weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:32 Ο weak and powerless: #21 10-09-06 16:32 ε δε γουστάρει ρε κοπελιά, τι να γίνει δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:56 Ο Valder έγραψε: #22 10-09-06 16:56 Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Σιγά.... τόσο γκαντέμης που είμαι....ναι καλά... Όσο φιλήσαμε φιλήσαμε... Από δω και πέρα .......τέσπα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:03 Ο Dark_kronos: #23 10-09-06 17:03 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Click για ανάπτυξη... Για αυτο εγω φιλαω συνεχια με τον ιδιο τροπο; (βασικα 3 μοτιβα εχω και τα χρησιμοποιω με διαφορετικες σειρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:13 Η Giovanna έγραψε: #24 10-09-06 18:13 Κριός Το φιλί του Κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Ένας Κριός τα θέλει όλα και τα θέλει γρήγορα. Αγαπά τα περιποιημένα και γεμάτα χείλη. Διαθέτει μεγάλο πάθος και απεριόριστη φαντασία ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΙ. Ιδανικοί παρτενέρ: Τοξότης, Λέων, Σκορπιός. ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:05 Η Γίδι έγραψε: #25 10-09-06 19:05 Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2006 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:09 Η Giovanna έγραψε: #26 10-09-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε δε γουστάρει ρε κοπελιά, τι να γίνει δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:56 Ο Valder έγραψε: #22 10-09-06 16:56 Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Σιγά.... τόσο γκαντέμης που είμαι....ναι καλά... Όσο φιλήσαμε φιλήσαμε... Από δω και πέρα .......τέσπα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:03 Ο Dark_kronos: #23 10-09-06 17:03 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Click για ανάπτυξη... Για αυτο εγω φιλαω συνεχια με τον ιδιο τροπο; (βασικα 3 μοτιβα εχω και τα χρησιμοποιω με διαφορετικες σειρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:13 Η Giovanna έγραψε: #24 10-09-06 18:13 Κριός Το φιλί του Κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Ένας Κριός τα θέλει όλα και τα θέλει γρήγορα. Αγαπά τα περιποιημένα και γεμάτα χείλη. Διαθέτει μεγάλο πάθος και απεριόριστη φαντασία ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΙ. Ιδανικοί παρτενέρ: Τοξότης, Λέων, Σκορπιός. ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:05 Η Γίδι έγραψε: #25 10-09-06 19:05 Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2006 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:09 Η Giovanna έγραψε: #26 10-09-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Σιγά.... τόσο γκαντέμης που είμαι....ναι καλά... Όσο φιλήσαμε φιλήσαμε... Από δω και πέρα .......τέσπα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:03 Ο Dark_kronos: #23 10-09-06 17:03 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Click για ανάπτυξη... Για αυτο εγω φιλαω συνεχια με τον ιδιο τροπο; (βασικα 3 μοτιβα εχω και τα χρησιμοποιω με διαφορετικες σειρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:13 Η Giovanna έγραψε: #24 10-09-06 18:13 Κριός Το φιλί του Κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Ένας Κριός τα θέλει όλα και τα θέλει γρήγορα. Αγαπά τα περιποιημένα και γεμάτα χείλη. Διαθέτει μεγάλο πάθος και απεριόριστη φαντασία ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΙ. Ιδανικοί παρτενέρ: Τοξότης, Λέων, Σκορπιός. ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:05 Η Γίδι έγραψε: #25 10-09-06 19:05 Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2006 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:09 Η Giovanna έγραψε: #26 10-09-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζυγός Πολύπλευρα και εναλλασσόμενα τα φιλιά του Ζυγού. Κανένα φιλί του δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Με μια τόσο πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων. Click για ανάπτυξη... Για αυτο εγω φιλαω συνεχια με τον ιδιο τροπο; (βασικα 3 μοτιβα εχω και τα χρησιμοποιω με διαφορετικες σειρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:13 Η Giovanna έγραψε: #24 10-09-06 18:13 Κριός Το φιλί του Κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Ένας Κριός τα θέλει όλα και τα θέλει γρήγορα. Αγαπά τα περιποιημένα και γεμάτα χείλη. Διαθέτει μεγάλο πάθος και απεριόριστη φαντασία ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΙ. Ιδανικοί παρτενέρ: Τοξότης, Λέων, Σκορπιός. ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:05 Η Γίδι έγραψε: #25 10-09-06 19:05 Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2006 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:09 Η Giovanna έγραψε: #26 10-09-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κριός Το φιλί του Κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Ένας Κριός τα θέλει όλα και τα θέλει γρήγορα. Αγαπά τα περιποιημένα και γεμάτα χείλη. Διαθέτει μεγάλο πάθος και απεριόριστη φαντασία ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΕΙ. Ιδανικοί παρτενέρ: Τοξότης, Λέων, Σκορπιός. ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:05 Η Γίδι έγραψε: #25 10-09-06 19:05 Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2006 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:09 Η Giovanna έγραψε: #26 10-09-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:09 Η Giovanna έγραψε: #26 10-09-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Είμαι, είμαι και πολύ Λέων!!! Και ο καλός μου είναι όντως Τοξότης, τέλεια!! Giovanna, είμαι Λέων, θέλεις να μάθεις;; Click για ανάπτυξη... να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:50 Ο giostau έγραψε: #27 10-09-06 20:50 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: Ζώδια και Φιλί. Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Και μετά σου λέει ότι τα ζώδια λένε μ*****ες.... Μεγάλη επιστήμη η αστρολογία τελικά.... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: να σου μιλησω λιγο προστυχα τωρα? ειμαστε φωτια παιδι μου εμεις, και οι τοξοτες αν δεν απαττωμαι... παντως αμα σου βρισκεται κανα αλλο λιονταρι φερτο κι αυτο μαζι γιατι εδω.... χανομαστε! Click για ανάπτυξη... Παρόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η dooo έγραψε: #28 11-09-06 09:47 πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πε του παππού ότι η γιαγιά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:01 Η misslittledevil: #29 11-09-06 10:01 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: Λέων Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού. Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί. Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός. Click για ανάπτυξη... Οχι, παιζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:01 Ο tsus έγραψε: #30 11-09-06 12:01 πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιξαμε στους λεωντες ρε π***στη! ΥΔΡΟΧΟΟΣ RULEZZZZZZZZ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Giovanna έγραψε: #31 11-09-06 12:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:12 Η prime έγραψε: #32 11-09-06 18:12 Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: Σκορπιός Κανείς δεν είναι τόσο αδίστακτος, ασυγκράτητος και αχαλίνωτος στο φιλί όσο ένας Σκορπιός. Με τα παθιασμένα φιλιά του είναι ικανός να σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων. Click για ανάπτυξη... Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:18 Η Vkey έγραψε: #33 11-09-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prime: Νομίζω μέσα είναι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του σεξ Σχετικά με τους ιδανικούς παρτενέρ ....δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω…προτιμώ τους καρκίνους και τους παρθένους Click για ανάπτυξη... Εμμμ....αφού οι Σκορπιοί όντως είναι Σου έχω πει ότι έχεις γούστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:29 Η Κακή Επιρροή: #34 11-09-06 19:29 εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ που έχω αφροδίτη στο σκορπιό.... μπας και με πιάνει η μπάλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:32 Η Vkey έγραψε: #35 11-09-06 19:32 Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουε μου...από εδώ το γυρνάς...από εκεί το γυρνάς...έλα μην ντρέπεσαι... Κάνε μου την ανήθικη πρόταση Περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:35 Η Κακή Επιρροή: #36 11-09-06 19:35 Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην έκανα και μου έριξες χυλόπιτα εσύ.... Με σενα τελος... παμε γι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:37 Ο DiavolakoS: #37 11-09-06 19:37 εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω εχω αρη στο σκορπιο τσ τσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:38 Η Vkey έγραψε: #38 11-09-06 19:38 Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ariana2018 Ωρορα Roulaki giannhs2001 eukleidhs1821 charmander sofoula2430 MarcoReus sunsetpp Isida Vindemiatrix Katerinaki13 Αγάπη_Πλατωνική Γιωργος15773 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να δω που θα βρεις καλύτερη Εγώωωωω απλάαααααα το έπαιζα δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:42 Η Κακή Επιρροή: #39 11-09-06 19:42 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλι το μαμήσαμε το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:43 Ο DiavolakoS: #40 11-09-06 19:43 ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελατε κοριτσια μη ντρεπεστε...ελευθερα (μητσοοοο φερε την καμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.