Hodor
Νεοφερμένο μέλος

Με σειρά προτίμησης
1. A Clockwork Orange (1971)
2. Requiem for a dream (2000)
3. Dallas Buyers Club (2013)
4. 12 Years a Slave (2013)
5. The Sunset Limited (tv movie 2011)
6. Into The Wild (2007)
7. V for Vendetta (2005)
8. Law Abiding Citizen (2009)
9. Life Is Beautiful (1997) (La vita è bella: original title)
10. Agora (2009)
11. Hotel Rwanda (2004)
12. The Wave (2008) (Die Welle: original title)
Υπάρχουν πάρα πολλές ακόμη, αλλά έβαλα μόνο αυτές που θεωρώ πως έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω στον θεατή.
Million Dollar Baby (2004)
The Chorus (2004)
Big Fish (2003)
Seven Pounds (2008)
12 Years a Slave (2013)
The Butterfly Effect (2004)
Requiem for a Dream (2000)
The Truman Show (1998)
The Pianist (2002)
Fight Club (1999)
American Histrory X (1998)
V for Vendetta (2005)
Good job.Όλες-με εξαίρεση 2-3 που δεν έχω δει- είναι πολύ καλές ταινίες.Λέτε να προτείνω και εγώ?χμμ βάσει όμως τι?Ποιες θεωρώ αντικειμενικά καλύτερες ή ποιες μου άρεσαν εμένα περισσότερο?
-Hodor is thinking

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Good job.Όλες-με εξαίρεση 2-3 που δεν έχω δει- είναι πολύ καλές ταινίες.Λέτε να προτείνω και εγώ?χμμ βάσει όμως τι?Ποιες θεωρώ αντικειμενικά καλύτερες ή ποιες μου άρεσαν εμένα περισσότερο?
-Hodor is thinking![]()
Κάνε δύο λίστες και γράψε και τα δύο. Ή γράψε από τις αντικειμενικά καλύτερες τις αγαπημένες σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-Hodor is thinking![]()
Εγώ πρότεινα κάποιες πιο κοινωνικές, που σε κάνουν να προβληματιστείς και γενικά που θίγουν λίγο πιο ευαίσθητα ζητήματα, νεοναζισμό (American History X), ναρκωτικά (Requiem for a Dream), σημασία του να αγωνιζόμαστε για όσα αγαπάμε (Million Dollar Baby), πως ένας σωστός παιδαγωγός και η μουσική μπορεί να αλλάξει το σκεπτικό και τη συμπεριφορά των παιδιών (The Chorus), η ζωή σε μία ψεύτικη πραγματικότητα όπου όλα στον κόσμο του πρωταγωνιστή είναι σκηνικά και οι άνθρωποί του είναι ηθοποιοί (The Truman Show) κλπ κλπ Έχω δει πολλές όμορφες ταινίες που είναι Ρομαντικές, Κωμωδίες κλπ., αλλά περιορίστηκα σε αυτές που σου ανέφερα! Εσύ μπορείς να αναφέρεις από οποιοδήποτε είδος, δική σου είναι η επιλογή!

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

- The Shawshank Redemption
- The Green Mile
- Fight Club
- V for Vendetta
- Die Welle
- Pulp Fiction
- Life is Beautiful
- Life of Pi
- Cloud Atlas
- Amelie
- Les Miserables
- The Godfather (όλα)
- One Flew Over the Cuckoo's Nest
- The Fountain
- Black Swan
- The Perks of Being a Wallflower
- Schindler's List
- The Pianist
- American History X
και το υπέρτατο -Citizen Kane
Hodor
Νεοφερμένο μέλος

Κάνε δύο λίστες και γράψε και τα δύο. Ή γράψε από τις αντικειμενικά καλύτερες τις αγαπημένες σου.
Λοιπόν:Mε τυχαία σειρά έχουμε:
1)Terminator 2
2)Rocky 1,2,3,4,5
3)Rambo 1,2,3
4)American pie(ΟΛΑ)
5)The Grudge
6)Silent hill
7)Avatar
8)The avengers(EPIC)
9)The hangover(ΟΛΑ)
10)6η αίσθηση(έτσι για να το παίξω λίγο ψαγμένος)
1)Let the right one in
2)Eternal sunshine of the spotless mind
3)Shutter island
4)The silence of the lambs
5)Oldboy
6)The english patient
7)Black swan
8)Donnie darko
9)V for Vendetta
10)Fight club
-Hodor

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Γιατί τόσος ντόρος με αυτήν την ταινία ρε παιδιά? Ντάξει είναι πολύ καλή από άποψη ερμηνειών αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να περάσει.Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Hodor
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί τόσος ντόρος με αυτήν την ταινία ρε παιδιά? Ντάξει είναι πολύ καλή από άποψη ερμηνειών αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να περάσει.
Έχεις και εσύ κάποιες ταινίες στη λίστα σου οι οποίες αν και καλές δεν σου προσφέρουν και κάτι,ούτε περνάνε κάποιο μήνυμα.Απλά σου άρεσαν πολύ.Το ίδιο ισχύει και για το eternal sunshine of the spotless mind
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Άχουτοο παιζάκι που προτείνει saw και scary movie![]()
saw πολύ καλύτερη από πολλές και καλά ψαγμένες που πουλάνε φούμαρα.
καλύτερη γιατί πρόκειται για μια ταινία όχι πολλές. Να τις δείτε με τη σειρά αλλιώς θα καταλάβετε τα μισά.
Aggeliki G.
Νεοφερμένο μέλος

Top 20 που (κατά την γνώμη μου) πρέπει να δει κάθε άνθρωπος που κατοικεί σε αυτόν τον πλανήτη:
- The Shawshank Redemption
- The Green Mile
- Fight Club
- V for Vendetta
- Die Welle
- Pulp Fiction
- Life is Beautiful
- Life of Pi
- Cloud Atlas
- Amelie
- Les Miserables
- The Godfather (όλα)
- One Flew Over the Cuckoo's Nest
- The Fountain
- Black Swan
- The Perks of Being a Wallflower
- Schindler's List
- The Pianist
- American History X
και το υπέρτατο -Citizen Kane
Οι άθλιοι είναι κορυφαία ταινία κατά την γνώμη μου! Όσον αφορά το black swan σου είχε αρέσει;
Hodor
Νεοφερμένο μέλος

saw πολύ καλύτερη από πολλές και καλά ψαγμένες που πουλάνε φούμαρα.
καλύτερη γιατί πρόκειται για μια ταινία όχι πολλές. Να τις δείτε με τη σειρά αλλιώς θα καταλάβετε τα μισά.
Αν είναι να καταλάβουμε τα μισά από ταινίες τύπου saw τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με εμάς.Από τα 7(αν δεν κάνω λάθος στο νούμερο) το μόνο που αξίζει είναι το πρώτο.Και τα άλλα βλέπονται άνετα,αλλά εντάξει τπτ το ιδιαίτερο.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Spoil the fun.Ή αλλιώς spoiler.Είναι όταν λες τι θα γίνει σε μια ταινία.Άθελα σου είπες τι θα γίνει σε 2 ταινίες.
ααα!! οκαυ, δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να το κάνω αυτό, sorry : )
Member_012
Νεοφερμένο μέλος

The Big Lebowski
Monty Python and the Holy Grail
The Truman Show
Die Hard
The Dark Knight
21 Jump Street
American History X
Προσπάθησα να συμπεριλάβω διάφορα είδη ταινιών έτσι ώστε ο καθένας να βρει κάτι που του ταιριάζει. Αλλά όλα αυτά μετά τις εξετάσεις, ΔΙΑΒΑΣΜΑ παίδες !!
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

2013 La grande bellenza η τελεια ομορφια(για μεγαλες ηλικιες)
2013 Η ζωη της αντελ (για μικροτερες ηλικιες)
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

2014 ΤΟ XMEN
2013 La grande bellenza η τελεια ομορφια(για μεγαλες ηλικιες)
2013 Η ζωη της αντελ (για μικροτερες ηλικιες)
Το La grande bellezza πόσο ταινιάρα !! Αν και δεν είναι για όλους.. Οι μισοί από την παρέα μου είχαν κοιμηθεί πριν τελειώσει

jasonosaj
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Star Wars (ολες, εκτος απο την 1

No Country for Old Men
The Avengers (δειτε και τα Iron Man αν σας αρεσε το Avengers)
The Godfather (ολες)
12 Years A Slave
Αν σας αρεσουν τα western δειτε και 3-10 to Yuma με Κροου και Μπειλ
Rounders
Shutter Island
Αυτες ειναι οι πρωτες, μπορει να μου ερθουν κι αλλες...
georgia.94
Δραστήριο μέλος

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia.94
Δραστήριο μέλος

fracture
φιλε μου με σωζεις!αυτο θα δω!παιζει και ο θεος ο Gosling !!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- johnsala
- Paragontas7000
- Scarlet Fox
- giannhs2001
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- Scandal
- Reader
- Wonderkid
- taketrance
- chester20080
- Εριφύλη
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- A350
- Luludaki
- Joji
- BatGuin
- Sosstoss
- J.Cameron
- suaimhneas
- msk
- Unboxholics
- gmoutzour
- touvlo
- Georgepap_21
- Opiumred
- fourkaki
- phleidhs
- camil
- Fernando_A
- Athens2002
- American Economist
- Dark_kronos
- Istari
- thenutritionist
- Re_Alexis
- fmarulezkd
- Alessandra Eliza
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- Maria_Xagorari
- GeorgePap2003
- Memetchi
- iiTzArismaltor_
- synthnightingale
- User2350
- hirasawayui
- F1L1PAS
- spring day
- tslef8
- louminis
- jj!
- alexd99
- Johnny15
- Viedo
- SlimShady
- sunsetpp
- desp1naa
- VasoGrimes
- Freddys
- Αντικειμενικός
- tsiobieman
- L0st
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- Αναήλ
- don_vito
- User0
- Slytherin
- Βλα
- Rene2004
- Κλημεντίνη
- orchidea
- Cookie_Monster
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.