Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

07-05-08

18:23
Σήμερα (ή άυριο, όπως το πάρει κανείς
) στις 3 τα ξημερώματα θα διακόψουμε τη λειτουργία μας για 2 ώρες το πολύ (εκτός απροόπτου), για να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική αναβάθμιση στην έκδοση της PHP που τρέχει ο server.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμε η διακοπή να είναι όσο γίνεται πιο σύντομη.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμε η διακοπή να είναι όσο γίνεται πιο σύντομη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

08-05-08

03:42
Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία, παρακαλώ να την αναφέρετε, ούτως ώστε να διορθωθεί.
Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία, παρακαλώ να την αναφέρετε, ούτως ώστε να διορθωθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος/α και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 142 μηνύματα.

09-05-08

19:47
Από το μεσημέρι μέχρι και τις 17.30 που προσπάθησα τελευταία φορά δεν μπορούσα να ανοίξω τη σελίδα.....μόνο εγώ;
ή έχει να κάνει κάτι με τη σελίδα;;

09-05-08

19:59
Κι εγώ δεν μπορούσα να μπω έτσι στα κλεφτα,έμπαινα στο site,πάταγα νεα μηνύματα και μετά μου έβγαζε ο internet Explorer δεν μπορεί να εμφανήσει τη σελίδα

Αυτό ήταν;δεν το είχα προσέξει καν το θέμα!

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος/α και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 142 μηνύματα.

09-05-08

20:01
Κι εγώ δεν μπορούσα να μπω έτσι στα κλεφτα,έμπαινα στο site,πάταγα νεα μηνύματα και μετά μου έβγαζε ο internet Explorer δεν μπορεί να εμφανήει τη σελίδαΑυό ήταν;δεν το είχα προσέξει καν το θέμα!
Ναι ακριβώς έτσι....επομένως δεν είχα μόνο εγώ το πρόβλημα να υποθέσω

Subject to change
e-steki.gr Founder

09-05-08

20:58
Υπήρξε ένα σύντομο πρόβλημα το μεσημέρι, άσχετο με την προαναφερθείσα αναβάθμιση, nothing to worry about. 

09-05-08

21:03
ok boss

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...