American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.429 μηνύματα.

17-01-25

20:10
Σε αριθμό συνδρομητών μπορεί(αν και πιστεύω σε αριθμό συνδρομητών πρώτες με διαφορά θα είναι ασιατικές καθαρά λόγω πληθυσμού) αλλά σε οικονομικό μέγεθος δεν υπάρχει σύγκριση των Γερμανών με την Vodafone.
Η Deutche Telecom μαζί με την θυγατρική T-Mobile US είναι με διαφορά πρώτη, η Vodafone αρκετές θέσεις πιο κάτω.
![]()
Top telecom companies by market cap worldwide 2025| Statista
In 2025, T-Mobile US was the world's largest telecommunications company, with a market capitalization of almost 308 billion U.S.www.statista.com
![]()
Top publicly traded telecommunication companies by revenue
companiesmarketcap.com
Πολύ σωστά μιλούσα για αριθμό συνδρομητών και όχι βάση τα έσοδα, κέρδη και Market Capitalisation.
Η Vodafone είναι η 2η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής στον πλανήτη όσο αφορά τους subscribers (πρώτη ειναι η China mobile) με σχεδόν 350 εκατομμύρια πελάτες. Αναλυτικά στην Ευρώπη έχει 73 εκατομμύρια συνδρομητές (εκ των οποίων 4.3 εκατομμύρια στην Ελλάδα όπου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος), στην Αφρική 76 εκατομμύρια, στην Αυστραλία 6 εκατομμύρια, και στην Ασία 190 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 150 εκατομμύρια στην Ινδία. Τα έσοδα της ανέρχονται σε σχεδόν €40 δισεκατομμύρια ετησίως ενώ απασχολεί 90,000 υπαλλήλους παγκοσμίως.
Η Deutsche Telecom/ T-Mobile από την άλλην έχει 230 εκατομμύρια πελάτες εκ των οποίων 97 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, 50 εκατομμύρια στην Γερμανία και 80 εκατομμύρια στις υπόλοιπες χώρες (7 εκατομμύρια στην Ελλάδα). Τα έσοδα της ανήλθαν σε €112 δισεκατομμύρια το 2023 ενώ απασχολεί πάνω από 200,000 υπαλλήλους παγκοσμίως.
Συνεπώς η Vodafone είναι μεγαλύτερη όσο αφορά τους συνδρομητές, όμως όσο αφορά τα financial figures η Deutsche Telecom είναι πολύ πιο ισχυρή. Ο λόγος είναι επειδή η Vodafone έχει μεγάλο αριθμό των πελατών της σε Ασία και Αφρική όπου τα εισοδήματα και οι τιμές των προγραμμάτων είναι πολύ πιο φθηνά.
• Εδώ βλέπετε αναλυτικά τους πελάτες της Vodafone ανα Ευρωπαϊκή χώρα το 2023. Οι αριθμοί είναι σε εκατομμύρια.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.455 μηνύματα.

17-01-25

20:12
Επειδή έχω και γω vodafone αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς! Είχα κοσμότε αλλά όταν έληξε το φοιτητικό συμβόλαιο και τους είπα για επ-ανανεωση μου είπαν ότι πλεον δεν θα πληρώνω 15 και κάτι αλλά 27,5 ευρω/μήνα και οριακά δεν μου έπεσαν τα μαλλιά. Έτσι άλλαξα και πήγα vodafone που είναι πιο οικονομικήΠρος το παρόν μόνο η cosmote έχει σήμα στο μετρό στους κεντρικούς σταθμούς και μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ ή να παίρνω τηλέφωνο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.429 μηνύματα.

17-01-25

20:15
Όταν η vodafone βάλει κεραίες ή έστω να έχει σήμα στο μετρό στους κεντρικούς σταθμούς όπως η cosmote τότε θα τη προτιμήσω.
Προς το παρόν μόνο η cosmote έχει σήμα στο μετρό στους κεντρικούς σταθμούς και μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ ή να παίρνω τηλέφωνο.
Είναι όντως αίσχος αυτό, από σήμα δεν τα πάει καλά.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.732 μηνύματα.

17-01-25

20:20
Σε βολεύει το συμβόλαιο; Εγώ έχω καρτοκινητη και με 11.5€ στο what's παίρνω 9 GB, 1500' λεπτά προς όλους και 300 SMS.Επειδή έχω και γω vodafone αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς! Είχα κοσμότε αλλά όταν έληξε το φοιτητικό συμβόλαιο και τους είπα για επ-ανανεωση μου είπαν ότι πλεον δεν θα πληρώνω 15 και κάτι αλλά 27,5 ευρω/μήνα και οριακά δεν μου έπεσαν τα μαλλιά. Έτσι άλλαξα και πήγα vodafone που είναι πιο οικονομική
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.455 μηνύματα.

17-01-25

20:29
Ναι γιατί δεν ξεμένω ποτέ από μβ κλπ . Ψέμματα δεν έχω το άγχος τόσο πολύ του να ξεμείνω αχαχΣε βολεύει το συμβόλαιο;
American Economist
Επιφανές μέλος

17-01-25

20:32
Εγώ στην Vodafone έχω πρόγραμμα όπου μου δίνει unlimited data και 5,000 λεπτά ομιλίας προς όλους. Πληρώνω €17 το μήνα με την έκπτωση φόρου κινητής τηλεφωνίας.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.844 μηνύματα.

17-01-25

21:08
Η τελεκομ μου θυμίζει τη μπαγερν της προηγούμενης δεκαετίας που την είχε για χορηγό
Σε πληροφορώ στη Γερμανία παρέχει ευέλικτο πρόγραμμα ίντερνετ σε σχέση με τις άλλες 3 εταιρίες παροχής κινητής τηλεφωνίας και δεδομένων επικοινωνίας.

American Economist
Επιφανές μέλος

17-01-25

21:46
Μερικές φωτογραφίες από καταστήματα της εταιρείας σε διάφορες χώρες. Λογικά κάπως έτσι θα μοιάζουν και τα καταστήματα της Cosmote σε λίγους μήνες.
• United States
• Germany
• United Kingdom
• Poland
• United States
• Germany
• United Kingdom
• Poland
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.844 μηνύματα.

24-01-25

01:15

Τα σήματα που έστειλε ο CEO της Deutsche Telekom στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου-ιδιοκτήτη του ΟΤΕ Timotheus Höttges συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και εξήρε την πρόοδο της χώρας στον τομέα της

American Economist
Επιφανές μέλος

25-01-25

12:25

Τέλος εποχής για το ιστορικό brand Cosmote- Ο κολοσσός των επικοινωνιών αλλάζει όνομα- Πώς θα λέγεται
Τέλος εποχής για το ιστορικό brand της Cosmote, καθώς όπως φαίνεται η απόφαση από τους Γερμανούς της Deutsche Telekom και κατ’ επέκτασιν της διοίκησης του ΟΤΕ είναι ειλημμένη και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υιοθετηθεί

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.415 μηνύματα.

25-01-25

12:53
Όταν έχουμε ξεπουλησει τα πάντα ως χώρα ακόμα και τις τηλεπικοινωνιες και με τη βουλα πλεον στους ξένους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.