Σύνδεση ΑΦΜ με IP: Επίσημα πλέον πρόστιμα για πειρατικό περιεχόμενο

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.091 μηνύματα.
Και το αποτέλεσμα της πειρατείας ποιο είναι;
Δεν χάνει ΚΑΙ το κράτος λεφτά;
Οχι το νετφλιξ χανει λεφτα και η νοβα που ανηκει σε βελγους εδω και ποσα χρονια...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ πιστεύω ότι κανείς δε θα ασχοληθεί με απλούς πολίτες για το θέμα. Εδώ δεν υπάρχουν τροχονόμοι στους δρόμους της πρωτεύουσας, θα έχουν κόσμο να ψάχνει αν κατεβάζω εγώ ταινιες και να στοιχειοθετεί πρόστιμα;
προφανως ρε συ , κουβεντα να γινεται κανουμε. τα εχουμε πει ποια ατομα στοχευουν

Και το αποτέλεσμα της πειρατείας ποιο είναι;
Δεν χάνει ΚΑΙ το κράτος λεφτά;
Εκτός ότι κλέβεις και τους ανθρώπους που ζουν από αυτό...

Προτιμω τον ρεαλισμό στο λεξιλόγιο μου οταν μιλαω ακομα και για δικες μου πραξεις οχι μόνο των άλλων :D
Δωσε μου ενα 60ρι ρε αλεξ τον μηνα να μην πειρατευω. :lol:

Οι μονες επιχειρησεις που τρωνε πουτσο ειναι τα τοπικα σινεμα.

Νετφλιξ,κοσμοτε, ντισνει κτλ στα παπαρια μου. Ουτε ευρω. να κλεισουν ολα ευχομαι.

Προτιμω απο το να δινω 50ρια καθε μηνα , να στηριξω το τοπικο σινεμα που το εχει αναγκη και τα υπολοιπα να τα κρατησω για 2-3 εξοδους μου.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.065 μηνύματα.
Δωσε μου ενα 60ρι ρε αλεξ τον μηνα να μην πειρατευω. :lol:

Οι μονες επιχειρησεις που τρωνε πουτσο ειναι τα τοπικα σινεμα.

Νετφλιξ,κοσμοτε, ντισνει κτλ στα παπαρια μου. Ουτε ευρω. να κλεισουν ολα ευχομαι.

Προτιμω απο το να δινω 50ρια καθε μηνα , να στηριξω το τοπικο σινεμα που το εχει αναγκη και τα υπολοιπα να τα κρατησω για 2-3 εξοδους μου.
Καταλαβαίνω ρε συ τι λες και φυσικά δεν είναι μόνο 60 είναι ΣΥΝ 60 σε όλα τα υπόλοιπα που πληρώνουμε...

Έτσι!!!
Στήριξε την τοπική επιχείρηση!
Θα βγεις και λιγο απο το κλουβί, θα δεις και κόσμο...
Η ιδρυματοποιηση του κοβιντ καλά κρατεί με όλα αυτά...

Παίζει να είμαι η μόνη που τα έχω αλλά δεν έχω δει παραπάνω από 5 σειρές όλο κι όλο αυτά τα χρόνια...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.091 μηνύματα.
Έτσι!!!
Στήριξε την τοπική επιχείρηση!
Θα βγεις και λιγο απο το κλουβί, θα δεις και κόσμο...
Η ιδρυματοποιηση του κοβιντ καλά κρατεί με όλα αυτά...
ετσι ακριβως. Σκατα στις πολυεθνικες στηριξη στις επιχειρησεις.

Ζητω η πειρατεια , γαμιεται η πατριαρχια.

πεταμενα λεφτα...
Παίζει να είμαι η μόνη που τα έχω αλλά δεν έχω δει παραπάνω από 5 σειρές όλο κι όλο αυτά τα χρόνια...

Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.507 μηνύματα.
Οι πειρατές ζουν από τις διαφημίσεις. Με την τρομοκρατία για πρόστιμο οι πελάτες των πειρατών έχουν μειωθεί πολύ. Οι διαφημιστές το ξέρουν και μειώνουν τις χορηγίες τους. Μήπως πετυχαίνει το κόλπο και τα πειρατικά sites φθίνουν;

1755529977039.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.948 μηνύματα.
Πριν κάποια χρόνια είχα προσπαθήσει να μπω σε γνωστό τορρεντάδικο και μου έβγαλε block σελίδα από τον πάροχο.

Το ιδανικό, εφόσον τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή είναι το ίδιο το κράτος - πάροχοι να μπλοκάρουν μαζικά αυτές τις σελίδες με προειδοποιητικό μήνυμα στον καταναλωτή για το πρόστιμο κτλ.

Πολύ πιο εύκολο και καλό φιλτράρισμα να μπλοκάρουν μαζικά domains από το να κυνηγάνε έναν έναν τους καταναλωτές. Ο καταναλωτής αν το θελήσει θα μπει με τους γνωστούς τρόπους, ωστόσο το προειδοποιητικό μήνυμα θα περιορίσει πολύ το κοινό των πειρατικών sites και η προειδοποίηση θα είναι η πρέπουσα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.384 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.589 μηνύματα.
Αν αυτά είναι στο εξωτερικό πώς θα τα μπλοκάρεις;
πρόσβαση εσύ σε αυτά έχεις μέσω ελληνικών internet service providers (ISPs) οπότε στους ISPs μπορεί άνετα να βάλει χέρι το κράτος. Εκτός αν έχεις starlink.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.948 μηνύματα.
Αν αυτά είναι στο εξωτερικό πώς θα τα μπλοκάρεις;
Δεν ρίχνεις το ίδιο το site, κλείνεις την πρόσβαση των πολιτών σου μέσω του ISP σε αυτό, στη προκειμένη με προειδοποιητικό μήνυμα, όπως είπα. ;)

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.589 μηνύματα.
Δεν ρίχνεις το ίδιο το site, κλείνεις την πρόσβαση των πολιτών σου μέσω του ISP σε αυτό, στη προκειμένη με προειδοποιητικό μήνυμα, όπως είπα. ;)
Αν έχεις starlink? Δηλαδη ξενο provider οπου δεν εχει δικαιοδοσία το ελληνικο κρατος;

Scandal

Διαχειριστής

chester20080

Επιφανές μέλος

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 220 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Αυτό. Το starlink μπορεί μέχρι και να σου τερματίσει την σύνδεση σε περίπτωση που αντιληφθεί ύποπτη δραστηριότητα.
ναι μεσω DMCA notices επειδη στο εξωτερικο ηδη η πειρατεια αντιμετωπιζεται και ειναι πιο αυστηροι ως προς αυτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια