώρες σας γιατί να βλέπετε blue ray με αυτήν δεν παίζει για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!Τελικα τα Fujitsu-Siemens ειναι ή δεν είναι καλά?
Είδα και αυτό και μαλλον μου παρα φάνηκε καλό για την τιμή του..
Αλλά αν ειναι έτσι οπως τα λετε μαλλον δεν αξιζει ετσι?
Γνώμες σας???
Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.