Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
doop
Νεοφερμένο μέλος

Με πήρε ο ύπνος πιο νωρίς από την εξέγερση των πιθήκων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι οτι το μίσησα ή δεν μου άρεσε ή γενικά οτι δεν θα το έβλεπα . Απλά εξαιτίας του οτι συνθέτει έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο με ενοχλεί κάπως,θα προτιμούσα να το έβλεπα τελευταίο εαν είχα και άλλες ταινίες στα χέρια μου . Ακόμα και το harry potter καλή ώρα φροντίζει να δείξει οτι υπάρχουν δύο παράλληλοι κόσμοι,των μαγκλς και των μάγων και ο δεύτερος μοιράζεται χαρακτηριστικά απο τον πρώτο,δεν είναι εντελώς " ξένος ".
akikos
Επιφανές μέλος

Με το star wars νομίζω είναι ανάλογα αν σε αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες. Η αλήθεια είναι ότι οι παλιές βλέπονται δύσκολα επειδή γυρίστηκαν με μέσα άλλης εποχής. Εμένα παρόλα αυτά με άρεσαν. Τα πρίκουελ θα έλεγα ότι ήταν πολύ βαρετά εκτός της τρίτης ταινίας που είχε κάτι δραματικό.
Τα παλιά αν τα δεις τώρα σου φαίνονται κλισε, γιατί το σενάριο το εχουν χιλιοαντιγράψει άλλες μεταγενέστερες ταινίες, και τα εφέ τους ψεύτικα.
Τα prequel ήταν πολύ ωραίες ταινίες με αποκορύφωνα τη τρίτη με την μετασροφή του άνακιν με μια τρομερη δάσκαλου και μαθητή.
Προσωπικά μου άρεσε η πρώτη παραπάνω.
Η τρίτη τριλογία μου αρέσει επίσης. Η Disney σεβάστηκε το όνομα και την ιστορία της ταινίας.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Οντοπικ: δεν ξέρω αν θεωρούνται ταινιάρες αλλά όλα αυτά περί avengers, thor απλά φτάνει βρε παιδιά, βγάλτε και κάτι άλλο δλδ. Γενικά με όλα αυτά τα ατέλειωτα franchises νιώθω ότι βλέπω το ίδιο πράγμα επαναλαμβανόμενο, αν αντέξω κ δω πολλές.
doop
Νεοφερμένο μέλος

βγάλτε και κάτι άλλο.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

δεν ξέρω αν θεωρούνται ταινιάρες αλλά όλα αυτά περί avengers, thor απλά φτάνει βρε παιδιά, βγάλτε και κάτι άλλο δλδ. Γενικά με όλα αυτά τα ατέλειωτα franchises νιώθω ότι βλέπω το ίδιο πράγμα επαναλαμβανόμενο, αν αντέξω κ δω πολλές.
Αφού είναι βασισμένες σε κομικς βρε οι περισσότερες, τι να κάνουν οι άνθρωποι

Δες περιπέτειας/φαντασίας που να μην είναι Marvel ή DC αν θες κάτι πιο "πρωτότυπο".
orange crush
Δραστήριο μέλος

Nα πω μία Έλληνα σκηνοθέτη , για την αλλαγή...δε μου άρεσε τόσο ο αστακός. Επιτέλους το είπα. Μου φάνηκε ότι δεν άξιζε να γίνει και τόσος χαμός πια. Ωραίο το στόρυ, ωραία η αλληγορία,αλλά μέχρι εκεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...