yperoxi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provoker
Νεοφερμένο μέλος

Φιλος πηρε σκιουρο και τον φωναζει ζωο.... Λεει πως ειναι χαζο να δωσεις ονομα σε σκιουρο!Εγώ αν τελικά πάρω σκιουράκι, θα το ονομάσω Ρομέο.
Ε, ας αλλάξει ο τίτλος δε φταίω. :/
Την σκυλα μας ( 17 κουταβια εκανε !!) Την λεγαμε Vily , βασιλικη δλδ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όταν ήμουν μικρή είχα ένα κανισάκι, τη Shiba. Πήρε το όνομά της από το B. Galactica που έδειχνε τότε η τηλεόραση. Κάποια σχέση είχε η κυρία αυτή με τον πρωταγωνιστή Apollo, με τον οποίο ήμουναλλά δεν θυμάμαι πλέον: Ή αδερφή του ήταν ή ερωμένη του.
Άμα περάσει από εδώ ο Βάλντερ, θα μας πει.![]()
Sheba, κόρη του Commander Cain (Battlestar Pegasus), και πανέμορφη γυναίκα. Ήταν η δεύτερη σύζυγος του Apollo, γιου του Commander Adama (Battlestar Galactica), ο οποίος (κατα κόσμον Richard Hatch) έπαιξε ΚΑΙ στο νεο Galactica του 2003, τον Τομ Ζάρεκ, έναν πολιτικό κρατούμενο και μετέπειτα σκέτο πολιτικό.

Apollo (BSG 1978 ):

Tom Zarek (BSG 2003):

Sheba (BSG 1978 ):

ΥΓ: Οι υπόλοιποι να με συμπαθάτε αλλά οτιδήποτε Αποικιακό, εμπίπτει στη σφαίρα γνώσεών μου και στις αρμοδιότητές μου να το επεξηγήσω σαφώς.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Εγώ αν τελικά πάρω σκιουράκι, θα το ονομάσω Ρομέο.
Ε, ας αλλάξει ο τίτλος δε φταίω. :/
Είχε ένας φίλος μου σκιουράκι και τον έλεγε Προκόπη!

Πάντως να είσαι προετοιμασμένη, γιατί θέλουν τεράστια φροντίδα για να ζήσουν πολλά χρόνια, και φαντάζομαι αν πάθει κάτι θα στεναχωρηθείς.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Aν όμως πάρω ποτέ τον αγαπημένο μου μπεζ bullmastiff (αφού έχω εξασφαλίσει έναν μισθό για το φαί του!), δεν ξέρω πως να τον ονομάσω...Θα τον αγαπώ τόσο πολύ που τα λόγια είναι περιττά.

Μεγάλος έρωτας αυτά τα δύο σκυλιά

K.MAMA
Νεοφερμένο μέλος

[FONT="]Επίσης για αρσενικά ..Σέντρικ, Λου"ι"τζι , Ντράκο, Πήγασος, Λιο, Νάστυ, Τζιάνο, Λούης........[/FONT]

[FONT="]Θηλυκά ... Ναόμι, Τέσα, Νάρα, ή Λάρα, Σπίθα, Ναγκινι, Πα'ι'περ, Λουμίνα....[/FONT]

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το όνομα ήταν έμπνευση του αδερφού μου....
Α και στο χωριό έχουμε την Ηρα ένα ποιμενικό και τον Volpe(αλεπού) τον μούργο μας που μοιάζει μ αλεπού...

Θάλεια
Διάσημο μέλος

1. Μερεντάκι. Για ένα Μαλτεζάκι που έχει το χρώμα της μερέντας (κυριολεκτικά)
2. Παγωτό. Αυτό το άκουσα από μία κυρία που έκανε βόλτα το σκυλάκι της (δεν αναγώρισα ράτσα). Είχε το χρώμα της βανίλιας και της σοκολάτας σε κάποια σημεία.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ωραιο ονομα!Εμενα το δικο μου(διασταυρωμενο γκριφον με τεριε) το λεω Οσκαρ!!!Απλα μια μερα ψαχναμε ονομα και μου ηρθε(δεν ξερω πως) και τον βγαλαμε ετσι!

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραιο ονομα!Εχει μια φιλη μου ενα σκυλακι που τον λενε οσκαρ!!! ααα! Η αδελφη μου στο σπιτι της στην Θεσ/νικη εχει ενα Χασκι και επειδη το πηρε κουταβι τον εβγαλε puppy
![]()
άμα μεγαλώσει όμως δεν θα 'ναι puppy πια! (captain obvious

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Iratus
Δραστήριο μέλος

ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχα ωραιοο???ωραιο ονομα!Εχει μια φιλη μου ενα σκυλακι που τον λενε οσκαρ!!! ααα! Η αδελφη μου στο σπιτι της στην Θεσ/νικη εχει ενα Χασκι και επειδη το πηρε κουταβι τον εβγαλε puppy
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.