Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα σου προτεινα την αγαπημενη μου "The Avengers".
Νομιζω μπορεις να τη δεις και ως αυτονομη ταινια, αλλα ισως πρεπει να ξερεις και λιγο τι γινεται με τον καθε ηρωα. Για να την ακολουθησεις επαρκως πρεπει να δεις:
1. The Incredible Hulk
2. Thor (

3. Captain America
και 4. τις δυο πρωτες ταινιες Iron Man τις οποιες εχεις δει ηδη.
Αυτα απο Marvel...τουλαχιστον οι καλυτερες (για μενα)!
Απο DC μονο την τριλογια Batman θα σου προτεινα.
Αυτα.....(αμα θες κιαλλες ρωτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν και δεν εχω μεγαλη επαφη με τα κομικ, εχω δει αρκετες ταινιες του ειδους.
Θα σου προτεινα την αγαπημενη μου "The Avengers".
Νομιζω μπορεις να τη δεις και ως αυτονομη ταινια, αλλα ισως πρεπει να ξερεις και λιγο τι γινεται με τον καθε ηρωα. Για να την ακολουθησεις επαρκως πρεπει να δεις:
1. The Incredible Hulk
2. Thor ()
3. Captain America
και 4. τις δυο πρωτες ταινιες Iron Man τις οποιες εχεις δει ηδη.
Αυτα απο Marvel...τουλαχιστον οι καλυτερες (για μενα)!
Απο DC μονο την τριλογια Batman θα σου προτεινα.
Αυτα.....(αμα θες κιαλλες ρωτα)
Ξεκινάω με τα προαπαιτούμενα για το avengers.
Η τριλογία του batman πια είναι; Από ότι βλέπω έχει πολύ περισσότερες από 3 ταινίες.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

300
v for vendetta
watchmen
Wanted
Sin city(θα βγει και δευτερη συντομα)
Kick Ass(νομιζω ηδη βγηκε kick ass 2)
Red(τα ιδια και εδω , εχει sequel)
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξεκινάω με τα προαπαιτούμενα για το avengers.
Η τριλογία του batman πια είναι; Από ότι βλέπω έχει πολύ περισσότερες από 3 ταινίες.
1. Batman Begins
2. The Dark Knight (TOP!!!)
3. The Dark Knight Rises
Αυτη ειναι η τελευταια κινηματογραφικη μεταφορα του Batman, με πρωταγωνιστη τον Christian Bale. Υπαρχουν και παλαιοτερες ταινιες απλα εγω προτιμω την τριλογια.
Απο παλιοτερες:
Batman και Batman Returns.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης σε λίγο καιρό θα βγει και το Guardians of the Galaxy!!![]()
Με Karen Gillan!!!!!

puzzled
Νεοφερμένο μέλος

Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο τις αγαπημενες μου!!!Thor!!![]()

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό είναι ένα είδος ταινίας με το οποίο δεν έχω μεγάλη επαφή. Έχω δει την τριλογία του Iron Man και μου άρεσε πολύ. Έτσι σκέφτηκα να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το concept, βλέπω όμως πως υπάρχει υπερπληθώρα ταινιών και δεν ξέρω από που να αρχίσω, αν τα σενάρια τους συνδέονται κλπ. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια όσων έχουν ασχοληθεί για προτάσεις και καθοδήγιση στην σείρα
Εμένα ένα πράγμα που συνέβει στις ταινίες της Marvel δε μου άρεσε. Παλαιότερα στα κόμιξ ο πιο δημοφιλής ήρωας σε Αμερική κυρίως και Ευρώπη ήταν ο Spider-man. Ο Spider-man είναι ένας εξαιρετικά δομημένος ήρωας με απολαυστικές ιστορίες με τη σωστή δόση φαντασίας, μαυρίλας, φωτός. Στις ταινίες τον δείχνουν σαν παιδάκι. Με το βλάκα που παίζει τον Iron-man να αποσπά τα πρωτεία. Παρακμή καθαρά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.