iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

σουτ εσυ!!!Αρχική Δημοσίευση από MoDeViL:OMG!!! Θανατηφόρος επεξεργαστής!!!
Χεχεχε πλάκα κάνω!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Είδα βέβαια και στο multirama το Lifebook το μικρό που είναι ελάχιστα μεγαλύτερο και με "κανονικό" επεξεργαστή intel και ελάχιστα ακριβότερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης Βρηκα σημερα και ενα με 8.9" οθονη ... με centrino 1GHZ μόνο ?1.187. περισσότερα εδώ
Τέλος εβγαλαν και multirama ενα με 12.1" οθονη. Μοιαζει καλλιτερο απο το philips
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι επιλογές έχω; Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 1500? και αυτό μόνο αν πραγματικά αξίζει. Προτεινόμενη τιμή 1000-1200.
Απαιτήσεις:
wifi
Οθόνη το πολύ 13.3"
Ram τουλάχιστον 2GB
Νομίζω ότι οι επιλογές μου είναι:
Turbo-x Traveler
Turbo-x Voyager
Multirama
Τι μου προτείνετε;
Να εμπιστεύτω κάποιο Turbo-x

Από multirama θέλω να το αποφύγω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η ποιότητα του πως σου φαίνετε; Το wifi;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το wifi θα το δοκιμάσω στο δίκτυο του ΕΜΠ. Μέχρι και στ' αμφιθέατρα πιάνει.

Hunter
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Intel® CoreTM Duo Processor T2600 (2.16GHz, 2MB Cache, 667MHz FSB)
4 GB Ram DDR2
HDD @ 7200rpm (100GB)
Vista Ultimate
Intel® Graphics Media Accelerator 950 (with up to 256MB of shared memory)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τελικά αγόρασα το Dell M1210.
Δυστυχώς στην κάρτα γραφικών έκανα συμβιβασμό και πήραCode:Intel® CoreTM Duo Processor T2600 (2.16GHz, 2MB Cache, 667MHz FSB) 4 GB Ram DDR2 HDD @ 7200rpm (100GB) Vista Ultimate
Code:Intel® Graphics Media Accelerator 950 (with up to 256MB of shared memory)

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η Συνολική του εικόνα: Υπερβολικά πολύ καλή
Μου άρεσε:
1. Ποιότητα κατασκευής
2. Επιδόσεις. Τα Vista στην κυριολεξία πετάνε, δεν καταλαβαίνω ότι τρέχω λειτουργικό.
3. Αθόρυβο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν είναι ανοιχτό ή όχι, ούτε καν ο δίσκος δεν ακούγεται.
4. Θερμοκρασία. Σε πολλά λάπτοπ μου τύχει μετά από καμία ώρα το πληκτρολόγιο ή γύρο περιοχή να καίει. Στο XPS όχι.
5. Οθόνη, υπερβολικά καλή ποιότητα εικόνας.
6. Η υποδοχή για την κάρτα Sim
7. Η λιθίου μπαταρία και γενικά ο χρόνος αναμονής (γύρω στις 6 ώρες)
Δεν μου άρεσε:
1. Θα προτιμούσα ένα πιο επαγγελματικό design, άνετα κάποιος θα μπορούσε να μπερδέψει με κάποιο laptop της alienware.
2. Τα 4GB Ram μου στοίχησαν περίπου 1200?
3. Υπάρχει ανεκμετάλλευτος χώρος που θα μπορούσε να είναι όθονη.
mixalis-det
Νεοφερμένο μέλος

ACER ASPIRE 2920-602G25MI T7500 2048MB 250GB
Οθόνη: 12.1"
822.69 € + 156.31 € 19% ΦΠΑ = 979.00 €
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.