Απο τις πιο ορθες αποψεις που εχω διαβασει για το θεμα.
@Giota2000,
@meetmeinmontauk,
@Margarita 00 @juste un instant
Προσωπικα δεν πιστευω οτι οι υπολοιποι γνωριζανε, και ειναι
αδικο να εκτοξευουμε ετσι λογια προς ολους.
Αδικο αν οντως αποδειχθει κατι τετοιο το οποιο φυσικα δεν ισχυει βαση των δεδομενων που εχουμε ,δικαστικη οδο και το ιστορικο του Κανακη ...μην τον βγαλουμε και αθωα περιστερα επειδη ξαφνικα τωρα παντρεύτηκε και εκανε οικογενεια ..
Τοσα χρονια με τα μαγαζια που ειχε-εχει ολοι ξερουμε που ειμαστε σε καποιους χωρους τι γινοταν και πως συμπεριφεροταν
Θα το ξαναπω μην υποτιμας ποτε τον συνομιλητη σου ,ακροατη σου ,τηλεθεατη σου για ενα αστοχο χειρισμο σου πιστευωντας πως θα ξεχαστει οταν παραλληλα αλλοι ανθρωποι εδω και χρονια ματωνουν εξαιτρειας ολου αυτου ..
Αν ειδατε την χθεσινη εκπομπη ή το αντιστοιχο 11λεπτο αποσπασμα απο την ανακοινωση του Αντωνη, μιλανε με ειλικρινεια οι ανθρωποι, ειναι σε συναισθηματικη συγχυση, θυμωμενοι, στεναχωρημενοι, προδομενοι. Αυτο μου λεει το ενστικτο μου. Ειδικα για Χρηστο και Γιαννη, οταν πηραν τον λογο.
Με τις περιπτωσεις των ναρκωτικων που θηγουν και το παιζουν ανήξεροι τι εχεις να πεις ?
Εκει δεν παιζουν πολυ καλα τον τηλεοπτικο τους ρολο ?
Για τηλεοραση μιλαμε και παρουσιαστες που δεν απεχουν πολυ απο την ιδιοτητα του ηθιοποιου νομιζω
Αυτο που βλεπω να γινεται και με λυπει γιατι ειναι αδικο, ειναι οτι επειδη σε καποιον δεν αρεσουν τα μουτρα του Αντωνη, τα αστεια του Γιαννη και η γενικοτερη σατιρα της εκπομπης ολα αυτα τα χρονια, το πρωτο που κανει ειναι να τους βαλει στο στοχαστρο και να πει οτι και αυτοι γνωριζαν και συγκαλυπταν και τωρα εκμεταλλευτηκαν τη στιγμη ειτε χρονικα ειτε για τηλεθεαση.
Εμενα προσωπικα μου αρεσει τρελα ο Σερβετας ,γελαω παρα πολυ μαζι του και βλεπω ραδιο αρβυλα οταν τυχει περισσοτερο για εκεινων, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι σε τετοια ζητηματα θα φερθω ανευθυνα και θα παρασυρθω μονο αν μου αρεσει η τηλεοπτικη προσωπικοτητα που βγαζει και οχι η πραγματικη του ..
Άλλωστε ειμαι πολυ εναντια στο τροπο που προσεγγιζουν καποια θρησκευτικα θεματα που δεν χωρανε ουτε σάτιρα ουτε χλευασμο, αλλα δεν μπηκα στην διαδικασια να τους κρινω γι αυτο αντιλαμβανομενη οτι βγαζουν ενα δικο τους κομματι αλλα μεχρι εκει ..
εδω μιλαμε για ενα τελειως διαφορετικο θεμα και μην ξεχναμε οτι δεν μιλαμε για ενα απλο συνεργατη ,εκαναν παρεα με αυτον τον ανθρωπο ,δεν μπορει να μην ειχαν διακρινει κατι απο ολα αυτα και μαλιστα αν δεν κανω λαθος ηταν και σε ενα μαγαζι του μαζι ....
Πολυ φοβαμαι οτι θα ανοίξει ο ασκος του Αιόλου με ολο αυτο, οπως εγινε και με την Μπεκατωρου και πολλλες θα παρουν πλεον θαρρος και πολυ καλα θα κανουν να μιλησουν ,οποτε ας κρατησουμε ακομα μικρο καλαθι ..
Αυτο εγινε πριν 3 χρονια το 2018, δλδ ειναι σχετικα φρεσκο, και ειναι λογικο ο Σταθης να μην το ειχε μοιραστει με κανεναν και να προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να το κρατησει θαμμενο απο ντροπη. Δυστυχως ακομα και ο καλυτερος σου φιλος μπορει να κρυβει καποια πραγματα απο εσενα και να πεσεις απο τα συννεφα.
Φρεσκο ?Ιστορια 3 χρονων ?
Το μπαγιατικο δηλαδη στα ποσα χρονια το οριζεις για να θεωρηθει ελαφρυντικο στοιχειο οταν ειναι μια εκπομπή που εχει και εγω δεν ξερω ποσους συνεργατες απο πισω να ψαχνει το οτιδηποτε για να καυτηριάζει τετοια θεματα παραλληλα ?