Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.091 μηνύματα.

Οχι το νετφλιξ χανει λεφτα και η νοβα που ανηκει σε βελγους εδω και ποσα χρονια...Και το αποτέλεσμα της πειρατείας ποιο είναι;
Δεν χάνει ΚΑΙ το κράτος λεφτά;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
προφανως ρε συ , κουβεντα να γινεται κανουμε. τα εχουμε πει ποια ατομα στοχευουνΕγώ πιστεύω ότι κανείς δε θα ασχοληθεί με απλούς πολίτες για το θέμα. Εδώ δεν υπάρχουν τροχονόμοι στους δρόμους της πρωτεύουσας, θα έχουν κόσμο να ψάχνει αν κατεβάζω εγώ ταινιες και να στοιχειοθετεί πρόστιμα;
Δωσε μου ενα 60ρι ρε αλεξ τον μηνα να μην πειρατευω.Και το αποτέλεσμα της πειρατείας ποιο είναι;
Δεν χάνει ΚΑΙ το κράτος λεφτά;
Εκτός ότι κλέβεις και τους ανθρώπους που ζουν από αυτό...
Προτιμω τον ρεαλισμό στο λεξιλόγιο μου οταν μιλαω ακομα και για δικες μου πραξεις οχι μόνο των άλλων![]()

Οι μονες επιχειρησεις που τρωνε πουτσο ειναι τα τοπικα σινεμα.
Νετφλιξ,κοσμοτε, ντισνει κτλ στα παπαρια μου. Ουτε ευρω. να κλεισουν ολα ευχομαι.
Προτιμω απο το να δινω 50ρια καθε μηνα , να στηριξω το τοπικο σινεμα που το εχει αναγκη και τα υπολοιπα να τα κρατησω για 2-3 εξοδους μου.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.065 μηνύματα.

Καταλαβαίνω ρε συ τι λες και φυσικά δεν είναι μόνο 60 είναι ΣΥΝ 60 σε όλα τα υπόλοιπα που πληρώνουμε...Δωσε μου ενα 60ρι ρε αλεξ τον μηνα να μην πειρατευω.
Οι μονες επιχειρησεις που τρωνε πουτσο ειναι τα τοπικα σινεμα.
Νετφλιξ,κοσμοτε, ντισνει κτλ στα παπαρια μου. Ουτε ευρω. να κλεισουν ολα ευχομαι.
Προτιμω απο το να δινω 50ρια καθε μηνα , να στηριξω το τοπικο σινεμα που το εχει αναγκη και τα υπολοιπα να τα κρατησω για 2-3 εξοδους μου.
Έτσι!!!
Στήριξε την τοπική επιχείρηση!
Θα βγεις και λιγο απο το κλουβί, θα δεις και κόσμο...
Η ιδρυματοποιηση του κοβιντ καλά κρατεί με όλα αυτά...
Παίζει να είμαι η μόνη που τα έχω αλλά δεν έχω δει παραπάνω από 5 σειρές όλο κι όλο αυτά τα χρόνια...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.091 μηνύματα.

ετσι ακριβως. Σκατα στις πολυεθνικες στηριξη στις επιχειρησεις.Έτσι!!!
Στήριξε την τοπική επιχείρηση!
Θα βγεις και λιγο απο το κλουβί, θα δεις και κόσμο...
Η ιδρυματοποιηση του κοβιντ καλά κρατεί με όλα αυτά...
Ζητω η πειρατεια , γαμιεται η πατριαρχια.
πεταμενα λεφτα...
Παίζει να είμαι η μόνη που τα έχω αλλά δεν έχω δει παραπάνω από 5 σειρές όλο κι όλο αυτά τα χρόνια...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.507 μηνύματα.

Οι πειρατές ζουν από τις διαφημίσεις. Με την τρομοκρατία για πρόστιμο οι πελάτες των πειρατών έχουν μειωθεί πολύ. Οι διαφημιστές το ξέρουν και μειώνουν τις χορηγίες τους. Μήπως πετυχαίνει το κόλπο και τα πειρατικά sites φθίνουν;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.948 μηνύματα.

Πριν κάποια χρόνια είχα προσπαθήσει να μπω σε γνωστό τορρεντάδικο και μου έβγαλε block σελίδα από τον πάροχο.
Το ιδανικό, εφόσον τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή είναι το ίδιο το κράτος - πάροχοι να μπλοκάρουν μαζικά αυτές τις σελίδες με προειδοποιητικό μήνυμα στον καταναλωτή για το πρόστιμο κτλ.
Πολύ πιο εύκολο και καλό φιλτράρισμα να μπλοκάρουν μαζικά domains από το να κυνηγάνε έναν έναν τους καταναλωτές. Ο καταναλωτής αν το θελήσει θα μπει με τους γνωστούς τρόπους, ωστόσο το προειδοποιητικό μήνυμα θα περιορίσει πολύ το κοινό των πειρατικών sites και η προειδοποίηση θα είναι η πρέπουσα.
Το ιδανικό, εφόσον τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή είναι το ίδιο το κράτος - πάροχοι να μπλοκάρουν μαζικά αυτές τις σελίδες με προειδοποιητικό μήνυμα στον καταναλωτή για το πρόστιμο κτλ.
Πολύ πιο εύκολο και καλό φιλτράρισμα να μπλοκάρουν μαζικά domains από το να κυνηγάνε έναν έναν τους καταναλωτές. Ο καταναλωτής αν το θελήσει θα μπει με τους γνωστούς τρόπους, ωστόσο το προειδοποιητικό μήνυμα θα περιορίσει πολύ το κοινό των πειρατικών sites και η προειδοποίηση θα είναι η πρέπουσα.

Αν αυτά είναι στο εξωτερικό πώς θα τα μπλοκάρεις;Πολύ πιο εύκολο και καλό φιλτράρισμα να μπλοκάρουν μαζικά domains
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.589 μηνύματα.

πρόσβαση εσύ σε αυτά έχεις μέσω ελληνικών internet service providers (ISPs) οπότε στους ISPs μπορεί άνετα να βάλει χέρι το κράτος. Εκτός αν έχεις starlink.Αν αυτά είναι στο εξωτερικό πώς θα τα μπλοκάρεις;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.948 μηνύματα.

Δεν ρίχνεις το ίδιο το site, κλείνεις την πρόσβαση των πολιτών σου μέσω του ISP σε αυτό, στη προκειμένη με προειδοποιητικό μήνυμα, όπως είπα.Αν αυτά είναι στο εξωτερικό πώς θα τα μπλοκάρεις;

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.589 μηνύματα.

Αν έχεις starlink? Δηλαδη ξενο provider οπου δεν εχει δικαιοδοσία το ελληνικο κρατος;Δεν ρίχνεις το ίδιο το site, κλείνεις την πρόσβαση των πολιτών σου μέσω του ISP σε αυτό, στη προκειμένη με προειδοποιητικό μήνυμα, όπως είπα.![]()
Scandal
Διαχειριστής

Ρώτα το chatgpt, εγώ δεν ήξερα καν τι είναι αυτόΑν έχεις starlink? Δηλαδη ξενο provider οπου δεν εχει δικαιοδοσία το ελληνικο κρατος;

chester20080
Επιφανές μέλος

Για να είσαι σίγουρος παντα vpn ανεξαρτήτως παροχουΡώτα το chatgpt, εγώ δεν ήξερα καν τι είναι αυτό![]()
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 220 μηνύματα.

Αυτό. Το starlink μπορεί μέχρι και να σου τερματίσει την σύνδεση σε περίπτωση που αντιληφθεί ύποπτη δραστηριότητα.Για να είσαι σίγουρος παντα vpn ανεξαρτήτως παροχου
chester20080
Επιφανές μέλος

ναι μεσω DMCA notices επειδη στο εξωτερικο ηδη η πειρατεια αντιμετωπιζεται και ειναι πιο αυστηροι ως προς αυταΑυτό. Το starlink μπορεί μέχρι και να σου τερματίσει την σύνδεση σε περίπτωση που αντιληφθεί ύποπτη δραστηριότητα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JohnOppie
- charmander
- Scandal
- Unboxholics
- Entropy24
- taketrance
- Hmmytheos
- chester20080
- Ωρορα
- Ουριήλ
- Αντικειμενικός
- Υδροχόος
- sakplat
- Paragontas7000
- Kate1914
- Obi-Wan Kenobi
- thenutritionist
- Reader
- redpointer
- Wonderkid
- Μήτσος10
- NeosUser2023
- gademis
- Pyotr_Krasnov
- BatGuin
- giannhs2001
- Debugging_Demon
- Vera
- foxypup
- aris65
- fourkaki
- Micro
- bibliofagos
- gmoutzour
- Skiyo
- SlimShady
- Poirot
- Searching
- globglogabgalab
- vas 78
- thewitcher
- eukleidhs1821
- mauro_koraki
- Jack of Spades
- Highlander
- AggelikiGr
- A350
- Chem2000
- Lathy
- Varus
- johnsala
- Natsuko
- nimbus
- manozzz
- touvlo
- Joji
- Memetchi
- American Economist
- Indecisive2
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- rafaela11
- Advocatus diaboli
- kalhkardia
- Fernando_A
- fockos
- χημεια4λαιφ
- Luludaki
- camil
- Libertus
- theodle
- back2967
- louminis
- synthnightingale
- tsiobieman
- Giorgkalo
- allall1
- gaidouri
- ChristosM89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.