rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

27-03-25

15:46
Το νετφλιξ η αλήθεια είναι δεν το ανοίγω τόσο συχνά πια αλλά βλεπει ο σύντροφοςΕγω. Και εκατό χιλιαρικα το μηνα να εβγαζα, δε θα τους πλήρωνα. Είναι ζητημα αρχής, όχι τσιγκουνιάς.
Οι συνδρομές ειναι ο θανατος του καταναλωτη, σου μπουκωνει το κεφάλι με χιλια πράγματα να θυμάσαι, το περιεχόμενο ειναι τοσο κατακερματισμένο και οταν ξεχνας πολλες απο αυτές χάνεις και λεφτά.
Ειχα κλείσει για 1 χρονο Curiosity Stream για ωραια ντοκιμαντερ με 13 δολλαρια + Νεμπιουλα δωρο, το 2021. Και μετα καθε χρονο μου χρεωναν απο 23 ευρω και πλεον το ειχαν φτασει 49. Τον χρόνο.
Του δωσα μια χτες βραδυ και το έκοψα. Και πανω την ωρα που παταγα Cancel, μου λεει "μη φυγεις exclusive offer 9 ευρω τον χρονο, 75% εκπτωση." Και τους γράφω στην αιτιολογία: "Όχι δεν θέλω ουτε τα 9 ευρω, ας το προσφέρατε γενικά στους πιστους παλιους πελάτες αυτο το ποσό, κι οχι υπο την απειλη της ακυρωσης της συνδρομής. Δεν εκτιματε το οτι εμεινα τοσα χρονια αλλα οτι φοβηθήκατε μη φυγω απο πελάτης."
Και πάτησα οριστικο cancel subscription και γεια σας.
Disney plus όμως το λιώνω ρε φίλε για εμένα δηλαδή τα αξίζει που μαρεσουν τα παιδικά
πάντως γενικά αγαπώ την εμπειρία στον κινηματογράφο, πάω και μόνη μου πολλές φορές. Επίσης έχει κάθε εβδομάδα κάθε τρίτη τις ταινίες 4€ οπότε από το να πάω να πιω έναν καφέ, προτιμώ να πάω σινεμά
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-03-25

15:53
Εντάξει δεν θέλει πανικό.
3 χρόνια ήμουν στην Βιέννη και παρότι υπήρχε εδραιωμένος χρόνια ο νόμος κατέβαζα αβέρτα χωρίς να είχα ποτέ πρόβλημα.
Δεν ενθαρρύνω να συνεχίσετε να το κάνετε αλλά αμφιβάλλω πως αν το κάνατε μέσα σε αυτό το μήνα θα σας εχουν καταγράψει τόσο άμεσα
3 χρόνια ήμουν στην Βιέννη και παρότι υπήρχε εδραιωμένος χρόνια ο νόμος κατέβαζα αβέρτα χωρίς να είχα ποτέ πρόβλημα.
Δεν ενθαρρύνω να συνεχίσετε να το κάνετε αλλά αμφιβάλλω πως αν το κάνατε μέσα σε αυτό το μήνα θα σας εχουν καταγράψει τόσο άμεσα
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

27-03-25

17:38
ΕΓΏ

Να προλάβουμε να δούμε ξανά όλο το Supernatural μόνο, που δεν το έχουν και όλα τα συνδρομητικά

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-03-25

17:59
εγώ πάντως έχω να πω πως φυλακή για χρέη στο δημόσιο πας για πάνω απο 100Κ.
Κάντε υπολογισμούς
μας τα πήραν όλα δε θα μας παρουν και τη ψυχη
Κάντε υπολογισμούς

μας τα πήραν όλα δε θα μας παρουν και τη ψυχη

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.110 μηνύματα.

27-03-25

18:03
Είναι τόσο αστεία-τραγικη η κατάσταση που μόνο γέλιο προξενει...
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

27-03-25

20:01
Είναι μια τέλεια ευκαιρία με όλο αυτό ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΒ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠΣ ΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΟ
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

28-03-25

00:21
Ρώτησα από περιέργεια το chat gpt
Και ιδού η απάντηση
Και ιδού η απάντηση
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

28-03-25

02:17
Παρανομο θα ηταν να κατεβαζεις το τραγουδι και μετα να το στελνεις εδω . Το youtube link δεν νομιζω οτι γινεται να ειναι παρανομο , παιρνει κανονικα την προβολη

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

28-03-25

02:33
Μέσα σε όλη την σαπιλα που ζούμε αυτό τους πείραξε , γελάω από την ώρα που το διάβασα , κωμικοί το λιγότερο...
Εγώ βλέπω 5-10 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε ΣΚ , 2-3 αγώνες μπάσκετ κάθε Πέμπτη/Παρασκευή και μέση στην εβδομάδα θα βάλω καμιά ταινία θα συνεχίσω καμία σειρά , από τραγούδια; Κατεβάζω συχνά από YT , το Spotify ως hacked πιάνεται σε αυτό;πλέον δεν το βρίσκω και το σταμάτησα οπότε καλή κυβέρνηση μην μου το χρεώσεις στα παραπτώματα μου
Όσοι ασχολούνται με αθλήματα ταινίες σειρές και κάθονται τα βλέπουν στην πλειοψηφία "η ζωή σε αυτά" είναι στην πειρατεία , θα μπούνε στην διαδικασία δλδ να δίνουν τον μήνα από 30€€ μέχρι 70€ (στο περίπου τα ποσά) ενώ τα βρίσκουν δωρεάν από τόσα πολλά sites. Δηλαδή πλέον πρέπει να πληρώνουμε και την ψυχαγωγία
!
Αυτό το νομοσχέδιο εξ αρχής δεν βγήκε για όσους δίνουν στον κόσμο παράνομα υλικά μέσω πειρατείας ? Βγήκε Φλεβάρη πάμε για Απρίλη και προσωπικά δεν είδα τίποτα να πέφτει , όσα site ήξερα και ξέρω υπάρχουν και δείχνουν αγώνες ταινίες κτλπ ακόμα!
Εγώ βλέπω 5-10 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε ΣΚ , 2-3 αγώνες μπάσκετ κάθε Πέμπτη/Παρασκευή και μέση στην εβδομάδα θα βάλω καμιά ταινία θα συνεχίσω καμία σειρά , από τραγούδια; Κατεβάζω συχνά από YT , το Spotify ως hacked πιάνεται σε αυτό;πλέον δεν το βρίσκω και το σταμάτησα οπότε καλή κυβέρνηση μην μου το χρεώσεις στα παραπτώματα μου
Όσοι ασχολούνται με αθλήματα ταινίες σειρές και κάθονται τα βλέπουν στην πλειοψηφία "η ζωή σε αυτά" είναι στην πειρατεία , θα μπούνε στην διαδικασία δλδ να δίνουν τον μήνα από 30€€ μέχρι 70€ (στο περίπου τα ποσά) ενώ τα βρίσκουν δωρεάν από τόσα πολλά sites. Δηλαδή πλέον πρέπει να πληρώνουμε και την ψυχαγωγία

Αυτό το νομοσχέδιο εξ αρχής δεν βγήκε για όσους δίνουν στον κόσμο παράνομα υλικά μέσω πειρατείας ? Βγήκε Φλεβάρη πάμε για Απρίλη και προσωπικά δεν είδα τίποτα να πέφτει , όσα site ήξερα και ξέρω υπάρχουν και δείχνουν αγώνες ταινίες κτλπ ακόμα!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

28-03-25

06:48
Έχεις δίκιο. Ο φίλος μας ο chat το επιβεβαίωσε : η απλή αντιγραφή και επικόλληση link δεν είναι παράνομη, γιατί δεν αναπαράγεις ή διανέμεις το ίδιο το περιεχόμενο, απλώς παραπέμπεις στην επίσημη πηγή , όπου το τραγουδι φιλοξενείται νόμιμα.Παρανομο θα ηταν να κατεβαζεις το τραγουδι και μετα να το στελνεις εδω . Το youtube link δεν νομιζω οτι γινεται να ειναι παρανομο , παιρνει κανονικα την προβολη![]()
Το κατέβασμα και η αναπαραγωγή του είναι παράνομα. ( τρόμαξα προς στιγμή)

28-03-25

07:46
Βλέπω tenies online.
Μηνύστε με μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με!
Μηνύστε με μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με!
allall1
Δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος. Έχει γράψει 798 μηνύματα.

28-03-25

10:06
τι μπορει να δει κανεις στον κινηματογραφο εν ετει 2025 περα απο τις σαπιοταινιες της marvel....αληθεια αν συγκρινουμε τις ταινιες που βγαινουν εδω κ μια 10ετια με αυτες που εβγαινα 90ς 20ς ειναι προφανες οτι οι περισσοτερες ταινιες που βγαινου πλεον ειναι τουλαχιστον αθλιες κ ουτε ταινιες δε θελω να τις χαρακτηριζω.....βεβαια αυτο πουλαει μαζικα-βγαινουν τα εκατομμυριακια,οποτε ποιος καθεται να ασχοληθει με την ποιοτητα.Οσον αφορα το μετρο,πολυ αμφιβαλλω οτι θα εφαρμοστει ετσι ευκολα ....ισως το τρεξουν λιγο δοκιμαστικα για κανα χρονο με προειδοποιησεις κ μετα αν καταφερουν να αντιγραψουν τους γερμανους ισως εφαρμοστει κ κανονικα,ελπιζω οχι.Το νετφλιξ η αλήθεια είναι δεν το ανοίγω τόσο συχνά πια αλλά βλεπει ο σύντροφος
Disney plus όμως το λιώνω ρε φίλε για εμένα δηλαδή τα αξίζει που μαρεσουν τα παιδικά
πάντως γενικά αγαπώ την εμπειρία στον κινηματογράφο, πάω και μόνη μου πολλές φορές. Επίσης έχει κάθε εβδομάδα κάθε τρίτη τις ταινίες 4€ οπότε από το να πάω να πιω έναν καφέ, προτιμώ να πάω σινεμά
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-03-25

10:09
Τα youtube videos είναι κανονική τεχνική συνεργασία της πλατφόρμας μας με το youtube μέσω λειτουργίας που παρέχει το youtube (ενσωμάτωση βίντεο).Παρανομο θα ηταν να κατεβαζεις το τραγουδι και μετα να το στελνεις εδω . Το youtube link δεν νομιζω οτι γινεται να ειναι παρανομο , παιρνει κανονικα την προβολη![]()
Το παράνομο θα ήταν να κατεβάσεις από youtube ή άλλη πηγή ένα mp3 ή βίντεο mp4 (ή άλλου τύπου) και να το ανεβάσεις ως attachment σε post σου, χωρίς την άδεια του αρχικού δημιουργού.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

28-03-25

12:04
Να μου το θυμηθείτε που δεν θα σταματήσουν εκεί από την κυβερνηση.
Βαζω στοιχημα πως στην πορεία θα κανουν πλατφορμα υποβολης παρανομων ενεργειων όπου ο κάθε προδότης-καρφί θα δίνει γνωστούς του που βλέπουν/κατεβάζουν πολυμέσα πειρατικά, και ως επιβράβευση όλο και κάτι θα εφεύρουν για κίνητρο
Βαζω στοιχημα πως στην πορεία θα κανουν πλατφορμα υποβολης παρανομων ενεργειων όπου ο κάθε προδότης-καρφί θα δίνει γνωστούς του που βλέπουν/κατεβάζουν πολυμέσα πειρατικά, και ως επιβράβευση όλο και κάτι θα εφεύρουν για κίνητρο

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

28-03-25

12:24
Αυτο το μετρο ειναι πιο αστειο και απο τις διαγραφες φοιτητων οπου και εκει κανανε κωλοτουμπα. Προφανως δεν θα εφαρμοστει.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

28-03-25

12:43
Πήρε το αυτι μου, και δεν ξερω αν ειναι ράδιο άρβυλον, ότι θα παίζουν 3 strike rule:
1ο strike: Προειδοποιηση
2ο strike: Προστιμο
3ο strike: Κοψιμο συνδεσης
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

28-03-25

13:23
4ο strike: Λιθοβολισμος στο συνταγμαΠήρε το αυτι μου, και δεν ξερω αν ειναι ράδιο άρβυλον, ότι θα παίζουν 3 strike rule:
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

28-03-25

13:29
Μπα, δεν θα μπορεί να στα πάρει το κράτος άμα είσαι νεκρός. Δεν κινδυνεύεις να το ρισκάρουν να σε φάνε, τουλάχιστον όχι μία και έξω.4ο strike: Λιθοβολισμος στο συνταγμα
Αργό θάνατο στη φτώχεια και στη μιζέρια και στην κακή διάθεση, να μη σας ανήκει τίποτα και να είστε ευτυχισμένοι που λέει και μία ψυχή παγκόσμιου forum.
Να στα τραβάνε αργά αργά....
Σα το γάλα από τη αγελάδα. Άρμεγμα από το βυζί και μετά άσε την ένα τρώει χόρτο μέχρι το επόμενο άρμεγμα. Είδες ποτέ να σκοτώνουν καμία αγελάδα για να της πάρουν το γάλα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- NeosUser2023
- Reader
- Scandal
- chester20080
- fockos
- thenutritionist
- Kate1914
- Debugging_Demon
- akis_95
- A350
- AggelikiGr
- fourkaki
- charmander
- Unboxholics
- Vera
- bibliofagos
- χημεια4λαιφ
- BatGuin
- fmarulezkd
- rafaela11
- Wonderkid
- Varus
- giannhs2001
- taketrance
- Luludaki
- Μήτσος10
- camil
- Libertus
- theodle
- back2967
- Jack of Spades
- despoina13
- louminis
- Joji
- synthnightingale
- tsiobieman
- Giorgkalo
- Natsuko
- johnsala
- allall1
- gaidouri
- ChristosM89
- Entropy24
- Memetchi
- GeorgePap2003
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.