touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.195 μηνύματα. Χθες στις 16:12 Η touvlo έγραψε: #41 Χθες στις 16:12 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: φυσικά είναι αριστούργημα, αντικειμενικά, ο Άρχοντας, αλήθεια αδιαμφισβήτητη στο ίδιο επίπεδο με το Ο Ντο είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας όλων των εποχών, κ Ο Ταρκόφσκι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης όλων των εποχών Click για ανάπτυξη... δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βέβαια, είχα ακούσει και από μια άλλη κοπέλα που μου έλεγε πως κοιμήθηκε. Click για ανάπτυξη... χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.213 μηνύματα. Χθες στις 16:43 Η amarelia έγραψε: #42 Χθες στις 16:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.020 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο Poirot έγραψε: #43 Χθες στις 17:35 Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. Χθες στις 17:51 Ο еще один пророк р...: #44 Χθες στις 17:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.195 μηνύματα. Χθες στις 19:45 Η touvlo έγραψε: #45 Χθες στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Click για ανάπτυξη... Πολύ! Τα Χάρυ Πότερ ήταν έμπνευση! Ένας μαγικός κόσμος με πλοκή, αισθήματα, παιχνίδια, μάθηση, μίση, και συνέχεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, δε λέω. Φυσικά δεν είναι το μόνο που το αποτυπώνει. Τέλος πάντων, είχα ακούσει τόσα πολλά, ώστε με απογοήτευσε. Έχουμε τα DVD χρόνια, αλλά βαριόμουν να τα δω. Τώρα έτυχε και αρρώστησαν οι παληκαράδες και ως θεραπεία αποφάσισαν ταινίες με τη ...μαμά. Εγώ για τις αγκαλίτσες καθόμουν Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Samael έγραψε: #46 Χθες στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist taketrance Scandal Dmzk Searching AggelikiGr camil Wonderkid еще один пророк р... touvlo charmander American Economist giannhs2001 fourkaki johnsala Paragontas7000 Debugging_Daemon Kate1914 abyssiniancat GeorgePap2003 evangelia_dim sleppingcate Loozen User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: φυσικά είναι αριστούργημα, αντικειμενικά, ο Άρχοντας, αλήθεια αδιαμφισβήτητη στο ίδιο επίπεδο με το Ο Ντο είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας όλων των εποχών, κ Ο Ταρκόφσκι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης όλων των εποχών Click για ανάπτυξη... δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βέβαια, είχα ακούσει και από μια άλλη κοπέλα που μου έλεγε πως κοιμήθηκε. Click για ανάπτυξη... χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.213 μηνύματα. Χθες στις 16:43 Η amarelia έγραψε: #42 Χθες στις 16:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.020 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο Poirot έγραψε: #43 Χθες στις 17:35 Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. Χθες στις 17:51 Ο еще один пророк р...: #44 Χθες στις 17:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.195 μηνύματα. Χθες στις 19:45 Η touvlo έγραψε: #45 Χθες στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Click για ανάπτυξη... Πολύ! Τα Χάρυ Πότερ ήταν έμπνευση! Ένας μαγικός κόσμος με πλοκή, αισθήματα, παιχνίδια, μάθηση, μίση, και συνέχεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, δε λέω. Φυσικά δεν είναι το μόνο που το αποτυπώνει. Τέλος πάντων, είχα ακούσει τόσα πολλά, ώστε με απογοήτευσε. Έχουμε τα DVD χρόνια, αλλά βαριόμουν να τα δω. Τώρα έτυχε και αρρώστησαν οι παληκαράδες και ως θεραπεία αποφάσισαν ταινίες με τη ...μαμά. Εγώ για τις αγκαλίτσες καθόμουν Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Samael έγραψε: #46 Χθες στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist taketrance Scandal Dmzk Searching AggelikiGr camil Wonderkid еще один пророк р... touvlo charmander American Economist giannhs2001 fourkaki johnsala Paragontas7000 Debugging_Daemon Kate1914 abyssiniancat GeorgePap2003 evangelia_dim sleppingcate Loozen User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.020 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο Poirot έγραψε: #43 Χθες στις 17:35 Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. Χθες στις 17:51 Ο еще один пророк р...: #44 Χθες στις 17:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.195 μηνύματα. Χθες στις 19:45 Η touvlo έγραψε: #45 Χθες στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Click για ανάπτυξη... Πολύ! Τα Χάρυ Πότερ ήταν έμπνευση! Ένας μαγικός κόσμος με πλοκή, αισθήματα, παιχνίδια, μάθηση, μίση, και συνέχεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, δε λέω. Φυσικά δεν είναι το μόνο που το αποτυπώνει. Τέλος πάντων, είχα ακούσει τόσα πολλά, ώστε με απογοήτευσε. Έχουμε τα DVD χρόνια, αλλά βαριόμουν να τα δω. Τώρα έτυχε και αρρώστησαν οι παληκαράδες και ως θεραπεία αποφάσισαν ταινίες με τη ...μαμά. Εγώ για τις αγκαλίτσες καθόμουν Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Samael έγραψε: #46 Χθες στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist taketrance Scandal Dmzk Searching AggelikiGr camil Wonderkid еще один пророк р... touvlo charmander American Economist giannhs2001 fourkaki johnsala Paragontas7000 Debugging_Daemon Kate1914 abyssiniancat GeorgePap2003 evangelia_dim sleppingcate Loozen User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω.
еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. Χθες στις 17:51 Ο еще один пророк р...: #44 Χθες στις 17:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.195 μηνύματα. Χθες στις 19:45 Η touvlo έγραψε: #45 Χθες στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Click για ανάπτυξη... Πολύ! Τα Χάρυ Πότερ ήταν έμπνευση! Ένας μαγικός κόσμος με πλοκή, αισθήματα, παιχνίδια, μάθηση, μίση, και συνέχεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, δε λέω. Φυσικά δεν είναι το μόνο που το αποτυπώνει. Τέλος πάντων, είχα ακούσει τόσα πολλά, ώστε με απογοήτευσε. Έχουμε τα DVD χρόνια, αλλά βαριόμουν να τα δω. Τώρα έτυχε και αρρώστησαν οι παληκαράδες και ως θεραπεία αποφάσισαν ταινίες με τη ...μαμά. Εγώ για τις αγκαλίτσες καθόμουν Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Samael έγραψε: #46 Χθες στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist taketrance Scandal Dmzk Searching AggelikiGr camil Wonderkid еще один пророк р... touvlo charmander American Economist giannhs2001 fourkaki johnsala Paragontas7000 Debugging_Daemon Kate1914 abyssiniancat GeorgePap2003 evangelia_dim sleppingcate Loozen User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δηλαδή τι σου άρεσε; Το ότι κάποιοι το χαρακτήρισαν <<αριστούργημα>>; Το ότι το έγραψε ένας <<μεγάλος>> συγγραφέας, ή το ότι το σκηνοθέτησε ένας <<μεγάλος>> σκηνοθέτης; Στην ταινία τι σου άρεσε; Τα ονόματα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:16 χαχα , αν νύσταζε η κοπέλα! Μου θυμίζει τον πόλεμο των άστρων, που ήταν και σκοτεινό. Έναν ολόκληρο χειμώνα, τα είχε Παρασκευή βράδυ, πότε με ηθοποιούς, πότε με lego. Τότε τα παιδιά τα έβλεπαν μανιωδώς και γω έχοντας την κούραση της εβδομάδας, έπαιρνα θέση στον καναπέ, και με το ημίφως τους, κοιμόμουν τόοοοοσο γλυκά Click για ανάπτυξη... τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.195 μηνύματα. Χθες στις 19:45 Η touvlo έγραψε: #45 Χθες στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Click για ανάπτυξη... Πολύ! Τα Χάρυ Πότερ ήταν έμπνευση! Ένας μαγικός κόσμος με πλοκή, αισθήματα, παιχνίδια, μάθηση, μίση, και συνέχεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, δε λέω. Φυσικά δεν είναι το μόνο που το αποτυπώνει. Τέλος πάντων, είχα ακούσει τόσα πολλά, ώστε με απογοήτευσε. Έχουμε τα DVD χρόνια, αλλά βαριόμουν να τα δω. Τώρα έτυχε και αρρώστησαν οι παληκαράδες και ως θεραπεία αποφάσισαν ταινίες με τη ...μαμά. Εγώ για τις αγκαλίτσες καθόμουν Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Samael έγραψε: #46 Χθες στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist taketrance Scandal Dmzk Searching AggelikiGr camil Wonderkid еще один пророк р... touvlo charmander American Economist giannhs2001 fourkaki johnsala Paragontas7000 Debugging_Daemon Kate1914 abyssiniancat GeorgePap2003 evangelia_dim sleppingcate Loozen User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Μπορεί να μην σου αρέσει το fantasy τότε. Τα Harry Potter σου άρεσαν; Click για ανάπτυξη... Πολύ! Τα Χάρυ Πότερ ήταν έμπνευση! Ένας μαγικός κόσμος με πλοκή, αισθήματα, παιχνίδια, μάθηση, μίση, και συνέχεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από еще один пророк р...: τούβλο, έκθεση ιδεών θες να με βάλεις να γράψω; Θα χρειαζόταν κανείς τουλάχιστον 16 σελίδες για να συμπυκνώσει τους λόγους που είναι αριστούργημα - ένας, υποκειμενικός οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι το πρώτο μέρος αποτυπώνει άριστα τον δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε άντρες με έναν κοινό σκοπό Λάνθιμος - άλλος απατεών Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, δε λέω. Φυσικά δεν είναι το μόνο που το αποτυπώνει. Τέλος πάντων, είχα ακούσει τόσα πολλά, ώστε με απογοήτευσε. Έχουμε τα DVD χρόνια, αλλά βαριόμουν να τα δω. Τώρα έτυχε και αρρώστησαν οι παληκαράδες και ως θεραπεία αποφάσισαν ταινίες με τη ...μαμά. Εγώ για τις αγκαλίτσες καθόμουν
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Samael έγραψε: #46 Χθες στις 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη ! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Να πω το ένοχο μυστικό μου.... Εμένα μου άρεσε, αλλά μου άρεσε και λίγο παραπάνω επειδή προκάλεσε σοκ σε πολλούς δήθεν σεμνότυφους Χριστιανούς. Το βρήκα εξτραδάκι δηλαδή . Είναι ιδαίτερη ταινία πάντως. Οπότε είναι φυσικό να αρέσει πολύ σε κάποιους και καθόλου σε άλλους. Δεν λέει κάτι για την "ωριμότητα" σου. Εξάλλου εαν άρεσε σε όλους δεν θα ήταν και ιδιαίτερη αλλά κοινότοπη !
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.684 μηνύματα. Χθες στις 21:58 Η Πουπουλίνα: #47 Χθες στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο.
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν ξέρω αν το Poor Things θεωρείται ταινιάρα, πάντως σε περίπτωση που θεωρείται, δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ώριμος για να αντιληφθώ την αξία της υψηλής τέχνης του Λάνθιμου, τι να πω. Click για ανάπτυξη... Μαλλοον ακομα εισαι ανωριμος.Συ ειπας. Ειναι απιστευτη η φαντασια του...εχει απιστευτα δικο του στυλ..εναν φανταστικο σουρεαλισμο.