Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Έχετε πάει σε κάποιο απο αυτά;
Πώς περάσατε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω θα ψηφιζα την Παρο καθως εχω παει αρκετες φορες και δεν την χορτασα ποτε!
Εχει και νυχτερινη ζωη πολλη! Αν και δεν ξερω ποσο μικρος εισαι αν θα σε αφησουν να βγεις μονος σου. Τα αλλα δυο ειναι πιο ησυχα νησια, παντως οπου και να πατε ειναι και οι τρεις πολυ ωραιοι προορισμοι!
Εγώ θα πάω στην Κω.
Και να μας πεις πως ειναι...
Θα ηθελα πολυ να παω καποια στιγμη..
Καλα να περασεις!!!!

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

για οικογενεια προτεινω τη Ναξο..μεγαλο νησι κ οπωσδηπωτε χρειαζεσαι αυτοκινητο.παρο πιο πολυ νεολαια και συρο τπτ το ιδιαιτερο
Ιδανικα νησια για οικογενεια και τα τρια πιστευω!
Εγω θα ψηφιζα την Παρο καθως εχω παει αρκετες φορες και δεν την χορτασα ποτε!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

εβγαλα εκει την τελ φορα που πηγα, δεν θυμαμαι τις αλλες πως τις λενε. Πολυ ωραιες παραλιες και τα δυο νησια ομως δε θυμαμαι ονομασιες. Μπες google να δεις! Γενικα απο τα κυκλαδονησια μην περιμενεις και παρα πολλα απο θαλασσες. Εγω δηλ δε συγκρινω πχ ιονιο με κυκλαδες, αλλα οκ καθαρα ειναι αυτο εχει σημασια!
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Περα απο το Πουντα beach της Παρου και τις κολυμπηθρες που την
εβγαλα εκει την τελ φορα που πηγα, δεν θυμαμαι τις αλλες πως τις λενε. Πολυ ωραιες παραλιες και τα δυο νησια ομως δε θυμαμαι ονομασιες. Μπες google να δεις! Γενικα απο τα κυκλαδονησια μην περιμενεις και παρα πολλα απο θαλασσες. Εγω δηλ δε συγκρινω πχ ιονιο με κυκλαδες, αλλα οκ καθαρα ειναι αυτο εχει σημασια!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ειναι πολυ ωραιες ολες οι παραλιες δε θα χετε θεμα
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Μπραβο, εχω παει κ σε αυτες αλλα δε θυμαμαι ονοματα
Ειναι πολυ ωραιες ολες οι παραλιες δε θα χετε θεμα
Θα μείνουμε στην Στελίδα! Μαχαιριά τα ακτοπλοικά!!

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος

Guest 881237
Επισκέπτης

Σύρο και Νάξο για πιο ήσυχες / οικογενειακές διακοπές .
Πάρο για πιο νεανικές ηλικίες / παρέες .
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη συρο γνωρισα τον Δ.
Στην Πάρο τον Ε.
Στη Νάξο χωρισα τον Σ.
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ

Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.