venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Περισυλλογή, ενδοσκόπηση, σκέψη, ξεκαθάρισμα, ερεθίσματα του μυαλού αναζήτηση στα μέσα και στα έξω της καρδιάς και της ψυχής ή απλό χουζούρεμα........
από την ιστοσελίδα https://www.lifo.gr/blogs/dana_semitecolo/2008-3
Ποιο είναι το μεγαλύτερο σκορ στην ταβανοθεραπεία σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την πρωτη φορα που επικοινωνησα με το ταβανι μου (μονοδρομα καμια σημασια δεν μου εδωσε) ηταν οταν χωρισα μεσα μου. Ο κοσμος μου γκρεμιζοταν και εγω κοιτουσα το ταβανι ωρες ατελειωτες το παρακαλουσα να πεσει να με πλακωσει και εκεινο ασυγκινητο (ευτυχως) εμενε στην θεση του .Αποτοτε εχουμε μια στενη σχεση το κοιτω και αυτο με γραφει αδειαζω επανω του την φορτιση της μερας και εκεινο με περιγελα ασεμε καημενη τα ιδια ειπες και εχτες και προχτες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καμια φορα αμα το πολυπριζω βαζει και τις φωνες σηκω αχρηστη μουλαρα να βαλεις κανενα φαγακι να κανεις καμια δουλεια μου στρωθηκες και με κοιτας με το ματι του βοδιου και κλαιγεσαι τι σου λειπει αχαριστη!!!!!!!!!!! Οπως καταλαβατε και εγω αλλα και το ταβανι μου χρειζουμε ιατρικης φροντιδας αυτα για σημερα υπολοιπες συνομιλιες επιφυλασομαι θα το ρωτησω και αν μου επιτρεψει τις μεταφερω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Υπαρχουν ομως στιγμες που λεω ''αραξε'' και πετυχαινει. Κλεινω κινητα κι ακινητα και εξαφανιζομαι απο τον κοσμο. Δεν εχω καταφερει ακομα να κλεισω ωρες κοιτωντας το ταβανι, κοιταω ομως ωρες την ντουλαπα(μη γελατε, πραγματικα με εμπνεει περισσοτερο

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Για αυτό έκοψα την ταβανοθεραπεία, σταμάτησα να βλέπω το Californication και πλέον πέφτω ψόφιος στο κρεβάτι και κοιμάμαι μετά από 2 λεπτά. Με λίγα λόγια χακούνα ματάτα...
Apro
Διάσημο μέλος

παρόλα, κοιτάω και σκέφτομαι....
και αν κολήσεις, πώς ξεκολάς; με ξυπνητήρι...;

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ έκανα ταβανοθεραπεία μια περίοδο. Καθόμουν στο κρεβάτι και βυθισμένος στις σκέψεις μου κοίταζα ψηλά για να καθαρίσω το μυαλό μου και να δω τι θα κάνω με σημαντικά προβλήματα που με ταλαιπωρούσαν και βασάνιζαν τις σκέψεις μου. Θεωρούσα ότι ήταν ένας καλός τρόπος να αναστοχαζεσαι και να μπορείς να δώσεις ένα νόημα στη ζωή σου. Κατέληξα ότι είναι ηλίθιο να προσδίδω σε γυναικεία οπίσθια που μου ξαναέρχονταν στο μυαλό και παρέμβαιναν σαν σκοτεινός εφιάλτης σε όλα αυτά τα σπουδαία που ανέφερα πιο πάνω και στο τέλος κατέληγαν σε κρύο ντουζ μια υπερβατολογική αξία.
Για αυτό έκοψα την ταβανοθεραπεία, σταμάτησα να βλέπω το Californication και πλέον πέφτω ψόφιος στο κρεβάτι και κοιμάμαι μετά από 2 λεπτά. Με λίγα λόγια χακούνα ματάτα...
Ξεκίνα την ξανά γιατί δεν σε βλέπω καλά :ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Από κει και πέρα το έχω ψιλοκόψει... Τώρα γράφω χιλιόμετρα περπατώντας γύρω γύρω στο σπίτι...
zinaki
Νεοφερμένο μέλος

steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.