Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 12:53 Η Jimmaki έγραψε: #21 03-07-10 12:53 Το A lot like love( https://en.wikipedia.org/wiki/A_Lot_Like_Love) πραγματικά πολύ ωραία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2010 στις 19:30 Ο self-instructive depressing: #22 05-08-10 19:30 Peppermint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2011 στις 23:03 Η Imadlak έγραψε: #23 17-11-11 23:03 Δεν βλεπω σχεδον ποτε ρομαντικες ταινιες,αλλα το ''Listen to your heart'' ηταν εξαιρετικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. raopi Νεοφερμένο μέλος Η raopi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η raopi έγραψε: #24 20-04-13 22:48 Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 23:30 Η Imadlak έγραψε: #25 20-04-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από raopi: Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε αρκετά η ''Perfect sense''... και μόνο που παίζει η Εva Green αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το A lot like love( https://en.wikipedia.org/wiki/A_Lot_Like_Love) πραγματικά πολύ ωραία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2010 στις 19:30 Ο self-instructive depressing: #22 05-08-10 19:30 Peppermint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2011 στις 23:03 Η Imadlak έγραψε: #23 17-11-11 23:03 Δεν βλεπω σχεδον ποτε ρομαντικες ταινιες,αλλα το ''Listen to your heart'' ηταν εξαιρετικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. raopi Νεοφερμένο μέλος Η raopi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η raopi έγραψε: #24 20-04-13 22:48 Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 23:30 Η Imadlak έγραψε: #25 20-04-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από raopi: Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε αρκετά η ''Perfect sense''... και μόνο που παίζει η Εva Green αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Peppermint Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2011 στις 23:03 Η Imadlak έγραψε: #23 17-11-11 23:03 Δεν βλεπω σχεδον ποτε ρομαντικες ταινιες,αλλα το ''Listen to your heart'' ηταν εξαιρετικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. raopi Νεοφερμένο μέλος Η raopi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η raopi έγραψε: #24 20-04-13 22:48 Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 23:30 Η Imadlak έγραψε: #25 20-04-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από raopi: Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε αρκετά η ''Perfect sense''... και μόνο που παίζει η Εva Green αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν βλεπω σχεδον ποτε ρομαντικες ταινιες,αλλα το ''Listen to your heart'' ηταν εξαιρετικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raopi Νεοφερμένο μέλος Η raopi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η raopi έγραψε: #24 20-04-13 22:48 Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 23:30 Η Imadlak έγραψε: #25 20-04-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από raopi: Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε αρκετά η ''Perfect sense''... και μόνο που παίζει η Εva Green αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 23:30 Η Imadlak έγραψε: #25 20-04-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από raopi: Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε αρκετά η ''Perfect sense''... και μόνο που παίζει η Εva Green αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από raopi: Καλησπερα!! Χρειαζομαι επειγοντως μια ωραια ταινια κατα προτιμηση ρομαντικη και καινουρια. Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε αρκετά η ''Perfect sense''... και μόνο που παίζει η Εva Green αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.